Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Treba da ga prepozna kao super brzo punjenje a ne samo kao brzo punjenje.
Ne znam kako jenizraz na srpskom na engleskom je fast i superfast charging.
Ako je 25W punjac mora da ti pise "superfast charging". Ako nenpise, kopija je, traziboare nazad.
Ja sam kupio "original' 25W, pisalo na njemu Samsung ali ne, nije bio original. Kostao nekih 1000din. Original je u prodavnkci (gigatron itd, imas spisam na samsungovom sajtu) i kosta 2500 din.
Pare sam dobio nazad.

Treba da ga prepozna kao super brzo punjenje a ne samo kao brzo punjenje.
Ne znam kako jenizraz na srpskom na engleskom je fast i superfast charging.
Ako je 25W punjac mora da ti pise "superfast charging". Ako nenpise, kopija je, traziboare nazad.
Ja sam kupio "original' 25W, pisalo na njemu Samsung ali ne, nije bio original. Kostao nekih 1000din. Original je u prodavnkci (gigatron itd, imas spisam na samsungovom sajtu) i kosta 2500 din.
Pare sam dobio nazad.
Prepozna i meni kao "veoma brzo punjenje" i puni stvarno brze u odnuosu na 15w, medjutim eto

Prepozna i meni kao "veoma brzo punjenje" i puni stvarno brze u odnuosu na 15w, medjutim eto
Vrati to idi u prodavnici kupi original da ne unistis telefon i bateriju, imas i na kp prodaju sa racunom original gde ti volja
Ako u servisu kazes ili pokazes da punis kopijom gubis garanciju recice ti da si ostetio telefon

Pozdrav ljudi, kupio sam punjač od 25w i kada punim na njemu tač ne radi kako treba, tj kao da koristim dva prsta odjednom. Kad isključim radi kako treba, na punjaču od 15w radi sve kako treba. Da li je još neko imao sličan problem?
Probaj prvo sa nekim drugim ili čak kvalitetnijim kablom. Meni se to davno dešavalo na Huawei P9 lite. Sj*bao sam original kabl i kupio neki random u Gigatronu. Punjač original iz kutije.
Pomoglo je što sam kupio bolji kabl. Nešto je pravilo loš kontakt, da li kod konektora na telefonu ili na samom punjaču, i touch je brljavio totalno.

Ima li neka fora sa OneUI da YouTube nastavi sa reprodukcijom kad se ekran isključi, nešto slično kao na MIUI što može?

Ima li neka fora sa OneUI da YouTube nastavi sa reprodukcijom kad se ekran isključi, nešto slično kao na MIUI što može?
Ne znam OneUI, ali ja to radim na dva načina: prvi je aplikacija Vanced YouTube, a drugi tako što u Browseru pustim YouTube, ali verziju za desktop.

Ili kupiš Premium verziju. Ima na temama gde to možeš da uradiš preko VPN iz npr. Argentine i imaš premium Youtube za 120 dinara mesečno.

Vanced jesu napustili developeri ali ce raditi neko vreme dok google ne uradi update api-a, navodno ce jos raditi godinu-dve maksimum

Zar Vanced nisu napustili developeri zbog pretnji? Ili zadnja verzija jos radi pa je pitanje vremena posle update YT kada ce prestati da radi.
Nema više razvoja, ali poslednja verzija radi i radiće, verovatno, još dugo jer je pravljena na osnovu YouTube v17, koja je trenutno najnovija. A mislim da čak i verzija 13 još radi (nisam siguran) . Ako je tako, bar 4 godine smo mirni.

Vec se pojavio i ReVanced, ima sve funkcije Vanced, uz MicroG moguce logovanje. Vanced jos radi.

Koristim ga već nekoliko dana, za sada odlično radi.

Prilozi

• Screenshot_20220622-061658_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220622-061658_One UI Home.jpg
    69 KB · Pregleda: 114
Zna neko koja je aplikacija za kameru ono kad nekog gledas dodamu velike oci ili osmeh i td

Koristim A52s vec mjesec dana, ali zadnjih nekoliko dana primjecujem problem sa proximiti senzorom, jer kad zavrsim razgovor i udaljim telefon ne pali se ekran da prekinem poziv. Jedino kad pritisnem power dugme, onda se upali ekran.
Ima li neka fora sa kalibracijom senzora ili nesto drugo, jer me ovo podsjetilo na prethodne Xiaomi telefone kojima je to nerjesiva boljka.

Obriši ekran može da pomogne...

