2016 ima značajno bolju bateriju...Ma jok, super je telefon, prijatno iznenadjenje za mene. Kupio sam zeni, ja nosim Z3 compact a njoj je baterija u rangu sa mojom. Doduse staru varijantu ne iz 2016.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sačekaj nekoga ko poseduje telefon, te priče "ima ga drugar", i "video sam kod drugara" nisu realne. Kod mene u firmi par kolega ima A3 i A5 i izuzetno su zadovoljni, ali ti nikada na osnovu toga ne bih preporučio fon, baš zato što oni ne insistiraju na ne znam kakvom kvalitetu fotografija. Ja koristim A9 (2016) već 3 meseca i zaista sam zadovoljan, uključujući i fotke. Sad, kod cele serije je 13MP senzor, vidim da A3 nema ois, ostali imaju, ali zaista ne znam da li je u pitanju isti senzor. Pitaj HSV-a, on će verovatno znati...Znači otpada. Kamera mi je bitna.
Opet mislim da sve zavisi od konteksta. Naravno da je za očekivati da kamera u telefonu od 200-250eur bude lošija od one u uređaju koji košta 350...Meni je odlična u A9, ali, ja nisam zahtevan korisnik po tom pitanju, ne fotkam u uslovima lošeg osvetljenja, i nemam visoke zahteve po tom pitanju. Po pitanju baterije, "stucanja", kvalitetnog ekrana velike dijagonale imam, i zato sam uzeo ovaj fon...@djurkash Kamera je loša. Detaljno sam je probao zato što sam razmišljao da uzmem A5 (2016) a i na svim testovima kažu isto, ne razumem te. Radim u PS, LR i ostalim programima za obradu fotografije. Jednostavno, o tome dosta znam. Mali senzor, Samsung - ov je ali naj veći problem je preterana obrada u samom telefonu. Opet sam napisao sve isto a zbog tvog komentara.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Meni odlično, mada su mi već apetiti porasli, pa ću verovatno prodavati moj za pro model. MM za HK verziju još nije, za kinesku jeste, neki su portovali taj MM na HK, ali ja nisam imao vremena da se time bavim...Kako se pokazao A9 (2016), treba mi telefon sa velikim ekranom, A9(2016) mi se baš sviđa, jel stigao mm za taj model?
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Ok, nije los ni C7, ali su ipak različite klase uređaja. Ne vidim samo šta će ti to toliko doneti N u odnosu na M...Uopšte, ako hoćeš redovne nadogradnje, Samsung nije baš najbolji izborUf, još nema MM, ništa onda, ako do sada nije stigao MM, ko zna kada će Nougat.
Verovatno ću pazariti C7, samo me muči što C7 nema OIS.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari