Šta je novo?

Samsung Galaxy A3/A5/A7 (2016)

Imam 3 gmail naloga, gear fit non stop povezan, jedno sat i po audio preko bt sluski, i ovo je rezultat:

d23de3c5dde98a8488f4e7f8f5017e03.jpg

5c1fb47dca5d49ae4ef1bdbc70e1d8d8.jpg

SM-A9000

Slabo se nesto pise o ovim telefonima. Uzeli bi ovu a5 bombonicu . Jel imao neko neko lose iskustvo ??? ili Pozitivno . Ovaj SOT je extra

Moj kolega ga ima. Po meni osim očajne kamere i nedostatka led notifikacije pravi telefon, veličina, dizajn, izrada, sve ostalo.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

hmm to za led je glupost sto nisu stavili , a kamera losa , cobani . Izgleda da ce pasti note 4 onda

Odličan tel kome treba dobra baterija.
Redovno preko 8 sati sot.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Ovo je moj prvi Samsung telefon u životu. Imam pitanje, da li u podešavanjima kamere postoji opcija da mi na slici izlazi datum slikanja ?

28a6d40e2e0c917688e6ef7a408caa4a.jpg

e8e41ebe2f31c1fac2d0aaeb4e033c0b.jpg

8a1480762fdefe756497bbb35ce42bc0.jpg

f25a3674e350d33f469123c657cfa94d.jpg

Deset sati sot, skoro sat vremena razgovora, ekran na 50% auto, uglavnom wifi par sati mobilnog neta. Klasična poslovna upotreba, razgovori, viber, 3 mail naloga...
Obično imam 2-3 sata razgovora, pa trajaje nešto kraće, 8-9 sati. U svakom slučaju prezadovoljan baterijom i telefonom uopšte.

Ajde drmni taj ekran na max osvetljenje bez automatike pa okaci sot i ako mozes furaj ga na dati jedno 12h. Inteesuje me koliko ce tako da izdrzi i koliki SOT ce da obezbedi. Zeljno cekam SS

Da ja tako koristim zato me interesuje. G2 je tako izdrzao do uvece, g4 do 4po podne, redmi 3 ostane sa 40ak procenata ili vise bat.

Što bi neko uništio ekran sa konstantnim korišćenjem na max osvetljenju? Da brže dobije burn in? Na stranu to, što može da ima posledice, ali i kad je negde gde je mracnije, da mu isijava ekran i šteti očima.

Računaj 5 do 6 sati na max osvetljenju. Mislim da ako imaš takvo korišćenje stalno na max, da za tebe nije amoled. Em su ti poslednja tri telefona ips i nema bojazni od toga, a i treće R3 ima bolesnu bateriju.

M2 Note

Ja sam ove ovako koristio kako cu sa amoledom videcemo? Ovaj ss pokazuje ekstra sot od 10h cime ukazuje da je i ta bat bolesna, pa me zanima kako bi se ponasao sa ovakvim setovanjem.

Jeste dobra baterija i ja sam ti rekao otprilike, mozes i sam da izracunas, nije tesko zakljuciti koliko bi baterija trajala, samo sam imao opasku da si koristio IPS, a ne AMOLED i da bi sa max osvetljenjem za vrlo kratko vreme dobio burn in.

9-10h mozes i ti da dobijes sa R3, ali kad ti je max osvetljenje, koliko mozes da izvuces za ceo dan? 5-6 sati, jel?

Planiram da kupim A5, da li neko moze da mi kaze iz licnog iskustva kakav mu je GPS, koliko brzo hvata signal, generalno da li ima neki problem sa GPS-om?

Ma jok, super je telefon, prijatno iznenadjenje za mene. Kupio sam zeni, ja nosim Z3 compact a njoj je baterija u rangu sa mojom. Doduse staru varijantu ne iz 2016.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Ma jok, super je telefon, prijatno iznenadjenje za mene. Kupio sam zeni, ja nosim Z3 compact a njoj je baterija u rangu sa mojom. Doduse staru varijantu ne iz 2016.

Sent from my D5803 using Tapatalk
2016 ima značajno bolju bateriju...
Uzimaj, odlično se telefon pokazao..

SM-A9000

Kako vam se pokazala kamera na A5, šta mislite da li bi mi bio upgrade sa one m7?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kakva su Vam iskusva sa A3 ili A310? Planirao sam ženi da kupim novi fon umesto S4 Mini Duos, prvi pik je bio S5 Mini Duos, ali nema ga nigde. Hteo bih što manji gabaritni fon, a da ima dual sim. Kakva je kamera na A3, da li je ista kao i na A5? I generalno, da li je kvalitetna?

