Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Evo stavio sam 4.1.2 factory image, sve sam flesovao, cak i user data. Sada mi je telefon kao nov :)
Mislim da ima razlike velike u kernelu. Sada koristim ovaj stock i animacije pri zatvaranju i otvaranju aplikacija nisu skroz tecne kao na npr trinity. Plus je boja ekrana odvratno zuta.
Da li cu dobiti ota ako budem imao custom kernel? Ili da li mogu barem kada se pojavi 4.2. da vratim ovaj stoc kernel i da mi dodje ota? :)

Mislim da neces dobiti OTA. Za njega moras imati stock sledece:

Bootloader
Radio
Recovery

Btw. boja ekrana zuta?

Jel toolkit prolazi root posle tog factory image?

Prolazi, u toolkit-u koristis identicnu metodu za root kao za 4.1.1

Jel moguce flesovati neki od onih louder patcheva na stock rom koji je rutovan?
I kernel je stock.

@Ultimo

Mislis li na root? Izaberi slobodno 4.1.1 i radi root kao da je 4.1.1 u telefonu. ToolKit jos nije update-ovan za 4.1.2

Mislim da neces dobiti OTA. Za njega moras imati stock sledece:

Bootloader
Radio
Recovery

Btw. boja ekrana zuta?

Da, ali da li bih dobio ako bi sada prebacio na trinity i njega koristio sve dok vi ne krenete da bijate ota za 4.2, a onda se vratio na stock?
Ja sam menjao boje, bile su mi 135 135 200 kontrast -5. Malo tada vuce na plavicasto mozda, ali je mnooooogooo bolje nego ove stock boje. Sve mi se manje svidja samoled. Nema dobru reprodukciju boja, nema dobru belu, slabija vidljivost na suncu, trosi vise baterije (osim na crnoj), ima duhove, moze da se desi burn in, nema normalan rgb za sada. Jedina prednost nad lcdom mu je trenutno crna boja koja je odlicna (ali ne i apsolutno crna kao sto samsung prica). Verovatno ce za koju godinu sazreti tehnologija i sve to popraviti, ali trenutno nisam siguran da je najbolji ekran.

Pa mozes sad flesnuti kernel koji hoces. Nakon toga, vratis stock i cekas OTA. Mada u tom slucaju ne znam sto si uopste stavljao stock sada :)

Nemam pojma koja su to podesavanja, ali prema slikama na xda moj Nexus ima odlican ekran. Ja sam licno zadovoljan i sa vidljivoscu na suncu (cak i kad sija direktno u njega) i sa bijelom.

Pa hteo sam da vidim kako radi stock sve :)
Jel imas custom kerel sada? Ako imas, mozes da promenis boje.

Evo nakon što sam instalirao OTA update desilo mi se jučer a i danas da mi mobitel zaledi. Prvi put sinoć dok sam razgovarao preko vibera a drugi put danas dok sam listao slike u albumu :-(
Izgleda da ću morati Factory Reset uraditi

Trinity jzma. Izgleda tel ponekad i ode u deep sleep cak i na poslednjim procentima baterije:

uploadfromtaptalk1350584434797.jpg

uploadfromtaptalk1350584454488.jpg

Treba da mi stigne GN nov. Kako da proverimo koliko je radio telefon (malo sam skeptik)? Jel je to moguce?

Stock 4.1.1
Screenshot_2012-10-18-23-57-24.png

Screenshot_2012-10-18-23-57-29.png

Poslednja izmena:
Na S2 radi. Onaj apk koji je radio na 4.1.1 imao je problem sa voice fajlovima, neko je izdao novi apk za 4.1.2. Ne znam kako je za gnex

Да ли је ово наговештај за више nexusa, или само пале масу? Слика је ss са г+.

Prilozi

• Screenshot_2012-10-19-05-44-25.png
    Screenshot_2012-10-19-05-44-25.png
    171.2 KB · Pregleda: 149
Да ли је ово наговештај за више nexusa, или само пале масу? Слика је ss са г+.

Zašto bi palili masu? Najaviće Galaxy Nexus 2, i najaviće Nexuse LG-a, Sony-a, i ne znam da li ima još neki...
Pa ona rečenica "Welcome to the playground"... ili kako je već pisalo na invite-u za event, može da se protumači da će ih biti više, jer kakvo je to igralište kada je samo jedno dete na njemu ;)

Zašto bi palili masu? Najaviće Galaxy Nexus 2, i najaviće Nexuse LG-a, Sony-a, i ne znam da li ima još neki...
Pa ona rečenica "Welcome to the playground"... ili kako je već pisalo na invite-u za event, može da se protumači da će ih biti više, jer kakvo je to igralište kada je samo jedno dete na njemu ;)
HTC nexus 5 :) још 10 дана.

Ako bi neko bio ljubazan da mi posalje na pp iGO Primo, bio bih zahvalan :)

Nije los ali ja sam ga obrisao zato sto moras da otvaram bas program koji je dobio notifikaciju da bi LED prestao da sija, dok bez tog programa dovoljno je spustis dole notifikacije i i led ti nece vise javljati nista do sledece notifikacije.

Nije los ali ja sam ga obrisao zato sto moras da otvaram bas program koji je dobio notifikaciju da bi LED prestao da sija, dok bez tog programa dovoljno je spustis dole notifikacije i i led ti nece vise javljati nista do sledece notifikacije.

uploadfromtaptalk1350679817512.jpg
Imaš opciju za to :)
Pull down notification bar.

Gde najbolje da se kupi GN i da li ima garanciju i kod nas, world wide waranty?

Ja sam dobio tu worldwide garanciju od dve godine,uredjaj sam uzeo preko oglasa nov,neotpakovan.Moja preporuka ti je da u oglasima trazis.

Sa ovim novim update-om nestade mi dsp manager ili kako bese da se zove program za pojacavanje zvonjave. Sta sad radi na 4.1.2? Opet je tih i redovno propustam pozive i poruke :)

Nazad
Vrh Dno