meni STALKER secka nenormalno kako god da namestim(low,medium...).Moja koniguracija5kc,XFX 8800GT,C2D e4600,1GB ddr2 800MHz.U cemu je problem.
Eeee,de' ces STARKER-a na 1 GB RAM-a,moza ali u DX8 modu(static lightning),seckanje definitivno od toga dolazi...meni STALKER secka nenormalno kako god da namestim(low,medium...).Moja koniguracija5kc,XFX 8800GT,C2D e4600,1GB ddr2 800MHz.U cemu je problem.
Eeee,de' ces STARKER-a na 1 GB RAM-a,moza ali u DX8 modu(static lightning),seckanje definitivno od toga dolazi...
Mada ,hoce on da secne i sa 2GB,ali to je vise do same igre,verzije drajvera,pojedini modovi znaju "lepo" da destabilizuju igru itd...
Ma krs ti je graficka. Za ovu igru mora minimalno 8800GTS 320MB :d.
Ne znam pojma...
Eee hehehey a sto samo 1GB memorije. Ovoj igri itekako prija 2GB memorije.
Ne znam koji ti je proizvodjac memorije, ali ako je ona obicna buvljacka, hocu reci jeftina
(Apacer, Trasncend, Kingston VR, Pqi) onda pljuni jos 15-20e i dokupi jos jedan GB memorije :wave:.
Moj drug ima sledecu konfiguraciju5kc,8500GT,1gb ddr2 667MHz,C2D e4500 i moze Stalkera da igra na HIGH,a ja nemogu.
![]()
Ma vidis da te lozi (mislim na brendove).
Dakle, nevezano za brendove treba ti jos memorije.
Je l` zna neko kako da zavrsim task Find cnpp blueprints? Da li postoji walkthrough za priboi mod? Kako se pali hdr u stalkeru?
Cini mi se da je govoreno o tome da posle patchovanja mora da se zapocne nova igra, ali nisam potpuno siguran, proveri ...
Ako si puno presao i neces da igras ponovo, mozda mozes da kopiras sejvove negde pa da ih posle reinstalacije vrtis tamo gde su bili ...
Ti si ,najverovatnije, patch-evao direktno na 1.005 verziju i tako su ti "stari" sejvovi postali neupotrebljivi,jel' tako?To mu je falinka ,mada,mislim da si npr zapoceo igru sa 1002 patchom pa posle nadogradio na verziju 1.005 ,tada bi sejvovi radili.Ma,odigraj ga u originalu ,nije toliko strasno...Tako je nasao sam sejvove folder je STALKER-SHOC. Znaci ili brisem igricu pa vratim sejvove ili sve iz pocetka. Cudno, uopste nisam mislio da cu doci u tu situaciju. Sto patchevi nisu normalni pa isprave samo bagove a ne ceo koncept ili sta vec.
vratio sam se opet stalkerui zapeo sam kod misije kada trebam naci doctora koji se krije u starlokovoj bazi to jeste Agroprom Research Institute i pretrazim sve zivo na tom mjestu a doktoru ni traga. mozel mi neko jednostavno reci gdje se nalazi plz :trust: . bio bih zavhalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari