Evo konacno nabavih igru...a utisci...od starta sama igra podsjeca na Oblivion...Na samom sam pocetku tako da ne mogu vise nista reci o tome...zahtvjenost je poprilicnaa...1024x768 svi slajderi na maxx i full dynamic lighting..U zatvorenom dobro radi al na otvorenom stuca i to poprilicno...al swapuje uzasno disk nije do grafike...A konfiguracija je 4200+ A2 dualcore 1GB DDR II 800mhz X1950pro 256mb
Ajde back on topic... Sad sam izasao (jedva ziv) iz "podzemlja" i dole sam nasao prilicno dobar kalashMalo trese, ali frot-frot i pokosis protivnika.. Vec moze opustenije da se igra.
Dole (u podzemlju) sam naleteo na neko cudo (sa radioaktivnom telekinezom) koje me privuce, udari i baci nazad... a metkovi mu nista nemogu (barem moji metkovi). Sta je bre to... jel taj stvor moze nekako da se upokoji? Neki hint ili da bezim od njega sto dalje?
Jos jedno pitanje za iskusnije... Treba skupljati oruzje, isprazniti municiju i onda baciti praznu pusku... Zvuci lako ali... treba kliknuti na pusku (da je pokupis) pa I (za inventar) pa desni klik na pusku/pistolj pa unload pa opet desni klik pa drop. Mnogo vremena se izgubi na ovu akciju. Ima li brzi nacin?
Ima li hotkey za zavoje i medkit? Preko inventara je sporo.
edit: nasao sam odgovor za ovo drugo...
bind use_bandage kRBRACKET
bind use_medkit kLBRACKET
1. Got to your main install directory
2. Run file called setup-bp.exe
3. Choose your install language
4. Enter these BONUS UNLOCKER CODES:
pseudodog = Unlock code #1
snork = Unlock code #2
5. Press NEXT button and you got the BONUS content unlocked
Nemoj odmah da ulazis u podzemlje, prvo popricaj sa Molom, dace ti kvest vezan za Strelokov stash u podzemlju.Sta tacno treba raditi u kvestu sa Molom? Stoji mi aktivno "save the Mole" a spasao sam ga vec (mislim, kad su kukali kako ih vojnici napadaju, to sam vrlo brzo pocistio (tvrda je vojska vala)) i onda me je odveo do onog ulaza u podzemlje (kakav mracan lvl).
Au...zlo i naopako.
Ako mislis na onaj military base gde se prvi put pojavljuje bloodsucker(aka predator), onda bolje da ne igra vise, jer je sve teze.
A ako su mu bas neophodne ima trainere na www.gamecopyworld.com -u.![]()
E taj deoma probao ih je ali traineri ne radu
![]()
Radu, radu...![]()
Ma ne radu, probali smo ih zajedno... ko ce da prelazi podzemlje opet
Koji ti radi od ona tri?
+7 TRAINER
Koristim ga samo zbog "No Weight Encumberance".
Ma znam za sumu ali zasto pad performansi unutar zatvorenog prostora u podzemlju?@*******i: izadji u shumu pa ces videti razliku.
Blah...dodjoh i ja do kraja...sasvim neocekivano.
Uglavnom ako zelite malo duze da igrate izbegavajte "Meet with Doctor" zadatak.
2)(normal) You agree with the scientist in mystery project and nevar come back, atleast you dont die
"
Očekujem da te neko kvotuje, zapanji se kako možeš tako nešto da pitaš, zar zaista misliš da pare imaju vrednost na teritoriji koja je doživela nuklearnu katastrofu, sa objašnjavanjem kako se to u potpunosti uklapa u atmosferuInace, da li nek moze da mi kaze CEMU SLUZE PARE U OVOJ IGRI ?! imam preko 100k rubalja, a sve sto kupujem su medikitovi itd a to je sve jeftino....
Dobro bre, *******i, pa bar ti imas ultra masinu... odvrni malo taj AA, majku mu, bode oci! :d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari