"E nemoj ti meni nista da pricas,znam ja sve"Nemoguche je a ne postaviti jedno pitanje.
Kako neko, ko je samo instalirao igru, malo bacio oko na nju i odmah deinstalirao, ovde najbuchniji u kritikovanju iste ?
To mora da je neka logika: "Nisam vido' al mi rekli" .![]()
Ta masina koju imas bice sasvim dovoljna za pristojmo iganje, obavezno odigraj polako i strpljivo trudi se da resis sto vise sporednih zadataka tako je zanimljivije, obrati paznju na sve od istrazivanja terena do detalja u inventaru, igra je prepuna zanimljivih detalja naravno nije savrsena ima dosta nedostataka ali od igre netreba traziti realnost vec zabavu na duge ili kratke staze sve zavisi kolko ko ima vremena:wave:Jel igra ne trazi vise od 2 gb memorije na haj podesavanjima,imao sam sucaj sa fearom? Koja graficka treba za medium podesavanja?
Počistila sam i Garbage, a od Pokera ni traga. Nađe li ga neko?29. Problem with quest: "Kill gang leader" when piece of text in PDA is directing user to kill leader in Dark Valley. Quest is completed after kill this bandit on Garbage level.
Trebalo bi da pucas u tog "vatrenog" i kada ga ubijes vrata ce se sama otvoriti.
igra je zaista dobra i zanimljiva,ali ipak neki bagovi su vise nego iritantni, mozda da je izdavanje igre odlozeno jos mesec/dva i da je to sve doradjeno igra bi bila apsolutni vrh.. ovako...
Kog vatrenog kad nema nikoga u sobi osim tih vatri koje se pojavljuju i neke anomalije koja luta po sobi?
Pucaj u tu anomaliju , najbolje sa dvocevkom.
Ja sam ,,dobio" nesto u stilu..mir u svetu blabla.Jel neko zna koja su to dva prava kraja igre sa punim objašnjenjem ??
ja sam je odigrao dva puta i dobio sam "I wish a zone to disapier" i "I wish to be rich" ..
A ovako mislim da igra nije za svakoga, bar ne za one kojima preterano smetaju neki nedostaci "tehičke prirode"Ahhhh, i'm infected
Ima bagova u grafici,tj na par mesta fale texture, ali dobro.
I dalje slusam price da igra puca, ali meni za sada nijednom.
Treba mi jaca makina....Samo da su je prokletnici ispolirali, dodali proklete volumetricke oblake, i tako te slatkise, i ovo bi bio zaista ubica....
Vredi dati stalkeru shansu![]()
A ovako mislim da igra nije za svakoga, bar ne za one kojima preterano smetaju neki nedostaci "tehičke prirode"
Igra puca kad grafička podešavanja nisu u srazmeri sa jačinom konfe, a hoće i quicksave da zezne stvar ponekad, zato jel', ne treba zaboraviti esc/save game.
Uh, ne da mu vredi dati šansu, nego... Ja se sad već danima ne odvajam od kompa (jedva sam izdržala da mi prođu ispiti, pa da navalim). U svakom slučaju, oduševljena sam igrom.
Volim te igre koje su drugačije, odn. na koje se treba malo navikavati,dok ne uđeš u štos kako treba pucati.
One podzemne laboratorije i prolazi (šteta što ih nema više) su mnogo zanimljivi. A, uopšte i okolina; gledajući neke fotografije Černobilja danas, lokacije deluju "preslikano" u igri. To igri, bar po meni, daje neku težinu i prilično je jezivo.
Kazu da je film malo dosadan. Procitajte knjigu "Piknik pokraj puta" brace Strugacki (koji su jedni od najboljih pisaca naucne fantastike ali neznam koliko su prevodjeni kod nas) Elem, u knjizu umesto od Cernobila zona nastaje posle posete vanzemaljaca koji za sobom ostave radijaciju artifakte i sl. Glavni lik je stalker koji ulazi u zonu da bi izvukao artifakte i da pronadje "uber" artifakt koji ispunjava zelje. Inace teorija o poseti vanzemaljaca je da su oni imali piknik kao sto bi ljudi imali piknik i da je ono sto je ostalo za njima ustvari smece koje nisu pokupili za sobom koje nama igleda isto onako kako bi recimo mravima izgledalo ono sto ljudi ostave za sobom. Inace i film je samo delimicno baziran na knjizi kao i sama igra. Tako da ako u filmu ocekujete neku pucnjavu ili mutante odmah batalite gledanje. A knjigu svakako vredi procitati isto kao i "Tesko je biti Bog" od istih autora, na osnovu koje se radi RPG igra koja bi trebala uskoro da izadje.
Mislim da je to glavna poenta igre,baciti se u taj trip,i malo se vise zainteresovati za to sta se tamo desilo i kako to sve sada izgleda! Ako pokusas da se uzivis u pricu i okruzenje ti bug-ovi i raznorazni graficki nedostaci postaju skoro neprimetni,a igra sve vise te vuce da je dovedes do kraja!
Meni se film svideo; neverovatan trip, odlicna kamera. Cista filozofija
Inace, necu da igram igru dok ne stigne novi patch, mrzi me da igram ispocetka zbog izgubljenih sejvova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari