Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Razmisljam da zamenim s3 za nexus glavu za glavu.Moj s3 je udarao o beton i ima oziljke pa zato ide glava za glavu.E sad nexus je nov iz telenora i zakljucan(ja koristim mts).Vidim da se pisalo o otkljucavanju kao da nije problem ali nigde ne videh resenje.Ako moze pomoc jer od toga zavisi dal menjam telefon.
A kao što sam ja rekao, otključao sam telefon iz fotelje, jednim klikom. Ovu poruku pišem sa vipa, a bio je zaključan za Telenor.

Ja sam kupio unlock kod za 7.79$ :)

A imas zvanicni 4.1 ? Nesto ima prica da kada se update na zvanicni JB, da se zakljuca opet... A ovo mi je deveti Androi'iot i hocu sve fabricki, dosadilo mi svake noci novi ROM a zivac mi neda da ga ne flesnem pa bekap pa fles pa vracaj sve pa...

A kao što sam ja rekao, otključao sam telefon iz fotelje, jednim klikom. Ovu poruku pišem sa vipa, a bio je zaključan za Telenor.

Ako ti nije tesko da mi kazes kako ili neki link bilo sta, jedino sto sam naso aplikaciju koja menja imei ako se otkljuca za stalno(fuckdokomo).

I ja sam koristio fuckdocomo, ali sačuvao sam bekap na dropboxu da imam da zaključam, ako zatreba, pu, pu.:D
Naravno, već sam imao jelly bean na telefonu.

Poslednja izmena:
Izašao je juče novi AOSP build JRO03R (ili tako nekako).

Poslednja izmena:
Ima li inverted gapps za 4.1.1 (stock)?

Probao sam razne inverted gapps sa xda i ni jedan do sada ne radi kako treba. Ima li neko da je to resio na stock romu ili mora da se flesuje neki custom rom (sto mi se trenutno ne radi)?

^Gmail i ostale Google apps u crnoj boji.

Jel ima neko da koristi CM10 i weather na lock screen-u a da mu radi auto lokacija? Meni stalno prijavljuje "no data" i prognozu dobijam samo kad rucno ukucam Belgrade kao lokaciju. Na XDA niko nema pojma oko toga i svima radi normalno ...

hvala kralju

^Gmail i ostale Google apps u crnoj boji.

Jel ima neko da koristi CM10 i weather na lock screen-u a da mu radi auto lokacija? Meni stalno prijavljuje "no data" i prognozu dobijam samo kad rucno ukucam Belgrade kao lokaciju. Na XDA niko nema pojma oko toga i svima radi normalno ...

Lock screen weather koristi yahoo weather servis. Kod nas to iz nekog razloga ne radi. Čak je i weather.yahoo.com nedostupan.

Ne mogu da verujem da mi ovi iz BG Elektronika jos nista nisu javili, ima vise od dve nedelje da mi je tel tamo:(

Kao sto rekoh, prognoza radi ako rucno unesem lokaciju koju hocu. Kad stoji na auto detect, onda prijavljuje "no data", iako su sve opcije stiklirane u location services. Isti problem sam imao na htc one v i cm9.

pa zovni ih i vidi o cemu se radi....

Slao email-ove jos prosle nedelje oni nista, onda u ponedeljak zvao kaze neka pa nije dve nedelje mnogo strpite se malo...:zgran: ne preostaje mi nista nego da cekam :wall:

Zamenio sam s3 za nexus(beli) sim-free glanc nov.Sad se puni pa update na jb ponudio mi vec sam ali je baterija bas slaba.Telefon sam probao radije kod drugara i odusevio se kako lepse radi i izgleda u odnosu na s3(mislim da cist jb)

Jel iko instalirao ovu zadnju AOSP verziju, ne mogu nigdje da vidim sta ta verzija ispravlja. Sto se tice launchera, koristio sam Nova-u ali i pored ovog zadnjeg update-a moram priznati da mi Apex bolje radi, to najbolje primjetim kada sa pocetnog zaslona prebacim na aplikacije i listam, kod Nova-e se osjeti malo zapinjanje a kod Apex-a ni najmanje.

Poslednja izmena:
Nema CM-a ni danas za mene, ***... Juce 13h na poslu, danas 11h. Sve i da imam vremena malo kad dodjem kuci, nije mi ni do cega, kamoli flashovanja... I sutra ce biti uzas, pa cu za vikend da ga nabacim, i javljam se.

Opusteno brate, kada stignes...
a mozda se i ja nakanim pre tebe, pa cu ja tebi pisati. :p

Ljudi,jel moze pomoc na brzinu.Da li se isplati da menjam moj htc one x star par meseci zakljucan na vip mrezu za novi galaxy nexus sim free,oba uredjaja imaju garanciju.
da li je neko imao ova dva telefona pa da ih uporedi iz prve ruke da ne listam celu temu,prilicno mi je hitno :)
Hvala unapred.

Hardverski, Nexus je slabiji. Ako ti znaci bolja HOX kamera, brzi procesor i GPU i Sense, nema razloga da menjas HOX za Nexus. Ako volis AOSP tj. cist Android, bez ikakvih Sensova, TW-ova i ostalih budalastina, zelis da ti telefon ima duzi zivotni ciklus od 1 verzije softvera, onda je Nexus jako dobar izbor.

Realno - ja ne bih menjao HOX za Nexus.

Vrh Dno