Obriši keš iz recoverya i neće da se greje.Stigao update. Kamera je apdejtovana. Night se pojavio, kao i super slowmo i super steady. To je lepo.
Sa druge strane telefon se greje u gornjoj polovini, oko sočiva kamere. ???
![]()
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Hvala. Uspeo sam već da ga "obuzdam". Za sada se fino ponaša.Videćemo za dalje.Obriši keš iz recoverya i neće da se greje.
Blizu kamere je procesor, zbog toga se tu greje kad ima neki problem.Hvala. Uspeo sam već da ga "obuzdam". Za sada se fino ponaša.Videćemo za dalje.
Kako sam gledao na sajtu "samfrew" neki regioni su ostali na aprilskom apdejtu. Indijski region prvi dobija ažuriranje, a ja sam na izraelskom, koji je još na majskom. E sad, da li je neko mijenjao "firware"? Ima li ko uputstvo... Ja bi rado prešao sa izraelskog na indijski....
https://samfrew.com/model/SM-A505F/region/INS/
Ako želiš reklame da ti niču kao pečurke posle kiše, iskopaću ti uputstvo, nije problem.
Stavi ga u pirinač 3 dana da izvuče vlagu. Naravno menjaj pirinač s vremena na vreme. Ako posle toga ne proradi mož ga baciš. Mada ja mislim da će da radi. Koliko dugo je bio u vodi?Да се похвалим, данас ми је телефон завршио у реци, само пар недеља након што су ми у Теленору прихватили гаранцију и сервисирали телефон на који се попишкило дете. Баш сам таличан! :d
Телефон сада има Сваровски сочива на камерама и грејао се искључен неколико сати док се није охладио, веровазно заувек. Оставићу га да одмори једно две недеље, па ћу да видим шта да радим и да ли ми се исплати да плаћам 200 евра да га препарирају.
Ne kontam šta pišeš? Samo tražim nečije iskustvo, ako je neko mijenjao "firmware"... Nisam to radio par godina, pa da smanjim rizik ako je neko to već radio.
Wow tek sad primetih da poruka deluje ofanzivno, izvinjavam se, svaka mi čast. Na Indijskom firmwareu su prisutne reklame u svim stock aplikacijama. Mislim da nije vredno da žrtvuješ normalno iskustvo korišćenja zarad bržih ažuriranja.
Razmišljam sad nešto, može da se desi da kasne ažuriranja i zbog toga što tvoja sim kartica ne odgovara tržištu za koje je napravljen telefon... Kao neko ko je nedavno prešao sa Huaweia, nagledao sam se svačega.Ok, hvala... Sad se razumijemo....![]()
Razmišljam sad nešto, može da se desi da kasne ažuriranja i zbog toga što tvoja sim kartica ne odgovara tržištu za koje je napravljen telefon... Kao neko ko je nedavno prešao sa Huaweia, nagledao sam se svačega.
Kod mene je stiglo u subotu. Neka proveri manuelno jos jednom u software update.
zna li mi neko reći za koju regiju je suprugin fon? na kutiji sa zadnje strane piše arapskim slovima, pa sam pretpostavio da je za tržište emirata ili saudijske arabije, ali me buni ono AFG (afganistan) u "Service provider". a koliko znam u afganistanu ne pišu arapskim. evo slika:
![]()
Ako si flešnuo taj indijksi rom, da li si dobio i poslednji update? Onaj za Indiju, naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari