Gde si kupio i koliko para? Mom klincu se svidja, verovatno cu ga i ja kupovati. Moze i na PM.Ja pređoh sa Samsung Galaxy S5 Duos na Samsung Galaxy A5 2016 Duos. Prodao stari S5, doplatio 60 eu i uzeo novi A5. E sad. Ako izuzmemo stanje polovan/nov sa garancijom uređaj, head to head poređenje je sledeće:
U korist A510:
1. A510 kvalitetnija izrada, znatno lepši, premium feeling u ruci. S5 plastikaner.
2. Duže traje baterija
3. Octa vs quad core, a samim tim i fluidnije radi
4. Kamera znatno bolja. Možda zbog OIS s obzirom na manje MPx-a. Pogotovo u uslovima slabijeg osvetljenja. Zbog nje sam najviše i prešao na A510.
U korist S5:
1. Vodootoran (ovo shvatiti uslovno)
Bio sam se oprostio od Micro Sd kartice kad sam naručio A510, međutim dobih verziju za bliski istok. Ona ima 2 sima plus Micro Sd slot, a ne kao EU verzija jedan kombinovan Sim/MicroSd slot.
Najviše sam se dvoumio između A710 i A510. Pored veličine ekrana razlika je i u količini mem 3 vs 2 GB. Međutim, ipak sam zaključio da mi je 5.5" preveliko. A520 (A5 2017) nisam hteo da uzmem jer sam čuo da je kamera downgrade u odnosu na A510 plus je izbačena OIS. Tako da uzeh na kraju A510. Ni premali, ni prevelik. Premium feel, a igre ne igram (gde je najviše koristi od jačeg hardwarea). Menjam telefone na 2 godine, tako da će verovatno izgurati taj period sa 2GB memorije.
Tu je negde cena s7 i a5 2017 ( naravno polovan s7 ali u mint stanju) mozda s7 skuplji oko 50e ali dobijes dosta kompletniji telefon [emoji6]Znaci telefon nije bacanje para? Razmisljo sam se za s7/egde ali sto dati toliki kes ako je a5 2107 dobra kupovina iako nisu u istoj klasi.. Svidja mi se sto skener otljucava telefon dok je ekran ugasen.. Dok na s7/edge to nema
Ja bih baš voleo da znam šta je to toliko kompletnije, šta to ovaj može kao telefon, a ovaj ne može?...mozda s7 skuplji oko 50e ali dobijes dosta kompletniji telefon [emoji6]
Hmm, odakle krenuti. Ajmo od hardverakog dela : cpu , gpu, ram, ekran, kvalitet izrade, daleko bolja i zadnja i prednja kamera ( zamisli ne mozes da fokusiras nego moras na fiksnoj razdaljini da drzis telefon da bi selfi bio upotrebljiv ahhahah ), heart rate monitor,Ja bih baš voleo da znam šta je to toliko kompletnije, šta to ovaj može kao telefon, a ovaj ne može?
Dodati 50 evra za nešto što je korišćeno, koji je neko ko zna gde držao, kašljao i pljuvao u njega (jeste prosto ovo što napisah, ali realno istinito), ja lično to nikada ne bih uzeo! Novo je za mene uvek bolje nego polovno ako mogu da priuštim!
Tebi ili je to prvi bolji telefon ili nisi cuo za oneplus 3t.Ovaj telefon je best buy definitivno, brzi od S6, jedino sto nema je OIS.
Meni licno nebitan.
Dobio sam jutros update, ide i 7.0 večeras.
5.2", FHD, 16mpx sa obe strane, 32GB ROM+SD.
Ergonomski jedan od boljih telefona koji sam nosio.
SOT sa non stop upaljenim 3/4g i wifi za 18h izadje i na 8h.
Sta vise poželeti u klasi do 440 eura (nov, sa garancijom od 2 godine)?![]()
Druže,Tebi ili je to prvi bolji telefon ili nisi cuo za oneplus 3t.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Razocaraces se kamerom a boga mi i ona,imao ga 3 dana prodao ga bas zbog toga,A5 2016 ima neuporedivo bolju kameru u odnosu na 2017,uostalom videces
Sent from my LG-H840 using Tapatalk
Ne znam za ostale, ali taj 2015 ima bas dobruPa po ovome a5 2015 ima najbolju kameru u a 5 izdanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari