Flamingos_88
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.02.2009
- Poena
- 319
ko je tako pesimistican,projekat ce da uspe ne zvao se ja flamingos! i ja radim na prevodjenjui i zavrsci cu ga sto brze mogu
Jel mogu ja da prevedem to?Flamingos_88=Predator Dule ili još tačniji prvod Moj Kum.Ok, aj kreni sa prevodjenjem svog nicka :d.
samo me ti zezaj...kad posle bude vrhunski uradjen prevod nemoj da mi kukasona slika sto si video je delimicno i moje delo 50:50
Jel mogu ja da prevedem to?Flamingos_88=Predator Dule ili još tačniji prvod Moj Kum.
A šta misliš koji je najbolji prevod izraza MULTIPLAYER?
U je al si se pretrgao sa prevodjenjem.
To je, cenim, 1/1000 od ukupnog posla.
Ne moze samo MP, to je skracenica od Multiplayer game.
Ovo je najbolji primer zasto je engleski jezik najsavrseniji na svetu, sa jednom/dve recju (imenicom) opise ono sto mi u srpskom moramo da opisemo recenicom: igra za vise ljudi.
izraz koji je izvorno nastao u nekom jeziku i specificno je vezan za socio-kulturolosko-nacionalnu sredinu ne moze se prevesti na drugi jezik u potpunosti jer druga sredina nepozna takve obicaje-situacije-razloge za nastanak te reci.
Jel mogu ja da prevedem to?Flamingos_88=Predator Dule ili još tačniji prvod Moj Kum.
A šta misliš koji je najbolji prevod izraza MULTIPLAYER?
Dve greske u jednoj reci, ne_poznaJE, bolje da delis krevet sa profesorkom srpskog :d.
@ATI'
Verovatno imas 5850 ili 5870, pa ti je fps konstantno iznad 30, bez obzira da li igras u DX10 ili DX11 modu. Mozda pod DX10 imas 60+, a pod DX11 35-50, pa i ne primecujes razliku.![]()
Kako nema,pa u svakoj bazi imas trgovca koji otkupljuje (ispravno) oruzje.Početnik sam u ovoj igri, igrao sam SOC i SCS, pitam ima li smisla tegliti usput pokupljeno oružje pošto još misam sreo lika koji kupuje (samo prodaju)!?
Kako nema,pa u svakoj bazi imas trgovca koji otkupljuje (ispravno) oruzje.
Nekada se ne isplati da popravljaš pa da prodaš jer ti bude skuplja popravka od onoga što dobiješ od trgovca kad prodaš.Znači , možeš biti na gubitku.Nemoj tegliti oružje koje je dosta oštećeno, samo ona koja su neznatno oštećena.Hvala na informaciji, znači prvo kod majstora na popravku pa onda prodaja.
Rešićeš problem naj sigurnje tako što ćeš "kupiti" full verziju od 4.38Gb.Ako ne znaš gde ima sigurna verzija samo pitaj, na PM.Izmenjao sam vrednosti u user.ltx fajlu i namam vise onu senku(po Starcevom uputstvu) ali sada ,povremeno ,svetle povrsine previse sljaste(kao na slici),kako to da smanjim?
Rešićeš problem naj sigurnje tako što ćeš "kupiti" full verziju od 4.38Gb.Ako ne znaš gde ima sigurna verzija samo pitaj, na PM.
A koju verziju imaš, nisi mi jasan , ovu full od 4.38 ili repack od 2.6gb?Ako imaš ovu od 2.6gb,a mislim da je o njoj pričao Strac, i koliko se sećam da je rekao da se taj problem samo delimično može rešiti.Znači nema NLO ali ima previše svetla.Zato mislim da bi trebo da se "otvoriš" i "kupiš" fill verziju da se ne maltretiraš više.Kad si mogo da skidaš 12Gb CoD MW2, pa nemoj na Stalkeru da cicijašiš.MW2 se pređe najviše za 5 sati, a Cop toško može na novice ispod 30 sati.:type:Da ,imam tu verziju...Problem je sto sam sledio Starcevo uputstvo od pre par stranica i izmenjao nekih 20-tak stavki u user fajlu,sve je ok samo mi se cini da je neka od stavki vezana za jacinu sunca sada previsoka,ali ne znam koja...NIsta ,videcu da nasumicno izmenjam neke vrednosti ...
Ma imam full verziju,onu sto trazi prethodnu instalaciju...A za ovo drugo,CoD mi ne pada napamet da svlacim a CoP sam presao na 'Veteran'(i'm proud StalkerA koju verziju imaš, nisi mi jasan , ovu full od 4.38 ili repack od 2.6gb?Ako imaš ovu od 2.6gb,a mislim da je o njoj pričao Strac, i koliko se sećam da je rekao da se taj problem samo delimično može rešiti.Znači nema NLO ali ima previše svetla.Zato mislim da bi trebo da se "otvoriš" i "kupiš" fill verziju da se ne maltretiraš više.Kad si mogo da skidaš 12Gb CoD MW2, pa nemoj na Stalkeru da cicijašiš.MW2 se pređe najviše za 5 sati, a Cop toško može na novice ispod 30 sati.:type:
Ako je ovo zvanični audio za englesku verziju, onda je bruka loš.Ma idi bre, u poređenju sa ruskim originalom je smešan.Naj smešniji mi je Noje.Neuverljiv je do bola, Sova(Owl) i Bradonja da ne pričam.Evi pojavio se i nekakav English audio pack.
http://www.mediafire.com/?sharekey=b0c8c52fcf8f3c89ab1eab3e9fa335ca823f5570385afa26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari