Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Meni je Apex bolji od Nove, ali opet to je moje misljenje :)

Pa gde si bio pre pola dana kada jos nisam podesio Novu?? Tada sam mogao da probam i ovaj, sada me mrzi :)
Hajde pogledajte da li u marketu imate apdejt za maps i koja vam je verzija?

Srce si :D

Samo iz nekog razloga ja te mape nisam video kao instalirane ni pre menjanja rezolucije. Čini mi se da sam stavio ručno apk.

Mislim da su pro verzija nove i apex skroz isti.
Možda budem probao za neki dan.

Apex je genrealno bolji ali nova prime ima foldere u appdrawer-u.

Ja ni ne ulazim u Appdrawer skoro nikad... Jako slabo... Imam 4 foldera za svaku kategoriju aplikacija na homescreen-u i to je to...

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Probao sam Apex. Ima samo dve opcije koje mi nedostaju na novi (tablet animacija, da se ne vide imena aplikacija ni u folderima), ali zato nije fluidan kao nova, tako da sam ga izbrisao.

Nisam, otišao sam sinoć da spavam :)
Ne znam kojom mukom da ga mučim :) zar ne postoji već krekovana aplikacija? Inače problem je u onom žutom smajliju, i ako sam mu dao superuser dozvole on prijavi da nešto nema root i spominje i neki busy box ili tako nešto.

Ni meni ne radi, kaze da nemam root. A bas sam hteo da namestim CoPilot :)

Kako vam ne radi lucky patcher, meni najnormalnije radi? Zajedno sa titanium-om i PowerAmp-om i Palmary-em koji idu preko njega :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Ni meni na desire na 4.0.4 ne radi lepo. Posle svakog restarta se izgubi licenca za tb.

---
mobilni

Ni meni ne radi, kaze da nemam root. A bas sam hteo da namestim CoPilot :)

Joooj nemoj CP, grozan je. Interfejs je katastrofalno uradjen, boje, markiranje trase kojom ides... Uzas. Navigon koristim intenzivno dva-tri dana i radi odlicno. Veoma dobra alternativa iGo-u...

Ni meni na desire na 4.0.4 ne radi lepo. Posle svakog restarta se izgubi licenca za tb.

---
mobilni

Postoji li mogucnost da imate temp root a ne perm? To gubljenje licence nakon restarta i ovo sto dr. sonic kaze da mu "ne vidi" root mi je sumnjivo...

Gde to da se namesti? U smajliju ne postoji ta opcija.

Stavio sam dpi na 240 opet, kad je bal nek je maskenbal :)

Sve zavisi koju verziju imas lucky-ja :) Ja imam 1.2.3, otvoris lucky patcher, drzis 1-2s na programu koji hoces da krekujes i onda ides prvo custom patch, kad odradi to, onda opet drzis, pojavi se prozorce i ides fix dalvik cache changes i kad ti to otvori imas patch on reboot :)

svi su isti. ali on ne odradi custom patch, vec izbaci gresku ali hajde probacu i to. inace, sta je dalvik cache? to sam brisao i kada sam stavljao 4.0.4.

Zanimljivo.
mada, nadao sam se da je to bilo resenje za smajlija kada sam video link :)

Resenje je ono sto sam ti objasnio, a pitao si sta je dalvik cache i to ti kao odgovor stavih u link :)

Nazad
Vrh Dno