Phone/settings/Call alerts and ringtone/ "Vibrate when answered"Kako namestiti da zavibrira u trenutku uspodtavljanja poziva, jer kad zovem , odmaknem telefon do javljanja druge strane, + mi se i ekran ugasi ukoliko nf tapkam po njemu?
Radi za sad normalno, majka ima ne zali seIma li neko iskustva sa verzijom 12/256 , to su valjda za Indiju pravili. Da li rade normalno na našim mrežama?
Još malo ćemo najosnovnije funkcije morati da programiramo u asembleru...Na a55 ovo sam uradio ovako :
Самсунг већ пар година не продаје вакум паковања. Сви нови телефони стижу у кутији.gde kupite te vakumirane telefone? moj je bio samo u kutiji, nije bio vakumiran 🤣
Kako?lampu mozes paliti kad 2x brzo stisnes power dugme, samo podesi precicu
ja tako palim kameru kad treba hitnolampu mozes paliti kad 2x brzo stisnes power dugme, samo podesi precicu
Napredne funcije ,bocno dugme pa biraj
Našao i namestio, hvala!ja tako palim kameru kad treba hitno
Napredne funcije ,bocno dugme pa biraj
Tako je kod mene ali na A52 mislim da je isto
Isto i meni to falilo kad sam prešao sa edge 40 neo. Podesio isto dva puta na bočni taster, ima već dva meseca. Prvih 5-6 dana mi se dešavalo da protresem samsung po navici. Sad sam već navikao odavno na bočni taster.Našao i namestio, hvala!
I meni se dešava, restart rešava problem na neko vreme.Nakon prekinutog poziva, ekran se zacrni i ne reaguje na double tap, samo na power dugme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari