starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 815
jel je tebi pomoglo?
Tweak je za one koji hoće da imaju Full Dynamic Lightning i sijenke na slabijim kartama. Ja ga ne koristim.
jel je tebi pomoglo?
Jel owo resenje za owaj moj problem?it's alllllllllive ...
morao sam da izbrisem ct_oal.dll file iz c:\windows\system32 ... isti je deo OpenAL
http://www.openal.org/windows_enumeration.html i ima veze sa Creative Library
sada radi igra :wave:
pa jesi probao ... mada moze biti do pokvarenog "izvsnog file-a"Jel owo resenje za owaj moj problem?
Jel se ti šališ?napucavanje je definitivno najbolje koje sam do sada video.
Ljudi zabo sam se u labaratoriji, nakon sto sam uzeo one dokumente. Vrata su zaglavljena sa druge strane i meni ne pada na pamet sta treba da radim. hvala
Ljudi zabo sam se u labaratoriji, nakon sto sam uzeo one dokumente. Vrata su zaglavljena sa druge strane i meni ne pada na pamet sta treba da radim. hvala
.ali i ja sam zavrsio kod onog wish makera ili kako vec...
Jel se ti šališ?
Kad ste vec poceli sa napucavanjem... Na pocetku igre se koristi krsh oruzje koje se zaglavljuje i neprecizno je. Kasnije se mogu naci mnogo bolje sprave koje su precizne i veoma lako upucavate protivnike.
Ako vam je "loshe" napucavanje na pocetku igre razlog da odustanete, onda ste mnogo razmazeni!
ŽalimNe, uopste. Ne vidim da mu ista fali.
dakle treba napredovati sa skill-om i naci nove prangije...Evo.. ja sam naleteo na neki modovani kalash koji ima 2x fire rate i sa njim skidam protivnika na daljinu sa 2 kratka rafala. Posle sam nasao neki TS??? koji je jos bolji !!!
kako ti je samo ovakva ogavstina pala napamet, zar je toliko igra lose uticala na tebe :d...kao da se ljubim sa ribom bez zuba...
a o parama nista a ?Znaci pare sluze za podmicivanje vojnika na prvom cordonu i ni za sta vise
uspeo sam da potrosim ~10000R na kupovinu informacija (koje sam vec znao lol)
![]()
@kuditahex:
cekaj, ti bese igras i onaj UFO ili sam te pobrkao sa nekim ?![]()
kako ti je samo ovakva ogavstina pala napamet, zar je toliko igra lose uticala na tebe :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari