Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Meni je skoro svaki dan preko 8h SOT-a bilo. Ja sam svoj prodao sredinom februara, moguce da je neko azuriranje osakatili bateriju.

Proveri kvalitet signala na te dve kartice, ako je signal los, sljustice ti bateriju i kad nista ne radis na telefonu. Takodje ako je ekran na 120hz a puno "cackas" telefon baterija ce brzo da se trosi jer Samsung na jeftinijim telefonima nema nikakvu optimizaciju osvezavanja, sve radi na 120hz pa cak i kad samo gledas u ekran.

ima li neko losiji SOT od mene :) ?

Screenshot_20220505-194533_Device care.jpg

ali dobro, 4 sata sam slusao deezer preko bt slusalica, ceo dan na 4g bez wifi..

Kao sto rekoh, dve kartice, los 4G signal a jos ti i VoLTE aktivan sto je recept za losu bateriju. VoLTE se nikako ne preporucuje na losem 4G signalu, srce bateriju a jak 3G signal moze da nudi brzi internet nego slabi 4G mada brzina najvise zavisi od opterecenosti bazne stanice. Veci problem pri losem signalu je sto telefon pojacava rad antena, vise zraci i vise trosi baterije cak i kad nista ne radis na telefonu.

Kao sto rekoh, dve kartice, los 4G signal a jos ti i VoLTE aktivan sto je recept za losu bateriju. VoLTE se nikako ne preporucuje na losem 4G signalu, srce bateriju a jak 3G signal moze da nudi brzi internet nego slabi 4G mada brzina najvise zavisi od opterecenosti bazne stanice. Veci problem pri losem signalu je sto telefon pojacava rad antena, vise zraci i vise trosi baterije cak i kad nista ne radis na telefonu.
Tacno. Meni srce bateriju kad mi je ukljucen volte, druga sim kartica je 3g only. Namestio bixby rutinu kad sam kuci da gasi mobilni net i prebaci na 2g obe kartice, zadnji put izgurao do 15% baterije 1d i 19h uz 7h SoT-a.

Meni ako ga ne koristim previse izgura 3 dana, ako provedem sat-dva u igrici spadne na dva...

Proveri kvalitet signala na te dve kartice, ako je signal los, sljustice ti bateriju i kad nista ne radis na telefonu. Takodje ako je ekran na 120hz a puno "cackas" telefon baterija ce brzo da se trosi jer Samsung na jeftinijim telefonima nema nikakvu optimizaciju osvezavanja, sve radi na 120hz pa cak i kad samo gledas u ekran.
Sad gledam signal, 2 of 4 crte, na obe kartice. Isključiću sad volte pa ću videti šta se dešava.
Ekran je na 120hz.

Da li je A52 sada ono što je 2018 bio A6+ ?
Vlasnik sam istog, ali mislim da je vreme za menjanje. Imate li preporuku gde ga najpovoljnije nabaviti? Iz NS-a sam.
Ne bih uzimao preko operatera jer onda moram da menjam paket.

Pozz, jel probao neko ova 2 stakla, koliko su dobra? Ono nillkin cp+ pro ama bas niko nema na kp, njih 100 sam pitao.
I ona nillkin scrub maskica jel ok?

Uzeo sam tu 21D i za sada se nista nije odlepilo, ne znam da li ce drzati na dalje. Jedino sto ostaju otisci i nije bas toliko dobar oleofobni premaz... Sto se tice Nillkin scrub maske, pisao sam o tome, jako je glomazan telefon u njoj...ali kamera je u njoj prilicno ususkana.

Pih, znaci nije nesto to 21D staklo.
Jesi probao mozda onu nillkin natural obicnu silikonsku? Trazim nesto da bude sto tanje, vec je ovako dosta glomazan tel. jos plus i maska, staklo...

Pih, znaci nije nesto to 21D staklo.
Jesi probao mozda onu nillkin natural obicnu silikonsku? Trazim nesto da bude sto tanje, vec je ovako dosta glomazan tel. jos plus i maska, staklo...
Nisam probao silikonsku. Generalno imam dobro iskustvo sa Nillkin scrub futrolom, cak i kada mi se desavalo da telefon padne bas dobro futrola se i polomi, ali telefon ostane netaknut. Ali na ovom telefonu je bas glomazno, kao sto rekoh, deblji telefon nisam imao u skorije vreme.

Jutros iskocilo , bar meni

Prilozi

• Screenshot_20220511-084951_Software update.jpg
    Screenshot_20220511-084951_Software update.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 66
Ti si dobio zakrpu za maj, mi iz vipa jos na martovskoj😀😀😀

Telefon je kupljen u slobodnoj prodaji , nije sa mreze .

Uspešno ažurirao bratu A52s sa majskim ažuriranjem, slobodna prodaja, 8/256GB.

Ispao mi je telefon sa oko 2m na pločice... Sredje tanka silikonska maska, a na podu ona gumirana podloga na tuš... Nula oštećenja. Ništa. Znači da je od "premium" materijala sad bih tražio novi ili servis, ovako - ništa.

Zato što dva metra visine, tanja maska i podloga na koju je pao? Mi A1 mi je skliznuo s kauča sa 40cm visine, u masci, i pukao je touch na ćošku.

S9 mi sleteo niz stepenice sa sprata kuce. I sa podesta spao sa 2 metra na zemlju, i puklo zastitno staklo.

Nazad
Vrh Dno