Ja sam stavio ESR zaštitno staklo, doneo mi drugar iz Nemačke. Odlično radi otisak prsta, bez ikakvih dodatnih lepkova.Koje ste staklo stavljali na ekran? I da li ste koristili UV lepkove?
Da li moze neko da mi kaze ako bi ubacio još jednu karticu da li bi i na njoj imao internet?
Hvala.Možeš da biraš koju karticu ćeš koristiti za mobilni internet.
Probaj da držiš duže centralno dugme i da odabereš snapshot ikonicu(meni stoji u donjem levom uglu), zatim u gornjem desnom uglu idi na podešenja svog profila, pa voice match i tu štikliraš Hey google.Kako da aktiviram Gugl asistenta? Na prethodnom telefonu (Poco f1) sam samo po nekom setup aktivirao sve i "slušao" me je kad god bih ga zvao za Hey/Ok Google. Međutim sad na A52 ne uspevam da ga aktiviram, neće uopšte da se javi. Isključio sam Bixby gde god sam našao, ali nije uspelo. U podešavanjima Asistenta je sve uključeno što treba, data je dozvola za stalno korišćenje mikrofona. Ali neće pa neće. Baš mi je potreban jer imam dosta pametnih uređaja u stanu, pa mi je često komotno preko telefona i glasa da uključim i isključim neka svetla, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari