Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da li je moguce ostvariti video poziv na ovom telefonu? Preko 3G mreze, bez koriscenja interneta.

Video poziv je jedan od servisa koji omogucavaju mreze mobilne telefonije trece i novijih generacija. Internet konekcije je jos jedan servis, kao i govorni pozivi. Naravno, moguce je ostvariti video poziv koriscenjem internet servisa, ali ono sto mene zanima da li ovaj telefon ima mogucnost video poziva bez koriscenja internet konekcije (bilo kog tipa internet konekcije).

Vise o video pozivu mozes pronaci na guglu, ili na sajtovima domacih mobilnih operatera.

Ne odoleh instalirao v 1.3.Za sada radi super mada ne vidim razliku u odnosu name stock.

Video poziv je jedan od servisa koji omogucavaju mreze mobilne telefonije trece i novijih generacija. Internet konekcije je jos jedan servis, kao i govorni pozivi. Naravno, moguce je ostvariti video poziv koriscenjem internet servisa, ali ono sto mene zanima da li ovaj telefon ima mogucnost video poziva bez koriscenja internet konekcije (bilo kog tipa internet konekcije).

Vise o video pozivu mozes pronaci na guglu, ili na sajtovima domacih mobilnih operatera.

Super si ti meni sve izdiktirao ali cime ces prenositi sliku?

Kako pojacati zvuk.Jaci mi bio na stocku Doduse imao instaliran DSP.

Jel vredi I za ovaj ROM instalacija DSP sa xda.Ako moze link zaboravio kako se zove.:confused:

Mislim da može. Mada nandroid pre toga, čisto da budeš siguran. Nemam link, nikada nisam koristio.

Gizmoid/ne mogu da nadjem jel moze link:)

Radi se o posebnom servisu u mrežama treće generacije. To kod nas ima samo telekom i koristio sam ga na staroj nokia 6630. Jednostavno pozoveš i dobiješ i sliku.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/3G_usluga.html

Nikada nisam koristio mts pa nisam ni znao za tu opciju. Znam da mi je uvek iskakalo usluga nije podrzana, mada nisam se ni zanimao za video pozive. Kakavog je to kvaliteta, i da li i dalje to radi? A kako oni to naplacuju?

Poslednja izmena:
Nikada nisam koristio mts pa nisam ni znao za tu opciju. Znam da mi je uvek iskakalo usluga nije podrzana, mada nisam se ni zanimao za video pozive. Kakavog je to kvaliteta, i da li i dalje to radi?

Kada sam ja to testirao bilo je u začetku i vrlo malo je bilo telefona sa tom opcijom i pokrivenost 3g mrežom je bila loša. Tada na tim ekranima male rezolucije izgledalo je sasvim solidno. Mts i danas naplaćuje dodatak za 3g usluge.

Moracu ja to da vidim, imam taman dve nokle za isprobati.

Koliko ja znam, Android ne podržava 3g video pozive. Možda je neki lik sa xda uspeo da skarabudži nešto, ali iskreno ne znam nikog ko je tu opciju ikada koristio.

Na galaxy s+ sam bez problema koristio video poziv sa kolegom koji je imao Galaxy S

Nazad
Vrh Dno