Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Hm, a možda mi i ne mislimo na istu stvar :)
Ja mislim na one slike sa Google + što se vide u galeriji. U slučaju da vam te slike smetaju: idite u g+ i isključite instant upload, idite onda u aplikacije na g+ >stop >clear data, onda to isto (stop, clear data) na galeriju i to je to.

Ne nije to u pitanju. Sta da radimo sa npr. screenshot-ovima ili sa xxx slikama i klipovima skidanim sa net-a :D
Meni recimo ne radi nista ono .nomedia...

Xxx sadržaj nemam, tako da ga ni ne krijem, ss su mi u galeriji normalno, što bi njih krio? :)

Ne nije to u pitanju. Sta da radimo sa npr. screenshot-ovima ili sa xxx slikama i klipovima skidanim sa net-a :D
Meni recimo ne radi nista ono .nomedia...

Gallery excluder :) Izaberes koje foldere da ti ne prikazuje u galeriji i to je to.

Xxx sadržaj nemam, tako da ga ni ne krijem, ss su mi u galeriji normalno, što bi njih krio? :)

Ma zezam se. Nemam ni ja, nego sam to stavio cisto kao primer :)
Ja licno u galeriji zelim samo slike i filmove koje sam napravio aparatom. Ne zelim SS niti slike iz igara...
Kad mi to sve zatreba startujem gallery u supritnom QuickPic.

Upravo tako....koji ce mi moj slika ili nesto deseto, bez veze, da mi samo smeta. Slike i video sa kamere i to je to :)

Elem, da li i kako radi swiftkey beta?

Kako da provalim da li je onaj yakju ili kako vec? Vidim ovdje se pominje 4.0.4 a ja za sada imam 4.0.2 i ne nudi nikakav update....

Sto se telefona tice, ja sam odusevljen zaista :) Nisam ocekivao ni ovakvu izradu niti kvalitet a ni rad OS-a. Mala mana je auto-brightness, vise bi mi odgovaralo da pri slabijem osvetljenju malko pojaca backlight al dobro....

Upravo tako....koji ce mi moj slika ili nesto deseto, bez veze, da mi samo smeta. Slike i video sa kamere i to je to :)

Elem, da li i kako radi swiftkey beta?

Kako da provalim da li je onaj yakju ili kako vec? Vidim ovdje se pominje 4.0.4 a ja za sada imam 4.0.2 i ne nudi nikakav update....

Sto se telefona tice, ja sam odusevljen zaista :) Nisam ocekivao ni ovakvu izradu niti kvalitet a ni rad OS-a. Mala mana je auto-brightness, vise bi mi odgovaralo da pri slabijem osvetljenju malko pojaca backlight al dobro....

Pa rekoh ti ja još prvi put kada si pitao da swiftkey 3.0.0.190 radi odlično.

Skini Android system info sa marketa i u jednom od padajućih menija piše. Ali sigurno nemaš yakju ako ti ne nudi update.

Nisam registrovao uopste post...:)

Sad cu da provjerim za yakju...

EDIT:
Da, yakjuxw je verzija :/

Poslednja izmena:
Za dan dva cu odraditi to...

Btw, sta je sa ovim novim swiftom?? Malecna slova, nema promjene jezika preko space-a...!?!

Za dan dva cu odraditi to...

Btw, sta je sa ovim novim swiftom?? Malecna slova, nema promjene jezika preko space-a...!?!

Ne menjam jezike tako da to ne znam. Znam samo da moraš da skineš svaki, mada to znaš i ti :)

Kakva mala slova? Meni izgleda ovako:
4faf4386-aff7-3dd7.jpg

Jako dobru presikciju teksta i korekciju. Nekada se desi da pogodi i po 4 reči za redom. Daš mu da ti pogleda poruke, fejs, rvitee, gmail i on nauči kako pišeš.

Hmm meni su dosta manja slova jer kad su cekirane i srb i eng tastature ubacuje i šđćčž karaktere... Ranije sam ih imao na long-press opciji. Promjena jezika se vrsila tako što samo prevučem prstom preko space bara i to je to....

EDIT:
Namjestio sam promjenu jezika samo još da izbacim foreign characters...

Poslednja izmena:
Delimično da.

Evo ovo gore sam napisao uz pomoć suggestions kao i ovu rečenicu na eng tastaturi i za svaki izabrani predlog je ubacio riječ sa našim karakterima.

Nije baš precizan ali je jako praktičan kad treba pomijesati eng i srb riječi u rečenici a plus što konstantno "uči" riječi :)

Ljudi kako da iskljucim podvlacenje reci crvenom linijom (dictionary) dok kucam poruke? Sve opcijem u input languages i andorid keyboard settings sam cackao ali imam je i dalje :S:.

Ne verujem. Barem deset puta sam ga iskljucivao verovao ili ne i nije davalo efekta, a evo sada iz prve :zgran:

Hvala u svakom slucaju :D

Kako da dodjem do podesavanja LED-a u donjem dijelu telefona? Jedino mi je aplikacija WhatsUp ponudila da mijenjam boju...Mail, sms, mms itd ich.

d941c05d-b0f4-d20b.jpg

Jel ovo ok za bateriju ili ne? Imam cudan osjecaj da od kad sam presao na 4.0.4 baterija za nijansu slabije drzi....

Nazad
Vrh Dno