Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ajde nek neko snimi minut 1080p i okaci negdje da vidim kako je to los 1080p i za sta se to ljudi zale ... :)

Pa to sam i mislio, nego citam sve i svasta po netu pa razmisljam, da li je stvarno tako jerky video ... Ovo je odlican telefon, i moze biti samo bolji svakim narednim update-om OS-a.

Razlika je primetna. Razmisljao sam da brze scene ipak snimam sa 720p ali opet kazem ,ostadoh na 1080p jer mi je ta razlika u rezoluciji ubedljivija na racun frejmaze.

Imaš puno snimaka na youtubu, pa ako te zanima potraži pod galaxy nexus video ili tako nešto. Gsm arena ima ok test snimke.

Poslednje dve noći se dešava nešto čudno. Ranije, kada odem na spavanje na power widgetu mi je ostajalo uključeno wifi, gps, i sinhronizacija i tako sam gubio 1% baterije na sat. Posle sam praktikovao da isključujem gps i sinhronizaciju i tako sam gubio možda 1% na dva sata. Pre dve noći sam zaboravio da isključim gps i sinhronizaciju i ujutru sam primetio da imam više baterije nego što bi trebalo, ali nisam pridao značaj tome. Ove noći opet sam zaboravio da isključim ta dva i za 7 sati sam izgubio samo 1% baterije.
Nisam siguran šta se dešava, ali nadam se da će se nastaviti :)

Kako stojite sa signalom? Čini mi se da je od 4.0.4 lošiji.

Meni je recimo bolje nego na 4.0.2.

Jel ti je radio I9250XXLA2?
Meni čudno radi. Čini mi se da na mestima gde sam ranije imao dobar signal sada imam još bolji, a gde sam imao loš sada imam još gori.
Sinoć sam bio u ušću u bioskopu, i u krugu od metar u kome sam pomerao telefon signal je varirao od 3 crtice do totalnog gubitka signala.

Poslednja izmena:
Da, taj. Ne znam sta da ti kazem :/

Može, ali moraš ručno da instaliraš flash sa marketa.

Ako možeš za džabe da zameniš, ona uzmi nexus. Ako treba da platiš, onda sačekaj sgs3.

Poslednja izmena:
Ljudi jer imate problema da sa jasnocom cujete sagovornike? Meni se svi nekako cuju mutavo :)

Definiši to mutavo :)
Kada je signal dobar, nemam nikakvih problema.

Recimo kao da vam se neko javlja iz metalnog bureta (ne kazem da sam nekad bio u njemu :D), nije istaknut glas u odnosu na okruzenje, priguseni visoki tonovi, kao da ga mikrofon ne upija jasno...

Možda je problem kod njih. Stvarno nemam takvih problema. Mada sam primetio da zavisi na kojoj je mreži sagovornik. Drugačije se čuje kada zovem na 064 nego na vip, a pričam sa istom osobom koja je na istom mestu. Mada možda je to i do telefona, mada oba su slične nokie.

To sa mrezama sam i ja primetio, najjasnije mi je kad pricam sa nekim sa iste mreze (Vip). Jacina nije problem, telefon mi vibrira od jacine zvucnika, vec ta nejasnoca kao da hvata glas koji je na nekoj udaljenosti kada se vec primecuje prigusenje/distorzija okoline. Nije to bas toliko strasno i ko zna od cega sve zavisi (pogotovo druge strane), samo mi ponekad zasmeta kada sam napolju i ne mogu da razumem sagovornika. Mozda sam dugo bio na Nokia telefonima pa ne razumem ove sofisticirane naprave ;). Mada sam prelaskom sa Nokije promenio i operatera...

Poslednja izmena:
Da li se i ostalima desava ovo: Wireless mi je non stop ukljucen i danju i nocu, telefon ne gasim. Kad svremena na vreme pogledam telefon, wireless je iskljucen i stoji "obtaining..." i sam se konektuje posle par trenutaka. Ukljuceno je Keep WiFi on during sleep - Always
Kao da mi baterija kracetraje od tih silnih "automatskih" paljenja i gasenja WiFi-a....

Poslednja izmena:
@Hektor, nemam tih problema. Isto mi stoji stalno uključen i danju i noći, nisam primetio da gubi konekciju.

@Uroš, ne, telefon je odličan.

@Oliver, oho, znači ipak se nisi pokajao :D

Skinuo sam "Galaxy Nexus ToolKit v5.7". Da li samo trebam njega da odradim ili moram naknadno da ubacujem rom. Po velicini arhive, nekako mi se cini da moram da nabavim neki rom sa strane i posle da ga ubacim. Right ?

Nazad
Vrh Dno