Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ipak stavih franco kernel, radi dobro i brže, za sad :D

Ja sam sa francom stavio
contrast -15, gamma 6 (ovo malo eksperimentišem, bilo je 0), gama rgb je -4, 0, 5 i color ofset rgb je 190,195, 215.

Za sad sam nasao da je

contrast -15
gamma off -5 0 -5
rgb 135 135 185

vrlo dobra kombinacija.

Simpatican je ovaj Trinity kernel.

Контраст -5 gamma -4 0 5 онај multi 175 169 200 лагано :D

Pozz ljudi. U fazi sam kupovine galaxy nexusa i voleo bih da znam moze li mi neko reci kako prema oznaci modela telefona da proverim da li ima onaj problem sa zvucnikom ili ne??? Ranije sam pratio ovu temu, i znam da su kasnijim modelima ispeglali taj problem sa zvucnikom, pa me interesuje da li je neko sa foruma imao taj problem i kako je resen....

Sigurno ce se javiti neko od forumasa koji je upoznat sa tim problemom. Sada nemam vremena da listam sve stranice, ipak ih ima 345 :) Jos od leta nisam ulazio na temu, ali se secam da su odredjene verzije imale taj problem i cini mi se da su taj problem imali telefoni proizvedeni do jula.....

Odredjene serije su imale navodno problem sa proximity senzorom... Mislim da je u serijskom broju C8 i C9 ... Inace moj je C8 i nikada problem, tako da nema pravila

Није звучник него микрофон:D
Како решити?Сервис и нови микрофон и то би било то ;) Не знам на какве ознаке мислиш :rolleyes: мој је из Немачке,али не знам кад је произведен. Ако купујеш нов спада ти у гаранцију, а ако хоћеш полован назовеш некога и провериш да ли ради:D скоро 100% телефона који су имали тај проблем имали су га out of box тако да ћеш тешко бити к*рате среће као ја :cool:

To je veliki i ucestali problem na Galaxy Nexus-u. Problem je hardverske prirode i to u proximity sensoru. Google i Samsung se zvanicno nisu oglasavali povodom toga ali na mnogim forumima je dosta pisano o tome.
Najveci broj felericnih primeraka je proizveden avgusta i septembra ove godine. To proveravas tako sto u serijskom broju pogledas 4. i 5. oznaku. Ako ti je serijski broj tipa: xxxC8xxxxxxx ili xxxC9xxxxxxx ( C oznacava 2012, 8-avgust, 9-septembar), velika je verovatnoca da imas "affected model".
Problem je dakle hardverski (neispravan proximity sensor) i nikakvi update-ovi i custom romovi nisu uspeli da ga rese, bar do pre mesec dana do kada sam pratio tu temu.
Najvise prituzbi je bilo na primerke koji su kupljeni u Nemackoj, Italiji i Spaniji.

Nasao sam post koji sam video ranije, nije problem u zvucniku vec u proximity sensoru (malo sam pomesao stvari). Posto bih uzimao tel. sa garancijom verovatno ne bih imao problema sa zamenom ukoliko bi bilo potrebno. Znaci kod kupovine Galaxy Nexusa trebam da obratim paznju na proximity i mikrofon. Hvala svima na pomoci....

Wow onaj Franko se baš "posprdo" sa kernelom :D
Screen on skoro 4h, strava! :p

Њет 12, али на stock-u je за 12 ussage било нешто око 3 сата некад и мање, тако да сам веома задовољан:D

Ah, those past days... :p

Je l' ima neka fora da se na stock deodexed 4.1.2 ubaci neki notification toggles, ali da se integriše u sistem? Svi oni programi sa marketa imaju milion mana, a nisam našao da ima integrisano.

Ovaj Trinity je golo g****.Otislo 10% baterije za 2 sata uz 7-8 poslatih poruka preko Vibera....:/

Je l' ima neka fora da se na stock deodexed 4.1.2 ubaci neki notification toggles, ali da se integriše u sistem? Svi oni programi sa marketa imaju milion mana, a nisam našao da ima integrisano.

Pokusaj Power Togles preko TB-a. Ja sam na 4.1.1 ili na 4.1.2 tako uradio.

Њет 12, али на stock-u je за 12 ussage било нешто око 3 сата некад и мање, тако да сам веома задовољан:D

Lose, na 4.1.2 sam izvlacio 4h screen on uz 17-19h usage-a. U***** su sa 4.2.1 sto se baterije tice zestoko.

Ah, those past days... :p

Unsubscribe-uj se odavde, o'ma!

Mislim da je ključna reč vibera.

Ma kakvi.

Urose, mani se nervoze. :p

A nikakvo unsabskrajbovanje ne dolazi u obzir, najbolji drug uzima moj Gnex, pa pogodite ko ce ga odrzavati a samim tim i morati da prati zbivanja oko ovog modela... ;)

Није:D
3г увек, максимално осветљење, синхронизација стално, игрице 90% времена и 'интернетова бела боја' мислим да је добра аутономија;)

Urose, mani se nervoze. :p

A nikakvo unsabskrajbovanje ne dolazi u obzir, najbolji drug uzima moj Gnex, pa pogodite ko ce ga odrzavati a samim tim i morati da prati zbivanja oko ovog modela... ;)

Ti si bese trazio da kupis razer maxx hd? Jel si naso neki ili si se odlucio za drugi fon

Kako da podestim tj da upisem moj broj da stoji u podesavanjima/status telefona? Trenutno mi stoji nepoznato ono polje owner kad spustim notification bar. Bio sam ispreskako podesavanja kada sam prvi put upalio tel nakon vracanja na fabricka podesavanja a nigde ne nadjem u podesavanjima da unesem. Nije da cu umreti bez toga ali sto da ne. :)

Odgovoricu ti na PM, da ne spamujemo temu.

Nazad
Vrh Dno