starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
sta uraditi u tasku monolith secret da bi ga resio. postoji varijanta da upucas sva svetla i da zavrsis igru ali tada zadatak nije odradjen.
Tu imaš dva završetka.
sta uraditi u tasku monolith secret da bi ga resio. postoji varijanta da upucas sva svetla i da zavrsis igru ali tada zadatak nije odradjen.
Uh i meni se to desavalo, recimo kada izvrsim neku misiju i treba da pokupim nagradu nigde nema obelezenog mesta na koje treba da odem. Eh koji smor, e da su jos malo poradili na samoj igri bila bi veliki konkurant za igru godine, ovako....Bas ne kapiram onaj pokazatelj misija i mini mapu... kada kliknem na neku misiju dva puta da hocu da ga resim pojavi se zeleni kruzic... u tom slucaju se na mapi ne izdvoji posebno to mesto gde treba da odem... nekada se tu pojavi crveni kruzic i onda se to mesto izdvoji... nekada nema crvenog kruzica... a nekada cini mi se nema ni zelenog... moze li neko malo da mi pojasni ovo?
Sad sam prvi sa 3046 boda I 146 235 rubalja.
;-)
Imam zavrsenih 368 quests I 2 koji nisam uspeo da zavrsim:
1. Take radiation measurements
2. Wish Granter
a.) Sneak into the Sarcophagus
Uradio !
b.) Find the Wish Granter
Od aktivnih zadataka ima:
1. Kill Strelok
Vako igru zavrsim tako sto izbusim iz kalasa neke inkubatore sa ljudima ili cim vec i nebo se razvredri ..
Da li je to "PRAVI KRAJ" ?!??
Posto je neko negde napisao da je ubio Sterloka, pa me zanima kako ...
Hvala !
Mislim, znam da je on dobar baja ali nalazi mi se na spisku, pa ...
;-)
Ima li neko strpljenja da mi onda tacno napise pricu igre ... ?
[Hitno!!]Jel moze neko sto pre HITNO! da mi kaze koje najvazije patcheve i fixeve da skinem, jer me mrzi i nemam vremena da ronjam pa temama i postovima kojih ima stvarno previse?[/Hitno!!]
Postoje u principu 3 osnovna uzroka:
nesto se pregreva
nesto je neispravno ili nestabilno overklokovano
sistem je zreo za reinstalaciju
Nista se ne pregreva. Sve druge igrice rade. Hardverski je sve ispravno. To se desavalo i kad CPU nije bio overklokovan. Sistem je skoro instaliran, inace to se desavalo i odmah posle instalacije.
Sto se igre tice, nekako mi je spora bre... oruzje je jadno, igrao sam malo doduse ali nikako da se nakupim health-a, uvek jedva ostanem ziv, puno neprijatelja, sta znam... steta sto igra nije klasican FPS...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari