Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Od nule. I ja kada sam prvobitno kupio telefon (Xiaomi Mi9) nisam dozvoljavao da padne ispod 20%, ali vremenom sam odustao od toga. U zadnje 2 godine ga retko kada ukljucim na punjac sa vise od 5% baterije.

Pozdrav !

Isplati li se preći sa A54 na A55 ? Varijanta je da dam svoj A54 + doplata (100-150 EUR-a ) za A55 !

Ja očekujem da će A55 koštati ko A54 za ~6 meseci.

Puno je to za doplatu. Razlika se vidi, a55 je bolji ali da doplatis 150e je previse.

Kako ste zadovoljni sa A55? Majci uzimam tel, pa sam mislio njega da uzmem.
Bitno joj je: signal, kamera (samo glavna i prednja, ostale ne verujem da ce da koristi), ekran, zvucnik, mikrofon, baterija (da moze da izdrzi otprilike 4-5h sot-a na 4g). Ako se setim jos necega napisacu.

Kako ste zadovoljni sa A55? Majci uzimam tel, pa sam mislio njega da uzmem.
Ja sam zadovoljan. Sve radi bez greške, nikakvih bug-ova nisam još našao, sve u svemu, jako dobar telefon. Još ovaj premium osjećaj, metalni ram, haptički odziv, ma idealno sve, posebno ako se uzme u obzir cijena, koja je drastično manja u odnosu na flagship modele.

Međutim, ako majci uzimaš telefon, možda je bolje uzeti A35, jer je to u suštini prepakovani A54, sa godinom duže podrške. Čisto zato što je jeftiniji.

Cena je sasvim okej za A klasu. Video sam i njega, ali ne bi.
Jel imas verziju sa 128gb ili 256gb? Vidim neko kaze da verzije sa 256gb koriste ufs 3.x memoriju, sad koliko je tacno ne znam, ali verovatno grese.

Uzeo sam joj A55 256gb, iz A1, crna boja, hteo sam ovu kao plava- bela, posto je kolega rekao da je lepa, ali nazalost samo je crni imao sa garancijom.
Nadam se da ce da bude zadovoljna.

Moram dupli post.
Za tel koji sam uzeo, ugovor je iz A1, ali na njemu fiskalni racun nije iz A1, nego iz neke druge prodavnice, jel to nesto novo da moze i racun iz neke druge prodavnice ili ..?
Tel je plave boje, pogresio sam gore.

Da li je kod svih operatera telefon iz Indije, kao što je kod Yettela?

Prilozi

• 20240512_142820.jpg
    20240512_142820.jpg
    176.3 KB · Pregleda: 55
I kod mene je iz Indije, kupljen u Sarajevu. Moguće za ovaj region da su iz Indije svi, ali bitno je da je verzija za EU tržište, u šta ubrajaju i nas, tako da je to ok. Bitno je da telefon nije za indijsko ili kinesko tržište, taman da je proizveden u Minhenu.

I moj primerak je iz Indije ali EU. A verzija 12/256 je samo za indijsko trziste. Nema je kod nas.

Da video sam to. Zato i nisam hteo tu verziju. Znam iz prethodnog iskustva, imao sam dva telefona koja su bila bas za indijsko trziste. Samo muke i problemi sa njima. Jedva sam ih prodao.

A kako onda sme Yettel i A1 da prodaje telefon koji je iz Indie? Da li to znači da će telefon biti problematičan ako se kupi u A1?

Zasto bi bio problematican?Tamo je fabrika ,proizvodi za eu trziste.

Nece biti problematican. Kao sto prethodni komentar kaze tamo je fabrika a proizvodi se za eu. Pre je bio problem , konkretno kod "žao mi je" proizvodjaca telefona sa modelima koji su za indijsko trziste. Bili su dosta losijeg kvaliteta od istih telefona koji su bili za ostatak sveta.

Koje slušalice preporučujete za A55 koji nema 3.5mm priključak a da su do 50 evra?

Nazad
Vrh Dno