Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Kakvih problema? Ni jedan jedini, čim su pustli apdejtovao sam ... Sve je super osim pilule za bateriju, nikako da je svarim, ali zato sama baterija ubiva, uglavnom mi traje od ujutru pa do sutradan uveče, 6-7h SOT-a.

Ja nemam nikakvih problema sve radi odlično.

Meni iskreno sve isto izgleda kao i UI 7 moguce da ima nekih promena ali da ja to ne primecujem

Kakvi su utisci posle nekoliko dana? Nikako da uhvatim vremena da odradim ažuriranje.

Ažurirao i telefon je odličan ! Baterija super !
Aplikacija vremenske prognoze izgleda strava🙂

Jedno "staracko" pitanje... ima li u ovom cenovnom rangu nesto sa jos boljom baterijom: trajanje / punjenje?
( nit sta snimam, niti igram na telefonu )

Samsung A55 ima jako dobru bateriju.
Možda da pogledaš neki Xiaomi telefon iz Redmi serije..ili možda Honor.

Kod mene je u jednom trenutku proradio, na biz tarifi doduše.

Znam ali moje pitanje zašto nema u MTS mreži? Onda nije do telefona.

U temi za 5G se otkrilo da, u trenutku puštanja 5G-a, isti nije radio na Yettel i MTS mreži na Samsung telefonima starijim od 2025. (sve pre S25 serije, i sve pre A56 i A36 modela). Jedan od verovatnih razloga je taj što stariji Samsung modeli nisu bili u dovoljnoj meri sertifikovani za 5G mrežu kod oba provajdera. To je, čini se, u međuvremenu rešeno softverskim patch-om i konfiguracijskim update-om, i postepeno su i stariji modeli počeli da dobijaju 5G.

Ispratio sam i to, mada ja sam stekao suprotan utisak, da nekako i dalje više zapinje kod starijih telefona 😀
U svakom slučaju, da ne idem u off - na A55 (bar na mom primerku, nije kupljen kod operatera) sada radi. U jednom trenutku sam se prešaltao sa WiFi-ja na mobilne podatke, i tu je telefon odlučio da se rekalibriše (nakratko su obe SIM kartice koje imam u telefonu otišle na No service, pa su se vratile na mrežu, i tad su i dobile 5G. Jedna SIM kartica je na Yettelu, druga na MTS-u).

Kada sam na poslu, poruke za viber i WhatsApp ne zvone, samo mi se pojavi notofikacija. Kod kuće ih normalno dobijam. Modes and routines nije aktivan niti korišćen. Pokušao sam sa restartom ali sve isto. U podešavanjima stoje notifikacije da se dobijaju, telefon zvoni na poziv, sms dobijam uz zvuk...
Ima li neko ideju u čemu je caka? Baš ništa nisam čačkao da bi se ovo desilo, već je samo od sebe tako krenulo.

Kada sam na poslu, poruke za viber i WhatsApp ne zvone, samo mi se pojavi notofikacija. Kod kuće ih normalno dobijam. Modes and routines nije aktivan niti korišćen. Pokušao sam sa restartom ali sve isto. U podešavanjima stoje notifikacije da se dobijaju, telefon zvoni na poziv, sms dobijam uz zvuk...
Ima li neko ideju u čemu je caka? Baš ništa nisam čačkao da bi se ovo desilo, već je samo od sebe tako krenulo.
Jesi li proverio možda u pod "Rutinama" da nisi nešto podesio da dok si na poslu ne dobijaš zvučne notifikacije

Proverio sam, nije uključeno. Smeši se jedan hard reset ali mi mrsko da se bakćem sa time 😬
Primetio sam kada je upaljen ekran onda ipak zvoni i sve je normalno...

Nazad
Vrh Dno