Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Moze li se iz Toolkita reflashovati stock JB ili tako nesto, i kako? Hvala unapred.

Ako ne moze, flashujem CM10 pa cu videti sta mi je bolje - nenormalno me nervira sto se poslednjih 30% baterije iscedi prebrzo, i umesto da imam uvek oko 4h ekrana, ostanem na jedva 3.5h mrljavih...

Dobih i ja jb, ali mi sada ne radi volume+ pa je zvucnik tih... Ima li predloga?

Moze li se iz Toolkita reflashovati stock JB ili tako nesto, i kako? Hvala unapred.

Ako ne moze, flashujem CM10 pa cu videti sta mi je bolje - nenormalno me nervira sto se poslednjih 30% baterije iscedi prebrzo, i umesto da imam uvek oko 4h ekrana, ostanem na jedva 3.5h mrljavih...

Moze iz ToolKit-a restore na stock yakju 4.1.1

Dobih i ja jb, ali mi sada ne radi volume+ pa je zvucnik tih... Ima li predloga?

Ne radi V+na Jelly Bean-u jos uvijek.... Alternative potrazi po netu....

'Fala Urose - reci mi jos samo je l' brise sve ili uradi kao OTA update, cuvajuci data?

I je l' svima takva potrosnja ili samo Doktoru i meni? I Doktore, ti na svim probanim ROMovima bilo tako?

Ok, onda pada jedan clean flash, s nadom da ce to proci. Nervira me. Jako.

Ako i onda nastavi, CM10.

Je l' treba da se skida ROM prethodno ili i to Toolkit sam obavlja? Izvinite sto malo smaram... :)

Znao sam za ovaj dialer "Tecujo" :D, ali nije to - to, ako me razumes? Mala tastatura, debela slova... ali hvala na trudu da odgovoris, cenim to.

Znao sam za ovaj dialer "Tecujo" :D, ali nije to - to, ako me razumes? Mala tastatura, debela slova... ali hvala na trudu da odgovoris, cenim to.

Bas tako, stock je super, garant neki od ROM-ova ima modovan, samo ga treba pronaci.

Nemam vremena ovih dana, ali cu pogledati.

Je l' treba da se skida ROM prethodno ili i to Toolkit sam obavlja? Izvinite sto malo smaram... :)

:Klanjanje Stvarno je lik extra odradio ToolKit i maximalno uprostio zaj.ban.iju
Čim PayPal proradi u srbistanu šaljem čoveku donaciju :bottle:

Post specijalno za našeg prelepog doktora. Doktoreeeee :D Šalim se, evo još jedna baterijica, neću više da smaram :D

Prilozi

• Screenshot_2012-09-13-00-41-17.png
    Screenshot_2012-09-13-00-41-17.png
    127.4 KB · Pregleda: 131
  • Screenshot_2012-09-13-00-41-25.png
    Screenshot_2012-09-13-00-41-25.png
    82.8 KB · Pregleda: 134
  • Screenshot_2012-09-13-00-41-32.png
    Screenshot_2012-09-13-00-41-32.png
    69.9 KB · Pregleda: 125
Auuuuu kakvi gubici signala... :)

Lažžžž! :D
Ja uvek radim clean install i oduvek je bilo tako. Možda samo nije obratio pažnju.

Boze sacuvaj da je kod mene tako...Koristio/nekoristio, od 100% - 30% i od 30% do skoro 1% identicno ide potrosnja. Na krivulji potrosnje baterije jasno to vidim ako nista drugo...

Bas cu da pogledam moju krivulju veceras. Za sad, na 40% i napravio sam 2.5h ekrana, nepunih. I umesto da bude 4h ovim tempom, necu doci ni do 3.5h k'o svet, osecam...

Inace, posle novog update-a Notification Toggles-a i instaliranja SwiftKey tastature (hvala marinko98) koja ima send-on-enter da se toggluje, imam sve sto mi treba od fona! Zato mi se i ne ide na neki drugi ROM, ali me ovo s baterijom bas jede...

Pa dobro, ne troši se 30% za 15min, izvlačim i ja uvek između 3 i 4 sata, ali da tih 30% traje kao što bi trebalo, izvlačio bih još više.

Da li JB ima delivery report?
Instalirao sam CM10 na Xperiju i stock aplikacija za poruke ga nema...

E, stvarno sam mozak, ja sam vec planirao da menjam Conversation.Apk umesto da uđem u podešavanja... :d

Evo poslednje dve potrosnje, i "dokaza da poslednjih 30% prosto iscuri:

Juce, skoro 2.5h ekrana do 40% baterije, posle jedva 40min (da je srazmerna potrosnja, bilo bi jos oko sat i po) - prve dve slike su na 40%, ostale na kraju:

uploadfromtaptalk1347662889926.jpg

uploadfromtaptalk1347662914406.jpg

uploadfromtaptalk1347662962104.jpg

uploadfromtaptalk1347663006863.jpg

uploadfromtaptalk1347663027862.jpg

I danas, samo krajnja potrosnja, uz opasku da je u poslednjih 40% bio losiji signal, ali ne losiji da bude toliki pad, vidi se na grafiku - stize u sledecem postu.

Nesto vam tu nije u redu....

@mironiko probaj restore ako imas backup pa testiraj...

Meni u zavisnosti od toga koliko ga koristim ravnomjerno ide od 100 - 1%

Nazad
Vrh Dno