Koristim A52s vec mjesec dana, ali zadnjih nekoliko dana primjecujem problem sa proximiti senzorom, jer kad zavrsim razgovor i udaljim telefon ne pali se ekran da prekinem poziv. Jedino kad pritisnem power dugme, onda se upali ekran.
Ima li neka fora sa kalibracijom senzora ili nesto drugo, jer me ovo podsjetilo na prethodne Xiaomi telefone kojima je to nerjesiva boljka.
To se i meni desava na a52s 5g razgovaram sve okej i kad udaljim telefon od uveta ono crn ekran i mora duge power da se stisne da bi se upalio ekran da prekinem poziv
ekran je obrisan cist

Zvuči banalno ali meni je to pomoglo, tačno kada je malo ekran musaviji dešava mi se taj "poremećaj"

To se i meni desava na a52s 5g razgovaram sve okej i kad udaljim telefon od uveta ono crn ekran i mora duge power da se stisne da bi se upalio ekran da prekinem poziv
ekran je obrisan cist
I meni isto, isao je neki update pa je kao resio, ali i nije.... Sve se nadam da ce sagovornik prekinuti vezu, ali mi je smaranje kada u toku razgovora moram nesto da pogledam a on se ne pali....

Glupavi samsung Izlude me ovo za vlagu u usb port
Danas jedva sam uspeo da upalim telefon.
Ne pomaze ni pirinac ni fen, nista...
Primetio sam da mi se pojavi kada igram igricu pa je ruka stalno na usb port i valjda od znoj prepozna kao vlagu i nece posle da mrdne... Ovo mi prvi i poslednji samsung!
Morao sam ovo da napišem :D

ako vec mislis da je zbog znoja, probaj da promenis tu naviku. da li si probao da koristis drugi kabel?

Glupavi samsung Izlude me ovo za vlagu u usb port
Danas jedva sam uspeo da upalim telefon.
Ne pomaze ni pirinac ni fen, nista...
Primetio sam da mi se pojavi kada igram igricu pa je ruka stalno na usb port i valjda od znoj prepozna kao vlagu i nece posle da mrdne... Ovo mi prvi i poslednji samsung!
Morao sam ovo da napišem
Ne bih reko da je od znoja odnesi ti telefon na reklamaciju, ja moj telefon isprskam celog alkoholom i nista mu nije kad ga brisem
Da se nisi ti kipao sa njim u dublje pa usla voda
Znas koliko treba ruke da se oznoje da bi znoj uso u tip C gde se puni bas mnogo

Evo i ja da prijavim problem kod brata za vlagu, isto ne moze da puni telefon, izbacuje upozorenje za vlagu, jos je njegov telefon na 0% stigao.

Probao sam da drzim taster za paljenje i da se tada upali i da povezem kabl za punjenje, i cim se podigne, izbaci obavestenje. Gledam port čini mi se da nije zaprljan, ali i dalje izbacuje ovo za vlagu. Sad ću da probam fenom na hladan vazduh da ga produvam.

Pritom da napomenem da sam promenio 3 USB kabla, i isto se ponaša.

Poslednja izmena:
Meni se to jednom desilo, niti vlage niti znoja. Promenio kabl i napunio tel, a posle opet isti kabl koristio bez problema. Sta je bilo nemam pojma...Ne znam ni kako to tel registruje, mozda kada se prespoje kontakti pa misli da su vlazni.....

AppGallery mi je ponudio "novu" verziju Vanced YouTube. Ustvari je druga aplikacija koja ima isto ime paketa. Nije loša, ima čak i opciju preuzimanja sadržaja u video i audio formatu. Nema opciju prijavljivanja, ali može da se pretplati na nešto, verovatno pamti lokalno. Ovo je ta aplikacija. Ko hoće, može da proba...

Meni se to jednom desilo, niti vlage niti znoja. Promenio kabl i napunio tel, a posle opet isti kabl koristio bez problema. Sta je bilo nemam pojma...Ne znam ni kako to tel registruje, mozda kada se prespoje kontakti pa misli da su vlazni.....
Evo, pokušao sam bio i na računar da povežem da se sporo puni (prikaže ikonicu munje i krug u centru oko njega bez broja procenta) i čim verovatno nabije 1%, izbaci standardno obaveštenje.

Ono što vidim da je razlika jeste da u svim primerima gde se prikazuju video primeri sa problemom za vlažnost za punjenje jeste da ovde ne prikazuje ikonu precrtanog USB C interfejsa, kao na ostalim Samsunzima po internetu, pa ne znam da li to ima veze...

Sad ću da vidim da pređem malo alkoholom preko sa štapićem za uši, pa da probam malo opet da pročistim, a ako ne uspe, da probam nekako softverski da uklonim ovu grešku, a ako ne, na kraju ovlašćeni servis kad je u garantnom roku.

Prilozi

• PXL_20220626_130738669.jpg
    PXL_20220626_130738669.jpg
    153.4 KB · Pregleda: 46
Vrh Dno