HTC ima kvalitetnu izradu i to je sve. Slaba interna memorija u svakom modelu, svaki telefon im je dizajnerski isti, ekran i kamera meh. Kad izbace nov model hw karakteristike skoro pa iste. Ne govorim ti zato sto ja imam Sljamsung, pa je on bolji, nego neko moje vidjenje stvari. Da je HTC "valjao" Google bi ostao sa njima. Samsung je sa galaxy S serijom postao jako prepoznatljiv u svetu za kratko vreme. Posle iPhone, najprodavaniji telefon, normalno je da se odluce za njih.SjajnoI ne razumem zasto su napustili HTC za njihove Nexus telefone, meni je Nexus One i dalje jedan od najlepsih telefona.
A Samsung nema?HTC ima kvalitetnu izradu i to je sve.
A Samsung nema?
Upotrebljeni materijali (ili eventualno kvalitet istih, ako hoces da se tako izrazimo)... metal/aluminijum/sta-vec umesto plastike, to je razlika... a to nije kvalitet izrade, vec *materijal* :smoke:
Sto bre stalno brkate te termine, majku mu :d
zato sto plastican onda skoro niko ne bi kupio, a metalni je skuplji za proizvodnju.
Na materijale se ne lozim, meni je pre svega bitna funkcionalnost i otvorenost uredjaja pa sve ostalo.
A i zbog toploteZamisli SGS1 u alu kucistu? I u plasticnom ponekad bude vreo...
Ne vidim koja je poenta kvaliteta izrade ili dizajna ako cu telefon stalno držati u futroli i/ili silikonskoj oblozi. To mi je kao da daljinski držim u najlonu :d
Preterujete koliko vicete da su materijali nebitni.
Nije stvar samo u telefonima, slicno vazi i na drugim stvarima.
Da li ce meni aluminijumska unutrasnja rucica vrata na autu bolje otvarati vrata nego obicna plasticna? Pa nece sigurno, ali isto tako ocu da je aluminijumska jer izgleda 5x lepse. Da li cu bolje okretati kozni volan nego plasticni i bolje upravljati autom, ne ali hocu kozni volan jer je lepsi osecaj pod rukom. Slicna je stvar i kod telefona, i bilo cega drugog sto nema iskljucivo upotrebnu (industrijsku) namenu.
Ovo ti je potpuno pogresno razmisljanje, manje bi se grejao u metalnom kucistu, ali necemo sad o fizici i njenim zakonitostima.
Niko nije pomenuo da je android konacno dobio hw akceleraciju, sto je ogroman napredak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari