Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja nisam imao problem sa onim gubljenjem signala kada je telefon u sleep modu, ali čini mi se da mi je ovaj update poboljšao signal dosta. I mreža i wi—fi su mi u stanu skroz puni i ne variraju, dok su ranije stalno opadali i skakali.

Telefon rootovan zahvaljujuci GNex Toolkit 6.0 :)

Piše u change log—u da su apdejtovani adb driveri. Jel mi znali to nešto? Da li treba da izbrišem stare i instaliram ove?

Ja nisam brisao. Ipak imam root, nisam pratio lepo upustva :D

Pazi ni meni nije bas najjasnije. Ja sam odradio root sa onog linka sa prosle strane i kao root-ovao sam ga. Mogu da pisem brisem po sistemskim fajlovima, ALI, par programa mi javljaju da mi telefon nije root-ovan...Ona navigacija sto smo svi dobili na PM :D, LuckyPatcher javlja da nemam root iako ga imam

Mozda LuckyPatcher zeza? Ja nisam probao tu navigaciju ali nisam imao problema da mi neka app kaze da nema root.

Cena Galaxy Nexusa je od aprila u stalnom padu. U Nemačkoj se cena srozala na samo 354,80 €.

Root—ovao sam i ja bez problema. Dobio sam onaj superuser i orbot mi kaže da sam rutovan. Išao sam preko toolkita, a promenio sam i onda podešavanja za kameru, mada ne vidim neku razliku :)

Promenio sam i dpi na 260 :D

Poslednja izmena:
Sta vezano za kameru ? i daj neki SS kako sad izgleda na 260dpi (koliki je "fabricki dpi ?)

PS. mozda i prodam nexus-sa, posto se u Nemackoj cena srozala na 354,80 € :d

Poslednja izmena:
To ti je opcija 19 u toolkitu. Fabrički je 320. Sada sam prebacio na 241 :)

Evo slika
4d6904b0-8416-9aa9.jpg
4d6904b0-8420-cf2b.jpg
4d6904b0-8433-ce30.jpg
4d6904b0-843d-1124.jpg

Poslednja izmena:
Postavljam slike sa tapatalka, pa je ispalo retardirano.
Evo još jedna.
4d6904b0-8543-ff3a.jpg

Poslednja izmena:
Na slikama je dosta pikselizovano, ali to je do foruma, na telefonu sve izgleda lepo.

Probao sam i 240, ali on ne radi dobro, mada tek tada se vide puni efekti promene dpi-a jer se neke ikonice u aplikacijama rasporede na nova mesta i bude bas lepo. Mislim da cu ostaviti na 260, samo jos da nadjem fix za market :)

Poslednja izmena:
Kako sve to izgleda kad pokrenes neki browser. Mislim da je suvise sitno. Go launcher mislim da ima maximalno za 5 reda ikonica, kako se zbudzio 6 reda :) Ti bese drzis na fabrickom launcheru.

Na 260 je idealno. Pa što više smanjiš to više mesta imaš u app drawer—u. Tih 7x6 je na 241dpi, dok na 260 imaš 6x5. Kada sam pravio ss imao sam stock i onda je home screen neiskorišćen, jer i dalje može samo 4x4 ikonice. Sada sam stavio nova launcher i on je idealan, oduševljen sam. Povećao sam grid na 7x7, možeš svaki widget da povećaš i smanjiš, dodaš još home screenova...

Ni jednu od ta dva :)
Još nemam rešenje za market tako da sam našao njihovu temu na xda i tu skinuo apk, ali on je isti kao i taj sa marketa. Nema neke preterane potrebe za plaćenom verzijom.

Pa to pitam, lakse mi sa marketa kad treba neki update. Nisam nigde nasao koja je razlika izmedju free i pay verzije. Kod pro launchera npr. ne mozes da resajzujes widgete u free verziji.

Razlika je što u pro imaš neke gestures i malo više animacija, ali sve ostale funkcije su iste.

Super je nova launcer, ALI :) nema replace icon. Imam nekoliko programa sa mnooogo ruznim ikonama, pa bih da ih zamenim sa nekim lepsim. Inace glatko ide do jaja. Od animacija ekrana ima samo ova kjubik ?

Ima i to :p Drži ikonicu, pa na edit, pa na sliku ikonice pa biraj šta ti je volja :)
Imaš tu kocku, animaciju kao onu u app drawer—u, i stock. Valja u pro ima više.
Inače, možeš i animaciju app drawera da menjaš i još gomilu stvari, čačkaj malo :)

Uuuuuu, sve mi se vise svidja ovaj launcher. Super glatko, moze da se menja svasta, bas-bas dobar. Koliko sam se samo zamajavao sa Go launcherom (mada je i on dobar) ali Nova je prva liga

Jos da promenis dpi i to je to :)
nisam nasao fix za market. moracu jednom nedeljno da vracam na 320 i instaliram apdejtove.

Vrh Dno