Šta je novo?

Samsung Galaxy Alpha

Pa vracaj, kontam da te izasao bar 80-100€, sta tu ima da se razmislja?!

Platio sam ga 14 hiljada, on mi kaze da su skoro sve demo verzije takve..?

Pa zašto si uzeo telefon koji, na kraju krajeva, nema ono zbog čega se zove telefon? Plus ekran ćao, baterija ćao, ja bih vratio to...

Prvenstveno sam uzeo zbog kamere, a telefon je nov nema sta, ne znama ako mu vratim opet bih uzeo isti al me plasi da ne bude opet ekran los, kaze da su takve te demo verzije

Pa jesu jer pretpostavljam da je ekran bio upaljen po ceo dan u tim radnjama.. Ne znam, zar nema neki foto aparat da se kupi za 100 evra?

Pa ima ali ovde imam i net, fejs, viber, skype, i razne igrice i app, ai cipset je jak :)

Ako ti je do kamere, vidi onda nokia 808.

Ili pazari redovan alfa pa ces imati sve ispravno + telefon ;)

Nemam para toliko da imam uzeo bih odma, nego jel ima neko ovu demo verziju, nece instagram na njoj?

Ne znam gde drugde da postavim pitanje pa cu ovde... Radi se o Galaxy A5, drugarici odjednom ne radi mikrofon. Dakle ne cuje se kada pokusamo da telefoniramo, ne moze da posalje voice message. Samo odjednom, pre nepuna dva sata smo pricali bez problema.
Jer moze to nekako softverski da se proveri dal je riknuo mikrofon?
Kod mene na Z2 ima fabricki u telefonu da prodjes neke test faze.
Hvala unapred. :)

A i ja da pitam al u vezi ovog telefona :) moze li na ovim demo verzijama da se ubacuju neki kuvani romovi, jer on je 16gb a ne 32, pa se plasim da ne brikujem telefon, a i demo telefoni nemaju IMEI..?

Ne znam gde drugde da postavim pitanje pa cu ovde... Radi se o Galaxy A5, drugarici odjednom ne radi mikrofon. Dakle ne cuje se kada pokusamo da telefoniramo, ne moze da posalje voice message. Samo odjednom, pre nepuna dva sata smo pricali bez problema.
Jer moze to nekako softverski da se proveri dal je riknuo mikrofon?
Kod mene na Z2 ima fabricki u telefonu da prodjes neke test faze.
Hvala unapred. :)
Znam za Sony da ima servis meni gde se pored ostalog može proveriti i rad mikrofona, ima sigurno i kod Samsunga, proveri na Google. Na brzinu sam našao *#0*#

*#0*# je servisni meni kod samsunga i radi samo na stock romovima. Ima za svaki deo hardvera test koliko se secam, ali je 99% rikno mikrofon ako ni posle restarta nece da radi.

Evo sad gledam, nema nigde Mic test... Ima za Speaker ali ne i za Mic. Jedino ako je Mic pod Reciever, nemam pojma. Bilo bi mi lakse da mi je telefon u ruci.

Ljudi smem li da ubacim kuvani rom na demo verziju opet pitam ako neko zna, hocu li brikovati telefon ako ubacim, jer telefon nema IMEI?

Poslednja izmena:
Romove ubacujes iskljucivo za model telefona za koji je isti pravljen.

Pa zato i kazem, sve je isto, cpu,gpu, 2gb ram.. jedino me buni ovih 16gb da tu nesto ne zahebem? :)

kad kaže model telefona, misli na oznaku modela, ne spcifikacije. galaxy alpha (najrašireniji model) ima oznaku SM-G850F. kako je kod tebe? SM-G850X?

Poslednja izmena:
Da ko mene je SM-G850X, smem li da se usudim da probam nesto? ne znam kako da sacuvam sadasnji firmware?

ne znam, ja to ne bih radio. šta će ti uopšte custom rom na demo telefonu? :)

Druze vrati taj demo jos davno smo ti rekli. Za 100-120e imas galaxy s4 mini u fulu i uzivaj.

Ubacio sam 5.0.2, sad mi telefon vidi kao 850F i gore mi stoji kao da nema mreze, pise da se ubaci sim

Pa ubaci je, šta čekaš.. ;)

Ma znam da nece raditi jer nemaju demo verzije na ploci za sim, mada ima slot za sim karticu al nemam nano sim da probam :(

Posle update-a na LP 5.02 baterija mi osetno slabije drzi. Jedva dan i jedva 3 sata SOT

Da li neko zna ili je video negde u Srb da se moze kupiti Galaxy Alpha battery pack; originalna baterija od 2500mah + ledja? Ne znam koji je broj radnje u Uscu da proverim da li imaju slucajno na stanju.

Postoji li nacin da se rutuje verzija alphe za americko trziste sm-g850a?Za njega izgleda nema cf auto root.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno