Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Tesko mi je da se slozim, ali u pravu je gx-x :D

Stvarno se desi da je AI ponekad totalno debilan, pogotovo sa modovima se desi da baguje. Recimo pucam sa snajperom, pogodim bandita a on i dalje stoji i prica sa kolegom, i onda se srusi mrtav :smash: Kao i ovo sa demages, uopste nije realno :(

Poslednja izmena:
:) JA UOPSTE NISAM PRICAO O TOME ! Ali UOPSTE nisam mislio na to, niti to ima veze sa ostatkom moje price. Nimalno nema veze. Ni blizu. Procitaj ponovo. Nisam o tome pricao...O necem drugom sam...Ne o tome...

:)

Ti si ovo gore napisao na pamet.

Pricao sam o tome da na tezem nivou moji resistance idu minus, nisu na 0, bandit u krpama je izdrzljiviji, tj moja municija je slabija, municija istog tipa kad je ja koristim (sad lupam primera radi) pravi 20dmg, a kad je on koristi pravi 40dmg. Ili to ili njegove krpe odjednom bolje upijaju dmg, a moje losije. O tim stvarimapricam. Ne pricam o tome da ja njega gadjam kokicama, a on mene sa AK47 pa mi je tesko.

Sta sam ja napisao na pamet?
Nisi pricao o time, ali to je jedan od faktora koji utjece na preciznost i damage. I to itekako ima veze s tvojom pricom. Pitam se dali uopce znas da to postoji u igri? I ne ide tvoj resistance u minus niti je tvoja municija slabija, vec su neprijatelji precizniji. To mozes vidjeti u skoro svakom FPS-u.

@milanbb
Za takvu vrstu igre to je normalno. Koji mod si stavio?

ex sto je najgore stavio sam weaponbalistics i olmod1.3 'da dobijem na realnosti' :(

Ako hoces realizam stavi Redux.

@mperisic
Jesi li prije toga odradio kvest s doktorom?

Odradio sam sa Kruglovom i Sakharovim.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
samo jedno pitanje, da li ova tri mogu zajedno?

Ne mogu. Starije verzije Redux i aliVe modova su radile skupa pomocu patcha. U pripremi je Redux extreme koji ce biti kompatibilan s aliVe 1.6 verzijom

hvala :)

znaci prvi i treci mogu da stavim zajedno.

Nisam dobio nikakav zadatak da nadjem Guide-a. Bio sam ponovo kod Sakharova i nije mi ponudio nijedan kvest u vezi sa Guide-om.

Pa pogledaj u PDA, tamo bi trebalo da pise

PITANJE: Neko je cini mi se napisao da se u kuci (objektu) na zeljeznickoj stanici nalazi SEVA Suit! Ja sam pretrazio cijeli objekat i nista nisam nasao :(.
Da pojasnim: Radi se o misiji kada pada onaj helikopter i trebam da odgovorim na poziv za pomoc onih naucnika. Poslije toga se sastanem sa onim Kruglovim ili kako vec!?

P.S. U taj objekat se osim prozora moze uci i kroz rupu na krovu (laksi nacin) , samo treba paziti da se ne upadne u onaj bunar!? sa anomalijom! Jedini izlaz odatle je pomocu bombe :d

Poslednja izmena:
Pogledao sam nema ga, ni u active, ni u complete, ni u failed(tasks). Nema ga ni u found pda.

Kad u Prypajtu nadjes sobu u kojoj je pismo i neki decoder device, onda ces dobiti quest da nadjes guide-a (ili doktora pre toga, ne secam se tacno), ali moras u pripajt prvo.

Kad u Prypajtu nadjes sobu u kojoj je pismo i neki decoder device, onda ces dobiti quest da nadjes guide-a (ili doktora pre toga, ne secam se tacno), ali moras u pripajt prvo.

Mislim da ovo nije tacno!
Posto ponovo igram igru, a jos nisam dosao do toga uzmite ovo sa rezervom...
Guide ce reci gdje je doktor, a doktor gdje je ta soba i dekoder (po sjecanju).
Koliko mi se cini iz Prypjat-a se ide prema NPP-u, a ne nazad.
Veceras stizem da zavrsim X16 laboratoriju pa cu da vidim dal' se u PDA pojavi taj quest sa Guide-om

hvala :)

znaci prvi i treci mogu da stavim zajedno.

Ne znam, nisam kombinirao ta dva moda.

@mperisic
Kada odradis kvest koji ti je profesor Sakharov dao (Breach the Yantar lab and shutdown the monster), dobit ces zadatak da pronadjes Ghosta. On se nalazi u sobi gdje je i mutant "controler". Moras ubiti tog mutanta i uzeti papire od Ghosta koji tu lezi mrtav. Nakon toga ces dobiti informaciju da trebas naci stalkera koji se zove Guide.

Imam zavrsen quest take documents from Ghost. Moracu ponovo da idem u x16 laboratoriju.

BTW. ja sam presao igricu tako sto sam oruzje bacao u vrata i tako su se otvorila.

Poslednja izmena:
Pa pogledaj u PDA, tamo bi trebalo da pise

PITANJE: Neko je cini mi se napisao da se u kuci (objektu) na zeljeznickoj stanici nalazi SEVA Suit! Ja sam pretrazio cijeli objekat i nista nisam nasao :(.
Da pojasnim: Radi se o misiji kada pada onaj helikopter i trebam da odgovorim na poziv za pomoc onih naucnika. Poslije toga se sastanem sa onim Kruglovim ili kako vec!?

P.S. U taj objekat se osim prozora moze uci i kroz rupu na krovu (laksi nacin) , samo treba paziti da se ne upadne u onaj bunar!? sa anomalijom! Jedini izlaz odatle je pomocu bombe :d

Ako mislimo na istu kucu, u jednoj od soba se nalazi sef, a u njemu SEVA odelo.Inace kuca vristi od radijacije.U kucu sam ulazio kroz prozor, pre toga sam dogurao kutiju kako bi mogao da uskocim.Ispred se nalazi peron i parkirani vagoni.
Inace, u vanila verziji stalkera u sefu su bila dva seva odela...kad sam posle igrao sa nekim od novijih patcheva, bilo je samo jedno :p

Ako mislimo na istu kucu, u jednoj od soba se nalazi sef, a u njemu SEVA odelo.Inace kuca vristi od radijacije.U kucu sam ulazio kroz prozor, pre toga sam dogurao kutiju kako bi mogao da uskocim.Ispred se nalazi peron i parkirani vagoni.
Inace, u vanila verziji stalkera u sefu su bila dva seva odela...kad sam posle igrao sa nekim od novijih patcheva, bilo je samo jedno :p

Da to je ta kuca, ali nije nista bilo u sefu!? Kada sam prvi put igrao imao sam onaj plavi kruzic na toj kuci, a sada nije bio.
Kupio sam SEVA Suit od Sakharova, pljunuo 30000 novcanica konvertibilnih :d

Cini mi se da igra oduzima neke iteme svaki put kada uradis reload nivoa. Tipa pogines tamo u onoj struji 2-3 puta i nema posle nicega u sefu...

Cini mi se da igra oduzima neke iteme svaki put kada uradis reload nivoa. Tipa pogines tamo u onoj struji 2-3 puta i nema posle nicega u sefu...

Tacno! Npr. ubijes tipa i pokupis njegove "stvarcice", a zatim "pogines".
Sledeci put kada ga ubijes lik ima sasvim druge stvari kod sebe!? Kao da se po "random" principu dodjeljuje

Da to je ta kuca, ali nije nista bilo u sefu!? Kada sam prvi put igrao imao sam onaj plavi kruzic na toj kuci, a sada nije bio.
Kupio sam SEVA Suit od Sakharova, pljunuo 30000 novcanica konvertibilnih :d
Aha, jasno...
Moras prvo da ubijes nekog od merc-ova kako bi saznao za taj stash.Ne moze tek tako da se uleti u wild territory i pokupi neki skriveni predmet :)
Dakle, mora da stoji plavi kruzic na tom mestu.

Aha, jasno...
Moras prvo da ubijes nekog od merc-ova kako bi saznao za taj stash.Ne moze tek tako da se uleti u wild territory i pokupi neki skriveni predmet :)
Dakle, mora da stoji plavi kruzic na tom mestu.

Ovo ima smisla...
Primjetio sam prilikom uzimanja opreme od mrtvih likova (kada pritisnem "F") da se kod nekih cuje neki zvuk (vjerovatno PDA) i mozda se tada na mapi pojavi kruzic sa "secret stash-om"!? Nisam bash obracao paznju da vidim sta znaci ovaj zvuk...
Jel' provalio ovo neko?

to je ono sto ti se pojavi pritiskom na P :)

@crossfire: pa to sto se cuje pise dole u levom uglu, samo sto jako kratko traje i zaklonjeno je inventarom da bi procitao gde je stash...

pitanje: koji poslednji patch radi sa redux modom? imam problem sa 1.005 puca mi cim krene ucitavanje :( ili moram new game ?

Nazad
Vrh Dno