provokator
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poena
- 180
e uradio sam cloniranje tv ali nemam ton.......razlog je zato sto pod 6. tackom ne mogu da nadjem headphone opciju i hdmi imam vise komada!!!!!ajde sad da vidim jel ima resenja!!!!
Ne bih to radio ni u snu, jer taj firmware pravi velike probleme ako budeš hteo da ga hackneš i sl. Može, ali je gadna je*ada, iskusio ja na svojoj koži.Imam onaj prvi software 1005 ako se ne varam, na c650.Da li cu nesto dobiti ili izgubiti ako stavim 3009.2???
Imam onaj prvi software 1005 ako se ne varam, na c650.Da li cu nesto dobiti ili izgubiti ako stavim 3009.2???
Nemoj da diras nista.
Nista neces dobiti za nase podrucje, osim glavobolje.
Naravno nisam mogao da izdrzim a da ne stavim taj 3009.2
Stigao mi je i samsungov doungle pa sam sve spojio.
E sada mi ne radi youtube i jos par aplikacija jer pise da je izasla nova verzija software-a.Na samsungovoj strani jos nema tog softvera mada ga ne bih ni stavljao.
Da li postoji mogucnost da se pokrenu te aplikacije bez update-a???
u vezi funkcije snimanja prograna na usb, vidim da je bitna brzina amog flash-a. imao sam kingstion datatravel 100 od 16gb i na njega nisam uspeo nista da snimim. pretpostavljam da je to nasjsporiji flash pa da zato nije hteo da snima.
uskoro bi trebao da kupim Jetflash600 pa me zanima da li ce ratiti na njemu?
koje se jos funkcije mogu otkljucati?
Moja sestra hoce da kupi ovaj tv http://www.tehnomanija.rs/katalog/samsung-televizor-lcd-le-32d450.html pa me zanima posto ima opciju pustanja filmova sa USB-a da li moze da se koriste ove napredne funkcije o kojima pricate ovde tipa PVR, TIMESHIFT, ili mora isto da se otkljucavaju ove opcije. I zanima me da li ove funkcije mogu da se koriste i sa externim SD D3 resiveom koji je dobila od SBB-a ili samo moze Rts-ove digitalne kanale, kojih ima 4 sa Avale, jedino to da snima? Hvala unapred na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari