Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Bas ne kapiram onaj pokazatelj misija i mini mapu... kada kliknem na neku misiju dva puta da hocu da ga resim pojavi se zeleni kruzic... u tom slucaju se na mapi ne izdvoji posebno to mesto gde treba da odem... nekada se tu pojavi crveni kruzic i onda se to mesto izdvoji... nekada nema crvenog kruzica... a nekada cini mi se nema ni zelenog... moze li neko malo da mi pojasni ovo?

Bas ne kapiram onaj pokazatelj misija i mini mapu... kada kliknem na neku misiju dva puta da hocu da ga resim pojavi se zeleni kruzic... u tom slucaju se na mapi ne izdvoji posebno to mesto gde treba da odem... nekada se tu pojavi crveni kruzic i onda se to mesto izdvoji... nekada nema crvenog kruzica... a nekada cini mi se nema ni zelenog... moze li neko malo da mi pojasni ovo?
Uh i meni se to desavalo, recimo kada izvrsim neku misiju i treba da pokupim nagradu nigde nema obelezenog mesta na koje treba da odem. Eh koji smor, e da su jos malo poradili na samoj igri bila bi veliki konkurant za igru godine, ovako....

4 undefined :
Gresis, sinko, grdno gresis ...
;-)
Mislim da upravo picim ka "pravom" zavrsetku ...

Sad sam prvi sa 3046 boda I 146 235 rubalja.
;-)
Imam zavrsenih 368 quests I 2 koji nisam uspeo da zavrsim:
1. Take radiation measurements
2. Wish Granter
a.) Sneak into the Sarcophagus
Uradio !
b.) Find the Wish Granter
Od aktivnih zadataka ima:
1. Kill Strelok

Vako igru zavrsim tako sto izbusim iz kalasa neke inkubatore sa ljudima ili cim vec i nebo se razvredri ..
Da li je to "PRAVI KRAJ" ?!??
Posto je neko negde napisao da je ubio Sterloka, pa me zanima kako ...
Hvala !

Mislim, znam da je on dobar baja ali nalazi mi se na spisku, pa ...
;-)

Na moje iznenađenje igra se završila kad sam pritisnuo F pored Wish Grantera...
Utisak: Šta, već je gotovo!?

Sad sam prvi sa 3046 boda I 146 235 rubalja.
;-)
Imam zavrsenih 368 quests I 2 koji nisam uspeo da zavrsim:
1. Take radiation measurements
2. Wish Granter
a.) Sneak into the Sarcophagus
Uradio !
b.) Find the Wish Granter
Od aktivnih zadataka ima:
1. Kill Strelok

Vako igru zavrsim tako sto izbusim iz kalasa neke inkubatore sa ljudima ili cim vec i nebo se razvredri ..
Da li je to "PRAVI KRAJ" ?!??
Posto je neko negde napisao da je ubio Sterloka, pa me zanima kako ...
Hvala !

Streloka možeš ubiti, no ako ga ubiješ, ubio si i sebe. Već na polovini igre se otkriva ko je Strelok. Kada te hologram pita dali želiš postati dio eksperimenta, ti odgovori da ne želiš, i igra se dalje nastavlja. I dobit ćeš drugi završetak.

Mislim, znam da je on dobar baja ali nalazi mi se na spisku, pa ...
;-)

Ako ti bas merak da ubijes Streloka, zaleti se u prvu anomaliju koju vidis na pocetku igre i resio si kvest i igru za 2 minuta :d :d :d

Ja to nisam tako skapiro:
Meni je to delovalo ko Totalni opoziv a ja sam Svarcika i agent Super svesti, prerusen u otporasa, pa jurim glavnog otporasa jer suvise zna ! a onda shvatim da sam ceo zivot gresio i da treba da podrzim otporase i svrgnem Super osvajace!
Pa reko samo da vidim dijalog sa Sterlokom a ono... medjutim ...
A gde na pola igre se to "shvati" ?
Koji zadatak, koja mapa?

Mislim da sigurno shvatis kad pricas sa Guideom, a valjda te i jedan od naucnika oslovi sa Strelok.

Ima li neko strpljenja da mi onda tacno napise pricu igre ... ?

Nema potrebe da ti neko piše priču, mislim nije to to. Priča nije toliko teška za pratiti, u početku jeste malo, no to u redu jer glavni lik pati od amnezije. O priči možeš doznati puno od NPC-ova, pogotovo od Sidorovića i barmena, i naravno moraš čitati šta ti piše u diary tagu u PDA-u. Normalno, engleski ti mora biti jača strana :)

A i Ruski je zgodno da znas :) (tj Ukrainski ;))

[Hitno!!]Jel moze neko sto pre HITNO! da mi kaze koje najvazije patcheve i fixeve da skinem, jer me mrzi i nemam vremena da ronjam pa temama i postovima kojih ima stvarno previse?[/Hitno!!]

Poslednja izmena:
Posle nekog vremena igranja ova igrica mi blokira. Onda moram preko task managera da ugasim aplikaciju. Menjao sam drajvere i opet se to dogadja. Da li neko zna u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Postoje u principu 3 osnovna uzroka:

nesto se pregreva
nesto je neispravno ili nestabilno overklokovano
sistem je zreo za reinstalaciju

Postoje u principu 3 osnovna uzroka:

nesto se pregreva
nesto je neispravno ili nestabilno overklokovano
sistem je zreo za reinstalaciju

Nista se ne pregreva. Sve druge igrice rade. Hardverski je sve ispravno. To se desavalo i kad CPU nije bio overklokovan. Sistem je skoro instaliran, inace to se desavalo i odmah posle instalacije.

Poslednja izmena:
meni se to desavalo kad sam podigao cpu sa 2750 na 2800 MHz. vratio i nema problema...
drugi slucaj je bio kad sam preterao sa tajminzima na memari...resenje je bilo isto...
pri tom je sve ostalo radilo kako treba.

ps. inace, probaj Z-Tweaked v 158.19 drajvere, ako imas NV. posebno su optimizovani za STALKER-a

Poslednja izmena:
Meni je igrica blokirala kada je sve bilo na default-u. Imam ATI.

Poslednja izmena:
ako si siguran da je kod tebe sve u redu, onda je do nje...after-all, poznato je da je puna bagova...

Nista se ne pregreva. Sve druge igrice rade. Hardverski je sve ispravno. To se desavalo i kad CPU nije bio overklokovan. Sistem je skoro instaliran, inace to se desavalo i odmah posle instalacije.

ako je tako kao sto kazes da jeste - onda nemas problem koji imas :) Druga varijanta je da ipak ponovo pogledas sve. Meni je pucao stalker dok nisam digao cas 2.5 na cas3. Onda sam presao igru bez i jednog pucanja, bez ijednog patcha. Dakle - nije do igre.

Ja sam skoro kupio novi komp. Nosio sam u servis kompjuter jedno dva puta zato sto mi blokiraju igre . Pod windowsom 2000 su mi skoro sve igre blokiraju igre. Doduse jedno vreme su radile. Od kako sam presao na XP samo stalker. Rekli su da je sve hardverski ispravno. Menjali su drajvere. Od poslednjeg puta kako sam nosio u servis vise nije blokirao vec me samo izbaci iz igre. Sada je poceo ponovo da zaglavljuje. Cuo sam da trosi mnogo memorije. Ne znam da li me izbacuje zato sto imam samo 1 GB memorije.

Poslednja izmena:
Nema to veze. Ocigledno je neka nekompatibilnost ili oni ne znaju da ti rese problem. Mozda je prosto memorija neispravna ali oni se prave ludi... ocigledno je da nesto nije u redu, ja bih im odneo komp i rekao da ga srede, sta tebe boli uvo kako ce oni to da urade...

Sto se igre tice, nekako mi je spora bre... oruzje je jadno, igrao sam malo doduse ali nikako da se nakupim health-a, uvek jedva ostanem ziv, puno neprijatelja, sta znam... steta sto igra nije klasican FPS...

Sto se igre tice, nekako mi je spora bre... oruzje je jadno, igrao sam malo doduse ali nikako da se nakupim health-a, uvek jedva ostanem ziv, puno neprijatelja, sta znam... steta sto igra nije klasican FPS...

Klasicna zabluda pri pocetku igranja ove igre. Sto je duze budes igrao videces koliko je zaista dobra. Odlicnog oruzja ima i na pocetku, ali ga moras naci, svaki komad oruzja ima svoj da ga nazovemo "health bar" i pokazuje ti u kakvom se stanju nalazi i koliko je pohaban, neprecizan, rashodovan itd...e sad oruzje se razlikuje i od frakcije koja drzi tu teritoriju, vojska obicno ima kalase, dok ostali imaju kvalitetnije, jace oruzje...naravno imas i trgovce kod kojih mozes da pazaris sve i svasta...

Moguce, jako sam kratko igrao pa nisam bas ni provalio igru. Nerviralo me je to sto sam morao po 10 puta da ucitavam poziciju pre nego sto sam presao neki deo. Na primer, ono kad' sam morao da odbijem napad bandita sa ekipom... nisam imao ni jedan puni health kod sebe a health bar mi nije bio pun...

Nego, sad' se pitam drugo nesto... nalazim se u pm daleko od pocetka... a moram da se vratim po neke nagrade i po neke druge misije... sve to moram peske?

Nazad
Vrh Dno