Šta je novo?

Samsung Galaxy Ace saveti.

Skines ga preko ovog programa ako ti je sa telenora
http://fus.nanzen.se/
I ubacis ga Odinom, ne rizikujes sa smrdljivim Kies-om :)
Moze sa cwm na stock i sa root na unroot

Hvala :)
Koristan sajt jako. Treba skinuti Check Fus Downloader i preko njega naci Serbia telenor FW...i garancija bezbedna
Zezacu se ovih dana, planiram da stavim i providan status bar...

Da bas tako. U kuhinji skuvas sta hoces osim lockscreen-a. To ne radi

Maloprije mi KIES izbaci da je dostupan novi FW za ACE, skinem ga, instaliro se nekih 5 minuta i resetiram telefon ali u settingsima mi i dalje stoji 2.3.3. Poslje udjem u KIES i pise da mi je instaliran posljednji FW. Da li je neko imo slican problem?

p.s Telefon ne mogu rootovat zbog garancije.

Nije to problem. Nadogradnja ti je zavrsena ali je i ona 2.3.3

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Znaci nista jos uvijek od 2.3.5?

uvek mozes da ga unrootujes i vratis fabricki softver. ne gubi se garancija tako lako.

bogami je na ace to najlakse uraditi. Dva klika-rutovan, dva klika-unroot :)

upravo. a sve i da se brick-uje, oni ne mogu da dokazu da si radio ista zbog cega se gubi garancija. ;)

ok ja sam sad pustio da se updatuje firmware preko kiesa i nakon sto je skinuo novi firmware vec 10 min stoji na 0% a na ekranu pise downloading???
sta sad??

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    343.6 KB · Pregleda: 108
Poslednja izmena:
Batali taj kies i flesuj sa odinom

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ok iz drugog puta je uspelo i preko kies-a

'Ajd da pitam nesto pre nego se definitivno odlucim za ACE :)
Jel se, da se tako izrazim, manjak memorije (158MB) mnogo oseca u svakodnevnom radu sa Galaxy ACEom?
Na HTC Tattoo koji ima 256mb zna da mi neverovatno uspori cim pokrenem vise od 2 aplikacije istovremeno a gotovo sve aplikacije vuce sa sd kartice.
Jel se i ACE ponasa ovako?

To je do proca... Ponasa se Ace dosta bolje od tattoa, ali ako pokrenes operu sa par tabova, ona pojede ram. Ja sam koristio radio tapatalk i navigaciju i bez problema pisao poruke pricao i kuckao gtalk...

Prvo, Ace ima 278 rama.
Radi jako pristojno zbog kvalitetnog procesora, a ni igre ne stucaju (makar meni nisu). Meni kada je jedino seckao bilo je na fabrickom softveru i to u sasvim nezahtevnim stvarima bez pokrenutih widgeta cak (nije bio brisan cache od apgrejda do apgrejda os),otkad imam cyanogen klizi sve.
Sto se mene tice, sve preporuke za ace, za te pare odlican odnos cena/kvalitet.

edit: ako si mislio na kolicinu interne memorije to ok resavaju app2sd i izvoz cache na ext particiju pa nema frke.

Poslednja izmena:
a kako do cynogen moda na najlaksi nacin...

ali ova tema ima 6 strana ???? wtf

Poslednja izmena:
Onda sacekaj jos 3.... brzo ce.

Ajd da ja probam:

1) Preduslov je da imaš 2.3.x
2) Skini Clockworkmod recovery sa: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=743333&d=1318051346
3) Skini ROM sa: http://www.multiupload.com/MZLA2ECCQ0
4) Kroz recovery mode instaliraj Clockworkmod (prilikom bootovanja drži Power+Home, odaberi instalaciju iz zip fajla)
3) Restartuj telefon i podigni sistem
4) Startuj CWM
5) Odradi backup postojećeg ROM-a
6) Uđi u recovery Clockworkmod-a
7) Uradi factory reset
8) Instaliraj ROM iz zip fajla
9) Uživaj u novom ROM-u

samo jos jedno pitanje mozda sam pglu

treba prvo da rootujem telefon ili ne???

hvala unapred

Poslednja izmena:
ali CWM nece da radi bez super usser acess znaci da prvo mora da se rutuje telefon ..

ma ja neznam sto se plasite root-a. Pa barem na ovom modelu je to lako kao i unroot

Plase ih cike iz garantnog lista:)

ma moj telefon je vec skinut sa mreze tako da od garancije nema ni-sta?

ako ga danas nisam rutovao bar sam instalirao novi firmware 2.3.4 ... da nebude protracanih 2-3 sata pored moba i nista nenapravljeno...:D

Nazad
Vrh Dno