Gotovo jedina mana serije je loša kamera, na svim testovima a ima ga i drugar, verovatno su to namerno uradili da ne bude konkurencija S6 i S7. Slike su prepeglane i preprocesuirane. I nema led za notifikacije.

Znači otpada. Kamera mi je bitna.

Znači otpada. Kamera mi je bitna.
Sačekaj nekoga ko poseduje telefon, te priče "ima ga drugar", i "video sam kod drugara" nisu realne. Kod mene u firmi par kolega ima A3 i A5 i izuzetno su zadovoljni, ali ti nikada na osnovu toga ne bih preporučio fon, baš zato što oni ne insistiraju na ne znam kakvom kvalitetu fotografija. Ja koristim A9 (2016) već 3 meseca i zaista sam zadovoljan, uključujući i fotke. Sad, kod cele serije je 13MP senzor, vidim da A3 nema ois, ostali imaju, ali zaista ne znam da li je u pitanju isti senzor. Pitaj HSV-a, on će verovatno znati...

SM-A9000

Ja sam imao A5 2016 kamera je prosecna po danu je sve ok ali na slabijem osvetljenju lose npr trenutno koristim S6 i ovde je kamera zaista super jednostavno bar za dve klase bolje od A5. Za mene i sada jedina mana tog telefona je nedostatak led notifikacije

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

@djurkash Kamera je loša. Detaljno sam je probao zato što sam razmišljao da uzmem A5 (2016) a i na svim testovima kažu isto, ne razumem te. Radim u PS, LR i ostalim programima za obradu fotografije. Jednostavno, o tome dosta znam. Mali senzor, Samsung - ov je ali naj veći problem je preterana obrada u samom telefonu. Opet sam napisao sve isto a zbog tvog komentara.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@djurkash Kamera je loša. Detaljno sam je probao zato što sam razmišljao da uzmem A5 (2016) a i na svim testovima kažu isto, ne razumem te. Radim u PS, LR i ostalim programima za obradu fotografije. Jednostavno, o tome dosta znam. Mali senzor, Samsung - ov je ali naj veći problem je preterana obrada u samom telefonu. Opet sam napisao sve isto a zbog tvog komentara.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Opet mislim da sve zavisi od konteksta. Naravno da je za očekivati da kamera u telefonu od 200-250eur bude lošija od one u uređaju koji košta 350...Meni je odlična u A9, ali, ja nisam zahtevan korisnik po tom pitanju, ne fotkam u uslovima lošeg osvetljenja, i nemam visoke zahteve po tom pitanju. Po pitanju baterije, "stucanja", kvalitetnog ekrana velike dijagonale imam, i zato sam uzeo ovaj fon...
Ako lik očekuje extra kameru na telefonu od 200eur, mislim da je nerealan...Izdvoj više kinte, ili uzmi 5x, tu je valjda vrhunska kamera za malo jači novac...

SM-A9000

Ja imam A310 dual-sim i ne mislim da je kvalitet fotografija loš za nekog prosečnog korisnika (recimo 20160915_115027.jpgpoput mene). Evo jedne s mora i jedne koju sam danas škljocnuo, čisto da se uverim da li su kritike o20160904_090812.jpgd strane korisnika liverpoll-a na mestu. Prosudite sami.

Poslednja izmena:
Kako se pokazao A9 (2016), treba mi telefon sa velikim ekranom, A9(2016) mi se baš sviđa, jel stigao mm za taj model?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Kako se pokazao A9 (2016), treba mi telefon sa velikim ekranom, A9(2016) mi se baš sviđa, jel stigao mm za taj model?

Meni odlično, mada su mi već apetiti porasli, pa ću verovatno prodavati moj za pro model. MM za HK verziju još nije, za kinesku jeste, neki su portovali taj MM na HK, ali ja nisam imao vremena da se time bavim...

SM-A9000

Poslednja izmena:
Uf, još nema MM, ništa onda, ako do sada nije stigao MM, ko zna kada će Nougat.
Verovatno ću pazariti C7, samo me muči što C7 nema OIS.

Uf, još nema MM, ništa onda, ako do sada nije stigao MM, ko zna kada će Nougat.
Verovatno ću pazariti C7, samo me muči što C7 nema OIS.

Ok, nije los ni C7, ali su ipak različite klase uređaja. Ne vidim samo šta će ti to toliko doneti N u odnosu na M...Uopšte, ako hoćeš redovne nadogradnje, Samsung nije baš najbolji izbor

SM-A9000

Vrh Dno