Problem je u tome što se ovdje priča na pamet. Imam nekih 5-6 trejlera. U trejleru Human Opponents-Combat AI se vidi kako odlično funkcionira inteligencija. Posebno me je impresionirala grupna borba stalkera, gdje se vidi kako se kreću, traže zaklon, pokrivaju jedan drugog.
U jednom od trejlera prezentiran je A-life(AI koji kontrolira ponašanje mutanata). Tu se vidi kako se mutanti bore međusobno, hrane, traže sklonište, odmaraju...znači imaju određene potrebe. Kada sam vidio kako jedan od mutanata vuče hranu, lovinu u sklonište, odvalio sam.
Borba protiv Dwarfa koji pomoću telekineze manipulira sa velikim predmetima izgleda fenomenalno. Fizika je odlična, oružje realistično...
Umjetna inteligencija (A-life) u ovim trejlerima je nešto najbolje što sam ikad vidio. Nadam se da ćemo vidjeti kako to izgleda u full verziji, i stvarno bi bila velika šteta da ovo propadne. Ako uspiju ukomponirati sve viđeno iz ovih trejlera onako kako su to zamislili, kroz cijelu igru, bit će to najbolja igra ikad.
@.:GoRaNStEin:.
Ono što su oni zamislili su i napravili, a odnosi se na gameplay. No problem je bio u tome što bi se igrač u toj nelinearnosti i sekundarnim kvestovima izgubio.
To kaže i sam Oleg.
Da se tu radi samo o grafici mislim da se mnogi nebi osvrtali na igru.