- Učlanjen(a)
- 13.02.2012
- Poena
- 169
Ma samo kod nekih modela Nokia telefona i Ativ-a.HTC je taj GDR2 bag rešio...:smash:Javlja se ovaj problem i kod Nokie a i kod Htc-a.
Ma samo kod nekih modela Nokia telefona i Ativ-a.HTC je taj GDR2 bag rešio...:smash:Javlja se ovaj problem i kod Nokie a i kod Htc-a.
otvorim fiddler namestim region
SysApp Pusher-u nadjem here drive + i kad je otvorim izadje ovo 
probao sam i tako i stavljao sam i tu ip adresu mada nisam razumeo zasto al sam probao
probao sam i neke konbinacije ova dva-tri linka sto imam i nece
kakva treba da budu podesavanja regiona kad stavim usa u marketu nece da nadje here drive + . U sysApp pusher-u nadje al kaze da nemoze da se instalira
a kad je srpski nadje u marketu i trazi 3.900 da ga instaliras a u sysApp pusheru je ista greska
da negresim u nekim podesavanjima imali neko neku ideju
Evo i ja da se prikljucim malo ovoj temi... Presao sam sa Galaxy Note-a I na Ativ, godinu dana sam koristio Note na kome sam uglavnom drzao Cyanogen 9.1 a kasnije 10.1, malo mi je cudno posto vec danima ne flesujem telefon, ovde nema sta da se flesuje - sve radi... 😀 Salu na stranu ja sam za sada zadovoljan, meni licno najvise fali text reflow u IE, i zamerka na racun marketa koji bagovito radi, aplikacije manje vise, valjda ce se neke stvari poboljsati sa GDR3 update-om. Cak sam uspeo da stavim Here Drive+ i iznenadilo me kako dobro radi. Toliko za sada...
Ha 🙂 Jel to indigo boja tilesa il su stigle neke nove boje sa GDR3?
Ne moras da menjas aparat, dovoljno je da pritisnes win+pwr na telefonu za SS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari