MA, ko zna rusima, to je možda neki beta tester maznuo i okčio.Čovek od povernja.Seti se Clear Sky.Kad se pojavila ruska verzija (15-50 dana pre engleske), prvo se pojavio lekić koji je očito bio od nekog beta testera jer je bio limitiran na 3 dana.Tek kasnije se pojavila "normalna" tabletočka.Nardna verzija sa tim limitirajućim lekićem se pojavila najmanje nedelju dana pre zvanične.Dok se pojavila "normalna" tabletočka ja sam i pored rudnika bagova stigo do mosta za Limansk iako sam počinjao igru najmanje 5 puta od početka zbog tih , nikad se ne ponovilo, bagova.Da je zvanicni verovatno bi se prvo pojavila puna verzija, pa onda ovaj audio rip.![]()
Zamolio bih nekog ko ima Jupiter i Pripyat savegame da okaci. Ali neko ko koristi Win 7 x64.
Hvala.
Hehehehehehe.Dobar si mi ti prorok.Propade projekt u startu.
Apsolutno!Pa tebi je bese prso komp na pocetku prevodjenja, zato je i bio takav komentar.
Dabome da bez mene ne moze, ja sam pokretacka snaga, motor celog projekta.
Apsolutno!
Oleg Yaworsky ima mnogo da uči od tebe.
Izvini da te pitam, u kom smislu je izmena?Da li je pojačan zvuk oružja uopšte, ili samo zvik oružja slušano iz prvog lica.Ako je zvuk oružja pojačan globalno, onda to ne valja.To me inače nerviralo, i nikako da stignem da to pomenem kao problem.Tip puca sa istim oružjem u tebe ili bilo gde, sa nekih 20 m od tebe i zvuk je glasniji duplo od oružja koje držiš u ruci.Glupo rešenje, nadam se da to ovaj mod ispravlja.Ako sve pojačava jednako, onda ne valja.Kome je zvuk oruzja preslab, jacina, neka ovo ubaci.
Izvini da te pitam, u kom smislu je izmena?Da li je pojačan zvuk oružja uopšte, ili samo zvik oružja slušano iz prvog lica.Ako je zvuk oružja pojačan globalno, onda to ne valja.To me inače nerviralo, i nikako da stignem da to pomenem kao problem.Tip puca sa istim oružjem u tebe ili bilo gde, sa nekih 20 m od tebe i zvuk je glasniji duplo od oružja koje držiš u ruci.Glupo rešenje, nadam se da to ovaj mod ispravlja.Ako sve pojačava jednako, onda ne valja.
Hahahahah, znao sam da ćeš mi tako odgovoriti.Najjednostavnije je bilo da skines i probas![]()
Pojacan je zvuk oruzja iz prvog lica.
Pokusajte da u user.ltx fajlu u C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти promenite vredonst za "r2_sun_near_border" sa 0.75 na 1.
Hahahahaha, nisam ni ja mogao da odolim, ali sam ubio, ne jednog, nego sve.Kako, e neću da ti kažem, sem da ih nisam pobio bojnim otrovom, već pumparicom.LoL, sad sam bio u onom gnezdu bloodsuckera...nisam mogao da odolimMada sam uspeo da ubijem jednog:d
Inace, primetio sam da lik kojim upravljam ima neke tripove, tipa propada u zemlju pa se polako izvuce...a i magnet je za kerove u okolini. Razgovaram sa Stalkerima i kerovi ulecu usred razgovora i krenu mene da ujedaju. A petorica stalkera oko mene. Dva ugriza i ja mrtav...a stalkeri krecu da se brane:S: Iskoci pseudodog i - ja mrtav...Pipne me bloodsucker i - ja mrtav...
Kanda su nesto cackali oko balansa, hmmmm:d
O kakvom propadanju pričate, oupšte mi niste jasni.I o kakvoj divljoj verziji i koji se to original čeka.Original je izašao početkom oktobra, ja sam mislio da to znate, ali vas izgleda niko još nije obavestio.Propadanja ima i kod mene, no to je vezano uz ovu divlju verziju.
O kakvom propadanju pričate, oupšte mi niste jasni.I o kakvoj divljoj verziji i koji se to original čeka.Original je izašao početkom oktobra, ja sam mislio da to znate, ali vas izgleda niko još nije obavestio.
O kakvom propadanju pričate, oupšte mi niste jasni.I o kakvoj divljoj verziji i koji se to original čeka.Original je izašao početkom oktobra, ja sam mislio da to znate, ali vas izgleda niko još nije obavestio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari