Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Kutija, sta je to sa bojama i triniti vs. drugi? Imam Lean i nisam primetio neko odstupanje.

A volume patch o kome svi pricate, sta tacno radi, posto ni na to nemam primedbi? :)

Au, Vojidzere, licno kad sam presao sa Francovog kernela na Trinity, sokirao sam se - pozitivno. Boje su toliko prirodnije, da se to ne moze recima objasniti - moras videti sam.

Au, Vojidzere, licno kad sam presao sa Francovog kernela na Trinity, sokirao sam se - pozitivno. Boje su toliko prirodnije, da se to ne moze recima objasniti - moras videti sam.

Па на Франку можеш да подесиш боје да ти буду апсолутне исте као на Тринити. Познате су вредности које морфик користи.

Па на Франку можеш да подесиш боје да ти буду апсолутне исте као на Тринити. Познате су вредности које морфик користи.

Moze, i ne bude isto. Checked and re-checked. On (morfic) menja i gradijent, a to se u podesavanjima ne mere dirat'.

Moze, i ne bude isto. Checked and re-checked. On (morfic) menja i gradijent, a to se u podesavanjima ne mere dirat'.

Какав градијент?
Ја сам користио морфик дефаулт подешавања али сам смањио онај огромни контраст. Са оним великим контрастом губиш доста тамних детаља.

Ne znas za gradijent problem na pojedinim kernelima? Mrzi me da trazim link u general podforumu na XDA, a i vrlo kratki search ce ti odgonetnuti tu zavrzlamu.

Знам за градијент позадине у менију сетингса. Али то није имало никакве везе са кернелом већ само са графиком те позадине. На 4.2 нема тога више.

Legao sam sad, i mrtav sam, hocu odmah u hrk. Nadjem sutra link pa ti posaljem. :)

I meni se cini. Promenio sam XXLH1, vratio se na XXLA2, imao sam mnogo propustenih poziva.

Je l' si probao? Ja sam još na 4.1.2 zbog takvih stvari.

@Gizmoid

XXLA2 je definitivno najbolji.

Ja sam stavio XXLA2 na 4.2 i taj deo je bio OK. Problem sam imao sa muzikom i ringtonovima.

Plus me je nervirala ona glupa rotacija kamere svaki put.

Realno 4.1.2 mi radi stvarno odlicno, tako da sam se vratio na 4.1.2.

Nego da li neko ima problema sa CWM 6.0.1.5 i backupom. Jednostavno nece da mi napravi full backup.

Sta nedostaje, tj. kako se manifestuje ne-backup create? Jesam ga srocio... :d
I sam imam 6.0.1.5 ali nisam (jos) radio backup do sada sa tom verziom. Nabacih ga pre 3-4 dana.

I meni se cini. Promenio sam XXLH1, vratio se na XXLA2, imao sam mnogo propustenih poziva.

Мени је овај нови радио врхунски. Мада никада нисам имао проблема са пропуштеним позивима, увек сам имао слабији сигнал и мобилни и Wi-Fi. Са овим новим радиом сигнал ми је доста јачи.

Pazi i sa starim imam pun signal tako da mi sa te strane novi radio ne znaci mnogo ali eto reko` da se ponovim. ;)
A sto se tice WiFi-a, pa zar to ne odredjuje ROM a ne radio? Mislim da je tako, neka me neko razuveri ako gresim?

Sta kaze google:
We discovered a bug in the Android 4.2 update, which makes it impossible to enter December events in optional fields of the People app (this bug did not affect Calendar). Rest assured, this will be fixed soon so that those of you with December birthdays and anniversaries won't be forgotten by your friends and family.

Znaci bice ubrzo update.

Надам се да ће средити и баг са widget-ом дигиталног сата и оно ротирања камере.

stigla ponuda za OTA update za yakju...:)
sta predlazete, da se stavi, ili ceka fix?

Pa fix ce sigurno biti do decembra, pa cu licno sacekati 10 dana da dobijem bolji proizvod. :)

Vrh Dno