Pa ne znam šta može biti, šta radim pogrešno... Dve kartice u telefonu, dve mreže?Meni na A52s i dalje 8h, sve ovo obrnuto od tebe.
Skoro je neko postavio link, sa aliexpressa. Mislim da i ja imam isto, dolazi sa nekom tecnoscu koja "krpi" mehure. Evo 4 meseca bez problema. Samo nema premaza, posto ostaju otisci (bas danas narucih ovo da vidim valja li sta: https://www.aliexpress.com/item/1005003034563126.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.57691802xcfW3E).Pih, bas bzvz... koje staklo preporucujes?
Tacno. Meni srce bateriju kad mi je ukljucen volte, druga sim kartica je 3g only. Namestio bixby rutinu kad sam kuci da gasi mobilni net i prebaci na 2g obe kartice, zadnji put izgurao do 15% baterije 1d i 19h uz 7h SoT-a.Kao sto rekoh, dve kartice, los 4G signal a jos ti i VoLTE aktivan sto je recept za losu bateriju. VoLTE se nikako ne preporucuje na losem 4G signalu, srce bateriju a jak 3G signal moze da nudi brzi internet nego slabi 4G mada brzina najvise zavisi od opterecenosti bazne stanice. Veci problem pri losem signalu je sto telefon pojacava rad antena, vise zraci i vise trosi baterije cak i kad nista ne radis na telefonu.
Sad gledam signal, 2 of 4 crte, na obe kartice. Isključiću sad volte pa ću videti šta se dešava.Proveri kvalitet signala na te dve kartice, ako je signal los, sljustice ti bateriju i kad nista ne radis na telefonu. Takodje ako je ekran na 120hz a puno "cackas" telefon baterija ce brzo da se trosi jer Samsung na jeftinijim telefonima nema nikakvu optimizaciju osvezavanja, sve radi na 120hz pa cak i kad samo gledas u ekran.
Prvo probaj sa VoLTE a onda probaj i sa 3G-om ili bar na jednu karticu koju ne koristis za net stavi 3G.Sad gledam signal, 2 of 4 crte, na obe kartice. Isključiću sad volte pa ću videti šta se dešava.
Ekran je na 120hz.
Nisam probao silikonsku. Generalno imam dobro iskustvo sa Nillkin scrub futrolom, cak i kada mi se desavalo da telefon padne bas dobro futrola se i polomi, ali telefon ostane netaknut. Ali na ovom telefonu je bas glomazno, kao sto rekoh, deblji telefon nisam imao u skorije vreme.Pih, znaci nije nesto to 21D staklo.
Jesi probao mozda onu nillkin natural obicnu silikonsku? Trazim nesto da bude sto tanje, vec je ovako dosta glomazan tel. jos plus i maska, staklo...
ja koristim guščiju mast :-DCime premazujete staklo da ne ostaju otisci prstiju
Video ovo mislio da ne ostavlja otiskeja koristim guščiju mast :-D
salim se ali nisam cuo da neko premazuje ekran
Naručio sam baš to pre nedelju dana, pa pišem utiske kad stigne.Video ovo mislio da ne ostavlja otiske
Naso zasta ovo sluzi?
![]()
4.28US $ 41% OFF|Nano Liquid Glass Screen Protector For Iphone Huawei Xiaomi Oneplus Oleophobic Coating Cover Universal Liquid Smart Phone Film - Screen Protectors - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari