Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Kol'ko novaca? I dje? :)

Uopšte ne shvatam kako bilo kakav case može dobro da vam izgleda?

ovaj ne izgleda ruzno ali GN (po meni) je i bez case preveliki telefon...

Nije jeftinije.
Na eBayu je 19.76 GBP, što je 24.68 EUR (sa poštarinom), a na prvom sajtu je na kraju 21.80 sa poštarinom.

Obe cifre su sulude, uzimajući u obzir da se radi o komadu plastike...sa rupicama :d
Pogotovo ako uzmem u obzir da sam za 1.86€ pre 6 meseci uzeo ovakav http://www.ebay.com/itm/170823442861 i da me isti još uvek služi :)

Imam i ja jednu takvu, ko mi da jednu Milku može da je nosi. :d

@VOYAGER

Video sam da i ti koristiš SlimBean, da li si menjao DPI? Ja sam stavio na 280, ali imam problem sa notifikacijama u notification baru, iseče ih skroz.

jbš case kada ne štiti kućište kompletno po ivicama.
Uzmeš onu pvc-silikonsku za 5e,čučne kao salivena

@VOYAGER

Video sam da i ti koristiš SlimBean, da li si menjao DPI? Ja sam stavio na 280, ali imam problem sa notifikacijama u notification baru, iseče ih skroz.

Nisam ga menjao. Stoji na njihovih 241 :) Ranije jesam, ali mi nije baš prijalo.

Zuris...sa postarinom nije 19.76 vec 14.76 :p bilo kako bilo jeste preskupo,... za vecinu nas.

Jeste, pardoniram, bila mi Amerika nameštena za poštarinu :)

То је била једина што сам нашао, али сам убо добру...

Kako se ono gasi automatsko dodavanje aplikacija na home scr nakon instalacije?

Ima li nekoga u ovoj temi?:D
Primetio sam da mi baterija dosta krace traje nego na 4.1.1 sad na 4.1.2 ne moze da sastavi 3 sata.Da li je jos nekome tako?

3 sata? Pa šta radiš ti sa tim telefonom?

Ima li nekoga u ovoj temi?:D
Primetio sam da mi baterija dosta krace traje nego na 4.1.1 sad na 4.1.2 ne moze da sastavi 3 sata.Da li je jos nekome tako?

Location Service i ostalo iz Google Now pogasi i dobices otprilike staru autonomiju. Ja sam npr sve pogasio dok ne stigne 4.2 i evo rezultata

uploadfromtaptalk1352646438718.jpguploadfromtaptalk1352646456576.jpg

3 sata? Pa šta radiš ti sa tim telefonom?
Pa malo net malo igrice poruke razgovori,isto kao sa 4.1.1 i tada mi je trajala minimum 3,5h nikad manje...
Nije to do 4.1.2. Nesto drugo nije u redu i nesto drugo ti vuce bateriju.
Nije nista novo nisam instalirao...
Location Service i ostalo iz Google Now pogasi i dobices otprilike staru autonomiju. Ja sam npr sve pogasio dok ne stigne 4.2 i evo rezultata

Pogledajte prilog 100199Pogledajte prilog 100200
jedan dan:shock: ajoj meni najvise pola dana...mozda zato krace traje:D npr telefon mi se puni nocu eto znaci koristim ga tamo negde od 9-pola 10 ujutru pa dok ne dodjem iz skole do 21 i 30 nekad moram da ga stavim na punjac odmah a nekad malo kasnije ali eto bude screen on 2h 30min 2h 50min tako...

Pa malo net malo igrice poruke razgovori,isto kao sa 4.1.1 i tada mi je trajala minimum 3,5h nikad manje...
...

Sledeći put reci da je screen on 3 sata, a ne baterija da ti traje toliko... Nemoj da mešaš trajanje baterije i screen on...

U školi se smaras, čačkaš telefon, pa igrice, pa osvetljenje na maksimumu + 3G... Screen on oko 3, 3ipo sata + telefon upaljen 12-14 sati je ok... Ja imam više na GS2, jer mi je manji ekran, plus ne držim na max osvetljenje, pa izvlačim oko 4 sata upaljenog ekrana za 12-14 sati rada telefona....

jedan dan:shock: ajoj meni najvise pola dana...mozda zato krace traje:D npr telefon mi se puni nocu eto znaci koristim ga tamo negde od 9-pola 10 ujutru pa dok ne dodjem iz skole do 21 i 30 nekad moram da ga stavim na punjac odmah a nekad malo kasnije ali eto bude screen on 2h 30min 2h 50min tako...

Da, 1 dan ali na wifi-u... Na 3g kao sto Djilkos kaze, cackas ovo ono + max osvetljenje. Ni meni pod takvim uslovima ne traje duze od 14-15h usage i max 3h display time...

Pa da 3h screen on:D Osvetljenje je skoro na max i 3g non stop...Super onda je sve u redu hvala vam:D

Vrh Dno