Sir_Oliver
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 319
Gallery Excluder.
Ne nije to u pitanju. Sta da radimo sa npr. screenshot-ovima ili sa xxx slikama i klipovima skidanim sa net-a
Meni recimo ne radi nista ono .nomedia...
Xxx sadržaj nemam, tako da ga ni ne krijem, ss su mi u galeriji normalno, što bi njih krio?![]()
Upravo tako....koji ce mi moj slika ili nesto deseto, bez veze, da mi samo smeta. Slike i video sa kamere i to je to
Elem, da li i kako radi swiftkey beta?
Kako da provalim da li je onaj yakju ili kako vec? Vidim ovdje se pominje 4.0.4 a ja za sada imam 4.0.2 i ne nudi nikakav update....
Sto se telefona tice, ja sam odusevljen zaistaNisam ocekivao ni ovakvu izradu niti kvalitet a ni rad OS-a. Mala mana je auto-brightness, vise bi mi odgovaralo da pri slabijem osvetljenju malko pojaca backlight al dobro....
Za dan dva cu odraditi to...
Btw, sta je sa ovim novim swiftom?? Malecna slova, nema promjene jezika preko space-a...!?!
Pa da, ja se ovde trudim izgleda za džabe
Pravac ova tema i prebaci na yakju, 4.0.4 je mnoooogo bolji.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895
Kako da dodjem do podesavanja LED-a u donjem dijelu telefona? Jedino mi je aplikacija WhatsUp ponudila da mijenjam boju...Mail, sms, mms itd ich.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari