Duty enemy ?
Moze li mala pomoc...
Kada sam odradio zadatak odlaska u laboratoriju X18 i uzimanja dokumenata (pre toga sam bio kod onog doce i dao mi je odelo), vracam se u bar (kod batrendera koji daje zadatke) i kada ulazim na tu teritoriju frakcija DUTY pocinje da me napada. Koliko se secam ja njih nisam napao ranije, uvek sam neutral gde god se to moze biti (ubijao sam vojsku, mutante i bandite). Da li je ovo neka greska ? A kada sam dosao kod bartendera on mi ponudi neku misiju bas sa DUTY-jevcima da odradim, a ja dok sam stigao do njega zamalo glavu da izgubim bas od njih.
Pre ovakve situaciju skor mi je bio oko 900 i nesto ubistava (50 i neki na listi), sada sam 2. na listi, da nije to malo preuranjeno, bas zbog neprijateljstva sa DUTY frakcijom ni je narastao rating, njih ima mnogo, tj. bilo ih je mnogo

. Problem je tim veci sto se oni stalno respawnuju na nekim mestima (na primer na ulasku u teritoriju kod bartendera, ali sa druge strane u odnosu na dolazak iz zadatka sa lab X18). Ovde imaju neki kontrolni punkt ima ih pun ku.ac, ja ih sve ubijem ali izgleda da cu morati stalno da ih ubijam kad budem odlazio kod bartendera.
Desilo mi se jednom ranije da kada sam odlazio kod bartendera, trojica od milion njih su pocrvenela bas na tom punktu (sedeli su negde sa strane), ali ja sam ih iskulirao i usunjao se kroz punkt, dok su ostali bili neutral, cudno zar ne.
Dakle pitanje je da li je ovo trebalo da se desi ili je neki bug. Ako je bug u pitanju onda pretpostavljam da mi nema pomoci, tj. nema im pomoci sahranicu cu ih sve do reda te DUTY-jevce, taman sam nabavio SEVA suit.