Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Ne vjerujem da je zvanicni. SoC i CS to imaju puno bolje odradjeno.

Da je zvanicni verovatno bi se prvo pojavila puna verzija, pa onda ovaj audio rip. :)

Da je zvanicni verovatno bi se prvo pojavila puna verzija, pa onda ovaj audio rip. :)
MA, ko zna rusima, to je možda neki beta tester maznuo i okčio.Čovek od povernja.Seti se Clear Sky.Kad se pojavila ruska verzija (15-50 dana pre engleske), prvo se pojavio lekić koji je očito bio od nekog beta testera jer je bio limitiran na 3 dana.Tek kasnije se pojavila "normalna" tabletočka.Nardna verzija sa tim limitirajućim lekićem se pojavila najmanje nedelju dana pre zvanične.Dok se pojavila "normalna" tabletočka ja sam i pored rudnika bagova stigo do mosta za Limansk iako sam počinjao igru najmanje 5 puta od početka zbog tih , nikad se ne ponovilo, bagova.
Ne verujem da je ovo delo etuzijasta, pre svega upakovno je kao original, mada to verovatno nije prevelik problem odraditi.Ali nešto drugo mi ukazije da to jeste zvanični engleski sound.Svi glsasovi su od različitih "glumaca" što je popriličan broj.Ne verujem da je to mogla da odradi grupa entuzijasta, a ako jeste, i pored razočaravajućeg kvaliteta, onda im svaka čast.Kapa dole.Ako je ipak zvanični realisse, onda bruka za GSC.Barem što se tiče onog što sam čuo u nivou Zaton.

Poslednja izmena:
Zamolio bih nekog ko ima Jupiter i Pripyat savegame da okaci. Ali neko ko koristi Win 7 x64.

Hvala.

Zamolio bih nekog ko ima Jupiter i Pripyat savegame da okaci. Ali neko ko koristi Win 7 x64.

Hvala.

Evo, ali ne znam koliko sam stigao misija da odradim, ne znam trazis li cist savegame, sa ulaza, ili neki sa tih lokacija

Prilozi

• zarko - entrance to kindergarten.zip
    803.6 KB · Pregleda: 40
Evo ti i iz Jupitera

Prilozi

• zarko - hunt for the chimera.zip
    709.7 KB · Pregleda: 37
Propade projekt u startu :D.
Hehehehehehe.Dobar si mi ti prorok.
Sad će da kaže, da nije bilo mene, nebi uradili ništa.Ali eto, uradismo, mnogi nisu verovali, ali CoP_ Serbian v.0.98 Beta je tu i naj verovatnje sutra će biti objavljena konačna verzija.Poliranje je u toku.Najmanje 70% fajlova je ispolirano.Grešaka će biti, ali ispravljaćemo prevod pečevima.Kad mogu profesionalci da sebi priušte pečeve, možem i mi.nemogu nam odbiti od plate za greške:d.

Pa tebi je bese prso komp na pocetku prevodjenja, zato je i bio takav komentar.
Dabome da bez mene ne moze, ja sam pokretacka snaga, motor celog projekta :D.

Kome je zvuk oruzja preslab, jacina, neka ovo ubaci.

Prilozi

• gamedata.rar
    5.8 KB · Pregleda: 262
Poslednja izmena:
Kome je zvuk oruzja preslab, jacina, neka ovo ubaci.
Izvini da te pitam, u kom smislu je izmena?Da li je pojačan zvuk oružja uopšte, ili samo zvik oružja slušano iz prvog lica.Ako je zvuk oružja pojačan globalno, onda to ne valja.To me inače nerviralo, i nikako da stignem da to pomenem kao problem.Tip puca sa istim oružjem u tebe ili bilo gde, sa nekih 20 m od tebe i zvuk je glasniji duplo od oružja koje držiš u ruci.Glupo rešenje, nadam se da to ovaj mod ispravlja.Ako sve pojačava jednako, onda ne valja.

Izvini da te pitam, u kom smislu je izmena?Da li je pojačan zvuk oružja uopšte, ili samo zvik oružja slušano iz prvog lica.Ako je zvuk oružja pojačan globalno, onda to ne valja.To me inače nerviralo, i nikako da stignem da to pomenem kao problem.Tip puca sa istim oružjem u tebe ili bilo gde, sa nekih 20 m od tebe i zvuk je glasniji duplo od oružja koje držiš u ruci.Glupo rešenje, nadam se da to ovaj mod ispravlja.Ako sve pojačava jednako, onda ne valja.

Najjednostavnije je bilo da skines i probas :)

Pojacan je zvuk oruzja iz prvog lica.

Najjednostavnije je bilo da skines i probas :)

Pojacan je zvuk oruzja iz prvog lica.
Hahahahah, znao sam da ćeš mi tako odgovoriti.
Namerno sam pitao da bi malo pojasnio suštinu problema, jer je, barem meni, to jedan glup propust i jako nelogično rešenje.Kad kreneš u neku akciju zajedno sa timom, čuješ pucnjavu kalaša od ortaka 5 metara udaljenog od tebe, duplo jače nego kalaš u tvojim rukama.
U svako slučaju ti hvala na ovom modu.

Poslednja izmena:
Pokusajte da u user.ltx fajlu u C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти promenite vredonst za "r2_sun_near_border" sa 0.75 na 1.

Ne mogu da nadjem ovaj fajl. Koristim WinXP. Jel treba prvo da se usnimim da bi se fajl kreirao?

Auh...poceh ovo danas, malko sam iznenadjen kako fino radi u 1080, (DX10, max setovanja, osim SSAO na medium i jos nesto sam ostavio na normal), medjutim...igra posle nekog vremena postane neigriva, tj radi sve losije i losije. Memory leak? Da li se to jos nekome desavalo?

Inace, primetio sam da lik kojim upravljam ima neke tripove, tipa propada u zemlju pa se polako izvuce...a i magnet je za kerove u okolini. Razgovaram sa Stalkerima i kerovi ulecu usred razgovora i krenu mene da ujedaju. A petorica stalkera oko mene. Dva ugriza i ja mrtav...a stalkeri krecu da se brane:S: Iskoci pseudodog i - ja mrtav...Pipne me bloodsucker i - ja mrtav...

Kanda su nesto cackali oko balansa, hmmmm:d

Ti si prvi kome se to desava, propadanja i ljubav sa kerovima :D.

LoL, sad sam bio u onom gnezdu bloodsuckera...nisam mogao da odolim:D Mada sam uspeo da ubijem jednog:d

Idi bre igraj MW2 :d.

Inace, primetio sam da lik kojim upravljam ima neke tripove, tipa propada u zemlju pa se polako izvuce...a i magnet je za kerove u okolini. Razgovaram sa Stalkerima i kerovi ulecu usred razgovora i krenu mene da ujedaju. A petorica stalkera oko mene. Dva ugriza i ja mrtav...a stalkeri krecu da se brane:S: Iskoci pseudodog i - ja mrtav...Pipne me bloodsucker i - ja mrtav...

Kanda su nesto cackali oko balansa, hmmmm:d

Isto i kod mene, ajde to propadanje manje-vise ali kerovi ubijaju kako smaraju, koliko se secam u SoC kada hodas sa grupom stalkera kerovi napadaju sve redom i svi pucaju na njih???

I ja sam propadao isto, a meni su problem predstavljali kontroleri, koji su se ladno setali i sjedeli oko naucnickog bunkera sa stalkerima, a cim mene vide napadaju me...

Ja mislim da ce to bit ispravljeno za zvanicnom verzijom igre

Propadanja ima i kod mene, no to je vezano uz ovu divlju verziju.

O kakvom propadanju pričate, oupšte mi niste jasni.I o kakvoj divljoj verziji i koji se to original čeka.Original je izašao početkom oktobra, ja sam mislio da to znate, ali vas izgleda niko još nije obavestio.

O propadanju, tacnije cucanju, kao da odjednom degtjarev cucne, pa se sam ustane posle 3 sekunde mozda, a uopste ne stisnes CTRL i SHIFT, to je vise cucanje, nego propadanje

Da ali ne cucne isto kao kad stisnes ctrl vec lagano, moze biti neprimetno ako ne stojis pored neke horizontalne sipke ili ograde npr. onda se primeti lako.

^E to...
Znaci pridjem nekim Stalkerima na brdu u blizini, (a inace sam opet kepec ko i u prethodnim delovima), samo kad krenuh da tonem, ja rek'o zivi pesak:D No, vratio sam se u normalno kepec stanje ubrzo:)

Au kako sam ispizdeo kad sam video da lik ne otkupljuje ostecene puske...a popravka kosta vise nego sto mogu da zaradim.
Al ajd...
Zasad, ovako na pocetku, deluje mi dosta bolje od CS-a. Vec sam odradio dve sporedne misije koje su bile bolje od svake iz klir skaja.

O kakvom propadanju pričate, oupšte mi niste jasni.I o kakvoj divljoj verziji i koji se to original čeka.Original je izašao početkom oktobra, ja sam mislio da to znate, ali vas izgleda niko još nije obavestio.

Prije originala su se pojavile dvije verzije.

starce, sta bi na kraju, kada izlazi cop engleska verzija?

2. februara izlazi.

Nazad
Vrh Dno