Ajde da se dignem iz mrtvih, iskreno nisam nesto previse ni ocekivao od stalkera, izgleda mi, mozda cu preterati, kao line of sight vietnam...bar graficki...nekako mi je jadno sve, ali ne zbog radijacije, prosto nije lepo.
Na masini iz potpisa radi sa default podesenjima kao solidno, uz povremeno zastajkivanje...generalno ne volim rpg u fps ili oni to nisu uklopili na meni zanimljiv nacin.
Jedan moj dobar ortak mi nije verovao da je toliki trash igra, verovao je qoozmi i njegovom textu, ali posle nekih pola sata dobijem od njega poruku tipa "Al' je srxxe, u pravu si, jadno je".
I znate sta, recimo i HL2 je prilicno postapokalipticna igra, i meni izgleda vizuelno bolje, optimizovana je zaista, i nije tako moram opet da kazem jadna, napominjem da ja zaista volim da stvari izgledaju lepo. A imam utisak da se ovde neki ponasaju kao da su bili u chernobilu, dodjavola citam pre neki dan u novinama da zona bez ljudi izgleda sasvim normalno, tipa vratili se vukovi, medvedi i druge zivotinje, i gle cuda, prilicno izgledaju normalno.
Japanci bih trebalo da imaju tri glave, 5 nogu itd...po stalker logici..ali to je ipak realnost...kao i ona prica ak 47 je neprecizan pri rafalnoj vatri, dodjavola, na tri metra neka neko slobodno stane a ju cju pucam ceo rafal, svih 30 metaka, pa da vidimo ko ce da ostane ziv, a i niko normalan necje pucati na 100m duge rafale, kratkim sam pogadjao sasvim lepo u nasoj bajnoj vojsci, sa M70AB2 iz 1974, pa vi gledajte.
OK, igre nemogu da budu dovoljno realne, ali bracjo ovo kao FPS nema smisla.
Svaka cast kome ovo leti na makini, i kome se svidja, probacju da je zavrsim ako se nateram na taj quest...
Jeste probali da ukljucite dinamick lights ili kako se vec zove?! Znaci seche 2-3 frejma po sekundi, mislio sam da je fear ono kao zahtevan, ali ovo je trash.
Just mi five cents.