Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne znam cemu ova pomama za verzijama. Sve verzije rade vise nego dobro. Ja npr. nemam pojma sta imam od verzije, ali znam da radi skroz ok :)

U pravu si,radi KO sat pu pu da ga ne ureknem:)

Ne znam cemu ova pomama za verzijama. Sve verzije rade vise nego dobro. Ja npr. nemam pojma sta imam od verzije, ali znam da radi skroz ok :)

Pomama je bila pre 2 meseca, kada je samo yakyu dobio jelly bean. Ostale verziju su skoro dobile (yakyuxw), ili tek treba (toro).

Fali mi battery % mod. Jel ima neki da radi na stock ROM-u?

Power Toggles rade i ima opcija za broj % baterije, ako ti se dopada takvo resenje...

Ne falis se da si uzeo gnex, samo "daj procente" :p

Sledece pitanje :) Stavio sam Franco Kernel jer pored tweakova imai ColorControl (posto je gamma po defaultu uzas). Da li postoji neki app (free) koji je us tanju da kontrolise vrednosti ili moram da kuckam po terminaly?

Pa Frankova aplikacija, mislim da se zove franco kernel app :)
Mislim da skoro svi kerneli ( osim stock) imaju podešavanje boja, tako da ne treba to da ti bude glavni razlog za prelazak na Franco.

Snasao sam se u medjuvremenu.

@Gizmoid
Taj mod ne radi sa 4.1.1, ubije framework-res ko od sale :)

Koliko je samo ljudi sa Bencha uzelo Gnex u poslednje vreme... Sto je i razumljivo - sjajan smartphone.

Ubedljivo najbolji smartphone koji pruza ubedljivo najvise za ulozeni novac trenutno.

Auuuu, nova launcher posle ovog update-a radi perverzno. Toliko tecno i glatko da to nije normalno. Znaci nisam video nista slicno.

Koliko je samo ljudi sa Bencha uzelo Gnex u poslednje vreme... Sto je i razumljivo - sjajan smartphone.
Oduvek je bio sjajan ali su se tak sada stekli uslovi da i ja usvojim jedan :)

Savršenstvo sa samo jednom manom, a to je baterija. Da je bar 2kah :rolleyes:

Da li neko ima ideju gdje bih mogao da nabavim onaj horizontalan dock za njega?

Moj kolega me pita dal da promeni s2 za gnex?
Ja mu kažem da to i nike tako pametno... Šta vi mislite o tome?

Nalazio sam na British Ebay-u, ali je skup u 3 **** . 50 Pounds

btw. mesas ekavicu i ijekavicu ;)

Da li neko ima ideju gdje bih mogao da nabavim onaj horizontalan dock za njega?

Poslednja izmena:
@hektor2
Free verzija, ili samo paid? I koja je to verzija? Meni ja Apex trenutno, ali probao bih Novu ako ima smisla... :)

Pa probaj free verziju, ionako ima opciju upgrade from another launcher.

Da li može nekako da se isključi opcija, da se posle završenog razgovora prikazuje call log.

To i nije veliki problem kad se telefon koristi normalno, ali mnogo me nervira kad ga koristim na dock-u u autu - Umesto da se posle razgovora prikaže CarHome Ultra, prikazuje se Call Log, pa onda dok vozim moram da "gađam" back dugme da bih ga ugasio i prikazao CarHome.

Call log mi se prikazuje čak i ako koristim neki drugi Dialer - tek to mi nije logično..

@hektor2
Free verzija, ili samo paid? I koja je to verzija? Meni ja Apex trenutno, ali probao bih Novu ako ima smisla... :)

Free verzija. Probaj pa vidi. I u jednom i u drugom imas da sacuvas podesavanja ikonica po ekranima, tako da vidi koji ti se vise svidja (probao sam i apex ali mi nova vise odgovara)
Verzija 1.3.1 sa marketa

Poslednja izmena:
Jel ovaj nova launcher

Prilozi

• uploadfromtaptalk1348484001345.jpg
    uploadfromtaptalk1348484001345.jpg
    17.2 KB · Pregleda: 163
Društvo, ajd vidite ako nekome treba oprema za Nexus, full pack fabrički. Prodajem svoju opremu sa sve kutijom jer sam nexus prodao iznenada bez ičega, haha, tako je ispalo i sada ne znam šta ću sa opremom. Sve je korišćeno 2 nedelje, dakle novo. Postavio sam oglas u delu za membere. Tnx.

Nazad
Vrh Dno