Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

ToolKit ce vrlo brzo biti update-ovan za 4.2.2. Root mozes da uradis na vise nacina, ima na xda sve o tome pod Android Development.

Inace ja sam 4.2.2 instalirao iz toolkit-a. Skinuo img, ubacio u folder u koji idu stock verzije, otisao na opciju 7 kao da imam 4.2.1 i instalirao stock rom za 3 minuta :)

Instalirao,a kako si rootovao?

Izabrao sam da imam takju verziju 4.2.1 i nakon toga izabrao root. Inace, Nexus mi je vec bio update-ovan na 4.2.2

i radi?:p

Jel da raspakujem ili da zviznem samo taj adb.zip?

Skinuo sam,videcu sad da li radi:d

edit:nece da prekopira adb

Poslednja izmena:
Zatvori adb, pogledaj u task manageru da li ti je aktivan tool kit ili adb. Ako ti je lakse, restartuj masinu pa onda kopiraj.

opet nece:(

Iskljuci telefon sa usb-a racunara, zatvori tool kit na X. Udji u task manager i potrazi adb-toolktit.exe u processes i desni klik pa end task. Nakon toga mora da moze.

Jel probao neko da ukloni ovaj Google search bar sa home screen?
Kako se uklanja? :confused:

Btw Ne vezano za moje pitanje, ko voli SwiftKey, u novoj verziji 4 postoji swiftkey Flow, koji omogućava swipe način pisanja, fantastično funkcioniše.

Poslednja izmena:
instalirao malopre, jos nisam skontao kako da posaljem sms ili kako da ugasim aktivnu aplikaciju -.-

Jel mogu ovaj analogni sat sa home, da promenim u digitalni koji je na lock screen u, odnosno na digitalni sat koji se dobija pritiskom na analogni sa home :D

4.2.2jb..

Jel mogu ovaj analogni sat sa home, da promenim u digitalni koji je na lock screen u, odnosno na digitalni sat koji se dobija pritiskom na analogni sa home :D

4.2.2jb..

Imaš u widgets i analog i digital clock pa stavi koji hoćeš... U clock aplikaciji takođe može da se menja analog / digital prikaz.

^
thx Žare... Šteta što ne može da bude veći :/

Btw ceo dan me zeza signal, 1-2 crtice.. I sad nesto čačkam i od jednom sve crtice odjednom pune ..kao i prethodnih dana. Ovde gde se nalazim je uvek pun signal.. Sta moze da bude?

su6ajy6e.jpg

Poslednja izmena:
3G>2G?

Pa ugašen mi je data uvek.. Ako stavim 2g only, mislis biće bolje?

Da. 2G mreža ima veći domet od 3G.

Nisam znao da iako je ugašen data, da to ima veze sa jačinom signala.

Thx :thumbup:

Edit: Da.. Ugasio i mreža uvek puna i pored ugašen data!

Poslednja izmena:
Nema veze ugašen data sa 2g-3g :D

Jedno pitanje-je franko kernel poslednja vezija vise jede bateriju nego stock kernel.hvala

Онај 364 за 4.2.1 убија, а онај нови 365 за 4.2.2 кажу да је добар:D

Nazad
Vrh Dno