Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Već više od nedelju dana mi je komp na servisu i za to vreme sve radim preko telefona (uključujući i ovo). U ovakvoj situaciji je malo, veruj mi :)

To je druga stvar. Ja imam jos par komada u rezervi tako da nisam razmisljao u tom pravcu :), mada opet 4 ipo sata odjedanput, mnogo je...

Što, skroz ok izgleda kada je sve onako manje :)
Bio je jedan odličan rom baš za smanjen dpi, ali više ga ne apdejtuju.

Neko je cackao dpi, pa nije moga posle da skida neke "aplikacije" sa marketa. Kada je vratio dpi na fabricko, mogao je sve da skida kao ostali. A gde ces sitnije od ovoga. Taman je kako treba.

Čitao sam sve to, i music ne radi dobro, youtube malo zeza, ali nekako me i dalje privlači :)

Sta preporucujete za navigaciju koji program? iGO jos uvek nema za ovu rezoluciju.

Neko je spominjao Navigon (ako se uopšte tako zove) u temi ta HTC one x. Ja još nisam ništa probao.

Da u pravu si. Meni je @mishans preporucio Navigon i odlican je. Bolji je od IGO

Nisam znao da Navigon ima dobre mape Srbije :) Ako neko ima to sve lepo spakovano... moze na pp :D

Da li je stiglo? Zašto moraju da imaju u dozvolama sensitive i personal data?

To su dva nezavisna programa. Navigon instaliras i onda on skida sa neta nesto pa ga podesavas....komplikovano :) , CoPilot nije toliko komplikovan i ne skida sa neta puno.

Ja sam oba instalirao i danas-sjutra cu da ih probam....

Onaj LuckyPatcher se koristi iskljucivo za CoPilot. Instaliras CP i ne palis ga odmah. Pokrenes LP, kad ti izlista programe, nadjes CP, pridrzis prstom na njega malo duze, pa onda remove licence... bla bla i onda Auto!. Nakon toga pokreces CP.

Znao sam da je navigon navigacija, ali sam mislio da je copilot dodatak za navigon.

Sale da li i Navigon baca animaciju kao iGO na raskrsnicama? Mislim na sencenje traka u koje
ne treba da se prestrojavas i slicno?

Nazad
Vrh Dno