Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nije Viber definitivno, nikad nisam imao vecih problema sa njim. Nesto je problem kod stable verzije, sad sam instalirao neku betu pa cu da vidim.

Da li iko zna da li ce JAKYUXW uopste dobijati 4.2 update? Dosta je bas proslo od update-a za druge Nexuse.

Instalirao sam exDialer & Contacts, medjutim ne odgovara mi pa sam ga obrisao. Ali sada mi se javlja problem, ostala mi je njegova ikona u meniju i ne mogu nikako da je obrisem. :trust:

Kako mogu nekako da je eliminisem iz menija? :)

Koji launcher koristis? Mozda da ga restartujes ako nije stock, ako jeste pada mi na pamet brisanje cache-a iz cwm-a ako uopste to pomogne

Apex launcher pro koristim, izgleda da je do njega bilo. Jer kada sam vratio na stock launcher tamo nije bilo te ikonice i posle sam opet vratio na Apex i njie je bilo. Ne znam zasto se tako zaglupio.
Inace kako se brise cache, jel moze preko nekog cleaner-a ili? :)

Clean master :D

Ako nemas custom recovery, preko toolkit-a boot-ujes u cwm i imas wipe cache. Imas opciju i za touch recovery i isto wipe cache.

Занимљиво...јутрос ставио моб на пуњач, али пошто сам журио на бус напунио се до 96% уђем у бус кад оно 97% :eek:

Meni je kad ga skinem sa punjaca na 95%, znao do 100% da dodje u narednih 10ak min, ako je ekran ugasen.

Nije taj pokazivac nivoa dobar na Gnexu. Kasni. Zato je meni uvek tih poslednjih 30ak odsto odlazilo najbrze jer je s kasnjenjem obracunavao vec potroseno.

Meni je kad ga skinem sa punjaca na 95%, znao do 100% da dodje u narednih 10ak min, ako je ekran ugasen.

Nije taj pokazivac nivoa dobar na Gnexu. Kasni. Zato je meni uvek tih poslednjih 30ak odsto odlazilo najbrze jer je s kasnjenjem obracunavao vec potroseno.

Ne, nego zato što tako radi litijumska baterija. Pri kraju se brže prazni, to je činjenica.

A ovo skidanje sa punjača je verovatno bag, mada meni se nikada nije desilo.

Ako mi objasnis kakve to veze ima sa GN, reci cu ti sta mislim o tome.

Опа! Сад сад видео да је само за "ајфон" само сам прочитао наслов и поставио :rolleyes:
Sorry :D

Ne, nego zato što tako radi litijumska baterija. Pri kraju se brže prazni, to je činjenica.

A ovo skidanje sa punjača je verovatno bag, mada meni se nikada nije desilo.

Nije mi jasno zasto onda nije tako bilo sa O2X i sad sa RHD... Isto su bile litijum-jonske baterije.

Ccc
Kako ste dozvolili da nam tema padne ovako nisko. :D
Nego, konačno mi baterija traje zadovoljavajuće. 40% ostalo, a 2 ipo sata ekrana. Prethodnih nedelja je bilo 2 ipo sata ukupno.
Deinstalirao viber (jedina stvar koju više mrzim od win xp :D), twitter (vratio se na twicca, iako je ružna), scope, Sony smart connect za NFC tragove (više ih ni ne koristim :() i još par aplikacija, zaboravih koje.
Taman ću i ponovo da probam i alternative za Facebook, pa i one njihove 2 aplikacije da okačim.

Franco kernel (neki nightly od pre par nedelja, trebalo bi da ga updateujem), stock rom i auto osvetljenje.
Zadovoljan.

Ja franco testiram vec nedelju dana, sta znam, ima napretka u odnosu na stock 4.2.1 ali jede bateriju samo tako .... :(

Meni su utisci za bateriju malo drugaciji na franco r361, screen time za 50% jaci nego na stock kernelu, ekran je bio na 50% brightness.

Prilozi

• Screenshot_2013-01-27-15-45-07.png
    Screenshot_2013-01-27-15-45-07.png
    85 KB · Pregleda: 140
  • Screenshot_2013-01-27-15-45-18.png
    Screenshot_2013-01-27-15-45-18.png
    155.5 KB · Pregleda: 137
И ја сам на 361 и нећу да мењам:D
Пре неки дан убацим АОКP reboot-ује се телефон кад оно црн екран :eek: и тако три пута за редом и ја се онда опет вратим на CM ;)

Све глатко ради:D боље него на 4.2.1

Mjesec je Februar a u njemu dobijamo Ubuntu... nadam se da ce uskoro jer sam nestrpljiv da probam nesto drugo na telefonu...

Kako moze da se uradi restore na telefonu? Znam da dok sam imao iPhone da sam mogao da uradim restore preko iTunes. Kako se to radi na Nexus-u ili samo postoji opcija da se vrati sve na fabricko? Poceo mi da stuca ne znam ni sam od koje aplikacije, pa zbog toga hocu da odradim restore. Inace telefon nije rutovan itd.

Koliko ja znam Restore mozes uraditi samo ako si predhodno uradio Backup, a oboje se radi u Recovery-u.

Ako mozes pojasni mi malo sta i kako tacno si mislio da treba da se odradi? :)
Jel mi onda za to treba rutovan telefon ili?

Uradi Factory reset i time ces resetovati telefon na pocetno stanje.

Ako zelis da sacuvas neke stvari i da uradis reset, trebace ti aplikacije poput Titanium Backup i rootovan telefon.

Da, moras da uradis ROOT, pa skiniti ROM manager i preko njega flashuj CWM Recovery, ugasis mobitel i pokrenes ga u Recovery mode-u, onda spustis na volume down do opcije Backup and Restore, izaberes Backup i sacekas nekoliko minuta dok se sve zavrsi... Kada hoces Restore isto udjes u Recovery pa odes do Backup and Restore i izaberes Restore ;)

http://www.youtube.com/watch?v=cScWEA-LFqw
Eto tu ti je video kako se radi Backup i Restore preko Recovery-a, samo prije toga uradis ROOT i instaliras CWM Recovery...
Takodjer imas odlican program Galaxy Nexus ToolKit preko kojeg mozes vrlo jednostavno sve da odradis, znaci ROOT, Backup, Restore...
http://www.youtube.com/watch?v=c9nNQUeTqxE

Nazad
Vrh Dno