Hm, bas cje da odigram stalkera kad budem promenio makinu, bas da vidim tu lepotu, mada meni to i dalje izgleda nadrealno bedno, dzaba sve te fancy stvari i termini kad nesto izgleda (bar za sad) ruzno.
A to kao oblaci im ne trebaju, to je bash trash izjava, bas ona tipichna ruska shkola mi smo bolji i vecji, sta nam ko moze?!
Ko je igrao HALO na pc-ju, secja se sigurno povratka na Pillar of Autumn, i neba koje mozda nije za danasnje pojmove wow, ali se bar kretalo, nabijalo neki pritisak, podsecjalo na prolaznost svega, isticanje vremena, malo mi je trulo da tako mocjan engine ne moze da generise tako nesto.
Ali svideli su mi se modeli pojedinih oruzja, npr ono sto lici na h&k mp5, bas je fino odradjen pogotovo ispadanje caura i sam rad oruzja.
I definitivno nedostaje neko vozilo, mrzi me shetati

I malo mi je sve konfuzno, tesko mi je da se ubacim u prichu, verujte ja sam zavisnik od igranja, zaista, ali bar da mogu neki UAZ ili kako se vecj zove da provozam, mada na momente stvori se zelja za igranjem, ali vrlo brzo pada u vodu...zasto bih ja uopste trazio odgovor na pitanje ko je strelok, zasto da verujem zadriglom traderu u podrumu, idem bre kucji da iskuliram, udario sam glavom o nesto, sigurno necju i da se zracim posle toga?!
Ima potencijala, ali opet to je po meni ta ruska skola, mozemo bolje, ali necjemo, prvi smo bili u svemiru, blablabla, imamo 3 prototipa super aviona ali...znate vecj.
Ovo nije flame, ovo je moj pogled i ne vredja nikoga.