Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. Priprema Se Za Izlazak.

• Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja
tako mi dobro izgleda da nemam reci.
ako je kompletan prostor po kome se moze setati ovako detaljno odradjen onda nema veze sto su odlagali igru godinama.

Prilozi

• stalker-shadow-of-chernobyl.jpg
    stalker-shadow-of-chernobyl.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 144
Najavljena je potpuna sloboda kretanja. Ono sto ce biti zanimljivo su prevozna sredstva koja ce moci da se koriste u igri (samim tim je prostor za kretanje veci): Link

Poslednja izmena:
haha, moskvich!
ov_moskvich.jpg

i lada niva :)

Carevi :)

Ne volim FPSove ali ako cu moci da se setam po Cernobilju onda...7900gs mi ne gine :)

OK da preciziram, da se setam po Cernobilju a da ne izadjem sa jos jednim uvetom :D

Mislim da ce te ipak manje izaci put do cernobilja nego upgrade za S.T.A.L.K.E.R. :D
A to uvo mozes posle i da prodas :d

uh kad mi izraslo jos par bubrega gde bi mi kraj bio :d

Al ste se napalili, a osećam da će igra biti treš nikad grđi, u fazonu tresla se gora rodio se Half Life 2 :)

samo da ne bude "tresla se gora - misica abortirala"

ljudi, ja sam uglavnom pesimista, al imam osjecaj da ce ovo biti mnooogo dobra igra! :) Ako ne, trajno gubim vjeru u mogucnost da sa Istoka stigne nesto sto bi se meni svidjelo...

Ne cini ti se. Autenticno je preslikana prava okolina, objekti, vozila... kao sto u stvarnosti izgledaju.

Poslednja izmena:
ljudi, ja sam uglavnom pesimista, al imam osjecaj da ce ovo biti mnooogo dobra igra! :) Ako ne, trajno gubim vjeru u mogucnost da sa Istoka stigne nesto sto bi se meni svidjelo...

ma dobar si ti, ne brini se, probelm je sto, znas kako se kaze: Optimista je lose obavesteni pesimista ! A jako malo konkretnih informacija ima vezano za ovu igru, tako da sam i ja optimista trenutno kad je STALKER u pitanju :D

:S:
jel se meni cini ili su mjesali snimke iz igre, sa snimcima iz real lifea?

Pa ocigledno, verovatno radi poredjenja su korisceni snimci sa lokacija uzivo uporedo sa renderom iz igre. Uzgred, ovo sve deluje korektno, ali nisam se nesto raspametio, barem ako gledamo sa graficke strane.

komparacija prave/iz igre slike:

Prilozi

• stalker_52.jpg
    stalker_52.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 124
  • stalker_55.jpg
    stalker_55.jpg
    121.6 KB · Pregleda: 105
  • stalker_54.jpg
    stalker_54.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 106
  • stalker_53.jpg
    stalker_53.jpg
    93.4 KB · Pregleda: 146
Shotovi sve vise i vise obecavaju :) Pogotovo sam se izgubio kod ovog poredjenja na zadnjoj slici - nisam bio siguran koja je stvarna :)

Igra zaista izgleda odlicno, sudeci po video zapisima i gameplay je na visokom nivou...uh kad ce taj mart ;)

Pa može da se isključi, ali bez blura i HDR-a, Vegas izgleda like crap. Glupo je što Unreal Engine 2.5G igra - Splinter Cell DA, izgleda bolje od Unreal Engine 3 igre - R6 Vegas, mada je vidljivo kod Vegasa da je igra, kao i poslednji Ghost Recon, koncipirana kao outdoor, praktično prikazuje ceo grad odjednom (Cry Engine, Gamebryo itd.), dok je indoor manje detaljan. Nešto drugačije od Unreal 2 mašine, koja je imala outdoor, ali je sam engine koncipiran kao skybox, slično mašini koja je korištena za FEAR...

Pa može da se isključi, ali bez blura i HDR-a, Vegas izgleda like crap. Glupo je što Unreal Engine 2.5G igra - Splinter Cell DA, izgleda bolje od Unreal Engine 3 igre - R6 Vegas, mada je vidljivo kod Vegasa da je igra, kao i poslednji Ghost Recon, koncipirana kao outdoor, praktično prikazuje ceo grad odjednom (Cry Engine, Gamebryo itd.), dok je indoor manje detaljan. Nešto drugačije od Unreal 2 mašine, koja je imala outdoor, ali je sam engine koncipiran kao skybox, slično mašini koja je korištena za FEAR...

moze da se iskljuci ali uz intervencije u cfg fajlovima, sto ne moze da se karakterise kao da moze ... i u sustini sve post process efekte iskljucujes na taj nacin, sto ne daje zeljene rezultate ...

Vrh Dno