Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Na Samsungu (s2, s3) kod mene samo Power dugme malo duže :)

Probao sam jednom tako i nije mi nesto pomoglo to, nije uradio hard reset. :trust:

Sta hoces hard reset ili restart? Restart je da drzis dugo power dugme, hard reset bi bio wipe iz rekaverija.

Moja greska, mislio sam na restart. :) Znaci ako mi se desi da mi opet zakuca (zamrzne) i da ne reaguje na dodir, dovoljno je da drzim dugo power dugme i on ce sam da se restartuje? To je isto kao kad se jabuka restartuje sa home i power dugmetom u isto vreme? :)

Мој рекорд:D
Stock rom+franco r365:p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362508545611.jpg
    uploadfromtaptalk1362508545611.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 246
  • uploadfromtaptalk1362508563863.jpg
    uploadfromtaptalk1362508563863.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 241
Moja greska, mislio sam na restart. :) Znaci ako mi se desi da mi opet zakuca (zamrzne) i da ne reaguje na dodir, dovoljno je da drzim dugo power dugme i on ce sam da se restartuje? To je isto kao kad se jabuka restartuje sa home i power dugmetom u isto vreme? :)

Da, drzi ga jedno 10 sekundi.

Нешто ми се телефон малопре погубио:confused:

Откључам телефон кад оно боје ко на tft екрану, скроз испране:what:

Мало сам чачкао боје у опцијама кернела, али ништа...
На крају га рестартујем и ево сад је све нормално:D

Шта би могло да изазове те промене боја, или шта је то већ било?:)

Ako koristis custom ROM kernel ti brljavi ili aplikacija za kontrolu istog.

^Koristio sam samo franco kernel....

Evo danas sam ubacio mironikovu dobitnu kombinaciju-RasBean+Trinity Kernel:d
Za sada sve lepo radi, samo mi je nešto slabo osvetljenje(ustvari auto brightnes) , ali nema veze;) na 50% je idealno:D

Prodao Nexusa uzeo Galaxy tab 7.7, preveliko, prodao njega sad jurim note II a gledam mozde se i vratim na nexusa :)

Тешко ми је да кажем, али боље гледај онда да набациш n4 него опет да се враћаш на Gnex:p

Па ако ти не смета величина, онда је note добар избор:D
Мада све преко 5" је за мене много;)

Sta preporucujete od 4.2.2 ROM-ova? Jos uvek sam na ROM-u Purity 4.2.1 i AK kernelu v021 koji su cista perfekcija,ali bi probao sad nesto malo novije... :cool:

Ја сам веома задовољан са RasBean+ Trinity kernel комбинацијом:D

Ah, kombinejson from de drimz. :D

purity 5 i ak purity 30 kernel ;)

Da li je neko probao CM 10.1, valja li cemu? Takodje me zanima koji kernel moze da se koristi uz CM - Purity, Trinity, Franco?

Ja sam koristio CM i najbolji mi je bio sa franco kernelom, probao sam bio trinity pa je imao wake up lag, taj purity nisam probao...

Ni jedan lag nikada na CM-u, a koristio sam ga 2 meseca:d
Sada sam na RasBean-u i on ne laguje za sada, ali nedostaje mi CM;)

Purity v5 nije jos dovrsen kako treba. Sitni bug-ovi tu i tamo i dosta opcija kojih nema u odnosu na v4.4. Jedino da sacekam v5.1 koji uskoro treba da izadje pa da vidim sta mi je ciniti. Inace vec su poceli da ga hvale sto se tice brzine i stabilnosti... :) Mozda probam CM ako dodje uskoro neka dobra stable verzija...

Ja sam na Purity 5.0 i franco r365 i radi sasvim ok.

5.1 malopre izasao i flashnut. Zadovoljan sam stabilnim ak kernelima, mrzi me da stavljam ove exp... Da li franco uopste ima neku "stabilnu" verziju?

Mislim da su sve nightlies, ali nisam imao problema ni sa jednom...

Evo da odgovorim samom sebi. Stavio sam Paranoid 3.1 sa AK kernelom, Cyclon branch, poslednja dostupna verzija. Telefon jako dobro radi, primetno brze u odnosu na 4.1.2 koji sam drzao jako dugo. Nema potrebe za loudness patchom jer je poprilicno glasan. Videcemo kako ce bakterija da me sluzi :)

Ево батерије...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363467466735.jpg
    uploadfromtaptalk1363467466735.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 221
  • uploadfromtaptalk1363467483955.jpg
    uploadfromtaptalk1363467483955.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 216
Sudeci po indikatoru baterije, to je isto Paranoid?

Не, RasBean:D

Tакав индикатор има још и CyanogenMod:p

Bio mi je opet telefon nesto zakucao. I hteo sam da ga restartujem, drzao sam dugo power dugme kao sto ste mi rekli i nista se nije desilo. Posle sam morao bateriju da izvadim i sokirao ga. Jer je bio zakucao totalno. E sad jer moze jos nekako da se restartuje ili samo tako? Posle sam hteo opet da probam kad je proradio da ga restartujem cisto da probam da li to radi tako i uopste nece nista da se desi kada drzim dugo power dugme. Samo mi iskoci onaj pop up meni da li hocu da ga ugasim, stavim u airplane mod ili da ugasim tonove itd.

JakyuXW dobio 4.2.1 sa 4.1.1 . Update na bratovom telefonu jutros ponudio.

Da li se nekome desava da se zvono i zvuk u slusalici nekako sami smanje na najmanju vrednost? Drzim nocu tel. u silent modu i ujutru ga prebacim na zvono i vibraciju preko quicksettings panela ali skoro svaki put moram da proverim da li su zvukovi smanjeni ili ne iako su lepo podeseni u settings-u. I naravno,prvi poziv koji treba da obavim je nenormalno tih pa moram i to da pojacam iako znam da je stajao na najjacoj vrednosti pre toga.Ne znam ni sam,nekada se ovo desava,a nekada ne. Koristim Purity v5.1 ROM 4.2.2 JB i AK Purity kernel v030 i prilicno sam zadovoljan ali ova stvar me prosto nervira...Inace i moj kolega sa posla ima ponekad isti problem na LG 2X P990 , a koristi najnoviji CM ROM Nightly... :confused:

Vrh Dno