Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Аха, али прави swipe је мало бољи за сада, бар за српски. И нервира ме што нема предикцију следеће речи на српском, док на енглеском има.

Da mi je znati kako pišeš poruke :p

Што како пишем поруке? Па исто овако и то врло брзо :)

Ja necu da flashujem 4.2 sve dok ne izbace normalan Trinity kernel i neki patch za volume.

Ma ti si pametniji od nas... ili samo strpljiviji. Mi opalimo flash pa onda zevamo okolo kada ce izaci potpun ROM. :rolleyes:

Ja necu da flashujem 4.2 sve dok ne izbace normalan Trinity kernel i neki patch za volume.

Plas fakin van.

Nisam stigao danas da flashnem nista novo, kao sto sam i mislio, a i bolje - da se Trinity stabilizuje. Neverovatno koliko mi je taj kernel bolji od ostalih.

@Gizmo
Bo'me zanimljiv ROM. Ipak je RasBeanJelly prvi kandidat, ali - I'll keep an eye on this one too.

E samo da napomenem da sam mislim resio problem sa famoznim pokazivanjem "potrosnje" Android Systema, kad sam obrisao Apex sve se vratilo u normalnu...

Plas fakin van.
Не не, мора да буде на ћирилици, егзекли и плас факинг ван! :)
E samo da napomenem da sam mislim resio problem sa famoznim pokazivanjem "potrosnje" Android Systema, kad sam obrisao Apex sve se vratilo u normalnu...
И ја сам решио, али нисам урадио апсолутно ништа, само се више не појављује, али ме мапе и даље убијају.

"Ja mislim da sam proš'o" :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353278895526.jpg
    uploadfromtaptalk1353278895526.jpg
    53.1 KB · Pregleda: 149
  • uploadfromtaptalk1353278904503.jpg
    uploadfromtaptalk1353278904503.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 147
  • uploadfromtaptalk1353278916169.jpg
    uploadfromtaptalk1353278916169.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 145
Izdrzalo bi duze da ti signal nije takvo djubre. Gde si bio, u pecini? :D

Dobro je da na kraju ima logike :)
Не не, мора да буде на ћирилици, егзекли и плас факинг ван! :)

И ја сам решио, али нисам урадио апсолутно ништа, само се више не појављује, али ме мапе и даље убијају.

Ubija te Google Now Traffic kartica. Isključi je;)

A ja imam trecu :) Odaberem recovery mode - i dobijam opet samo Google splash sa otvorenim bootladerom (ako to znaci glupi otvoreni katanac dole) :)

Samo da spomenem, uspeo preko vikenda preko Nexus Toolkit-a da ga prebacim sa non-yakju na takju 4.1.2 pa se posle sam updateovao na 4.2. Sve proslo OK, a tokom kopiranja fajlova za 4.1.2. je spomenuo da neki recovery, boot i sig fajlovi nisu bili na uredjaju, pa kapiram da zato OTA nije radio.

Ja sam na SlimBeanu 3.0, neću ni prelaziti na 4.2 dok SlimBean ne izbaci rom baziran na njemu. Probao sam stock 4.2 i nije mi se svideo, pogotovo lockscreen.

Mogu ti reći da ja jedva čekam da pobegnem sada sa Slima :) Kilav mi telefon kao nikada. A ne mogu da verujem da ga je iako je bio clean install TiBackup restore zeznuo.

Je l' si brisao cache i dalvik-cache? Meni stvarno radi super.

Ma naravno, po inerciji to brišem. Baš me je smorio. Kucam dve rečenice, on ništa, a onda bljune sva slova. Muzika nekad hoće da secka od preopterećenja. Primetio sam da ako počnem da ubijam aplikacije sa Hold back to kill, kao da pogoršam stvar. Kad upalim fon, imam 384 MB RAM-a free, posle 30 sekundi oko 130. Kad počne da se šlogira bude oko 90 i nešto free :)

Ma ti si pametniji od nas... ili samo strpljiviji. Mi opalimo flash pa onda zevamo okolo kada ce izaci potpun ROM. :rolleyes:

Nisam siguran da li si bio sarkastican ili ne ali dve stvari bez kojih ne mogu da koristim telefon su Trinity kernel, zbog boja, i volume patch. Tako da sam ipak strpljiv :)

Ma nisam sarkastican, samo bih voleo da imam tvoje strpljenje. Sam sebi kazem necu vise, sacekacu,...ali...jace je od mene. :)

Edit: Sada nesto gledam stvarno je post pola-pola, a nije mi bila namera. Eto dogadja se i najboljima. ;)

Poslednja izmena:
Ja probah 4.2 na N7 i nisam "odusevljen" novitetima. Lockscreen mi je nedefinisan, quick toggles nikako nije mogao biti gori, ne dopada mi se notification drawer varijabilne visine... I kad na to dodam dva bitna nedostatka Nexusa, ni ne vidim razlog za zurbom. Btw, YAKJU i dalje nema update :)

A i lepo kazu - ono sto radi, ne diraj. Meni 4.1.2 radi savrseno, imam jako dobru bateriju, sve radi kako je i ocekivano, nemam prituzbi.

Nazad
Vrh Dno