Kad mi da kordinate "cache cordinates" zeleni kruzic ja odem tamo i nema para,gde su ?:wall:
Ljudi pomagajte zaglavio sam se.:wall:
Usao sam u pripyat i zavrsio misije po pripyat-u, imam samo dve zute misije ali nisu locirane na mapi:
1.Order "Scat": Find the source of bits that hit the two helicopters i
2.unknown weapon: to get information
Igra se od jucer prodaje, ali samo u CIS.
Starac kako ti se svidja igra, jesi li presao koliko?
Jel izasla prava engleska verzija?
E a kako uci tj. stici do Pripyata-obisao sam sve pale helikoptere pokupio info-mape iz njih i sta dalje-engleski prevod je jeziv...
Zavrsio sam igru upravo, posle jedno 40 sati aktivnog igranja, s tim sto mi je vise od 10 zadataka ostalo u PDA. Ne znam sta da mislim, pokusacu da pojasnim malo, jer mislim da ima vise krajeva...
Po nekoj mojoj logici, igra moze imat vise krajeva, ja sam ocigledno zavrsio na nacin koji mi se ne svidja, a moze bit i da grijesim. Zasto mislim da ima vise? Prije zadnjeg odlucivanja, da se tako izrazim, igra me pitala:"Are you sure you want to leave, there is no turning back". Ja sam tu izabrao Yes, i igra se zavrsila, na nacin na koji se nekom moze svidjet, a nekome ne, ja mislim da je to moglo bolje da se odradi. A posto slabo znam ruski, u tim zadnjim razgovorima sa likovima oko mene, zakljucio sam da ima jos neke stvari nerazjasnjene, al dobro, njih cu razjasnit pri sledecem prelasku igre, sad mogu otprilike odredit na koji cu je nacin odigrat
Igra je vrhunska, nasao sam samo dva BUG-a, od toga je jedan mizeran potpuno...
Prvi bug, i to veliki, je da se zadatak kad treba da ubijete himeru ne moze zavrsit, al samo iz razloga sto kad dodjem do lika koji mi je to ponudio da uradim,, i kad treba da preuzmem nagradu od njega, istog momenta kad pritisnem F igra mi izlazi na desktop, znaci samo kad pritisnem F da popricam s njim, posle ubistva himere, mozda je to moje igre, mozda drugima ne bude tako, volio bih kad bi mi neko rekao da li mu je tu igra krahirala.
Drugi bug je mizeran, u Pripjatu, u jednoj zgradi, jednom stubu ne mozete pric, ali ako stanete na tacno jednu plocicu sa strane stuba, teksture sve pucaju, i pojavljuje se ormar, koji je u polozaju da je naslonjen na taj stub, znaci, on se ne vidi, ali udarate u njega, ako tacno stanete na jednu plocicu podnu, onda sve teksture te prostorije pucaju, vidi se kao nebo, a pojavljuje se ormar koji je naslonjen taj stub
To je to, igra po meni zasluzuje 95/100, u ovome stanju u kojem je sad, sa ova dva bug-a, i krajem koji se meni licno ne svidja, ostavlja neki ruzan osjecaj, ne treba tako STALKER da se zavrsi ****ter, daj patnju neku![]()
E to je izgleda onda do mene i moje verzije, probacu jos jednom da odradim taj kvest, nema sto, mada sam ja krenuo da ga odradim, tek posto sam kupio i SEWA, pa posle njega jos jedno bolje odijelo, mozda zato, ne znam.
Kraj na koji cete svi naic, nije pravi kraj, ako neko naidje na kakav drugi, neka javi
I, jel ima "prostora" za stalker 2?![]()
I ja sam prvo rekao "DA"na pitanje pri kraju igre:"Are you sure you want to leave, there is no turning back".(samo na ruskom
)
Posle sam ponovo ucitao prethodni quicksave i nastavio igru (ovog puta sam rekao NE). Ponovo se vrtim po Zoni i pokusavam da pronadjem resenja za preostale kvestove.Polako se setam i kokam sta stignem..:-devil-:.
Nakupio sam se para,ali nemam sta da kupim.Za dalja budzenja su mi potrebni "instrumenti" ,ali nikako da ih nadjem.
Ako neko zna...cheers
Podzemni nivo(prelazak u Pripjat) nekako kratko traje.Ocekivao sam malo vise sunjanja po mraku. Mozda da se jos jednom vratim u podzemlje??
Da li ima neki drugaciji kraj , jos uvek ne znam.Ali koliko vidim uvek moze da se izadje iz Zone ako kazes vodicu.Mada mi to ne lici na (meni) ocekivani The End.
Inace nisam imao ni jedan (veci) bug u igri:zgran::banana:. Niti ispadanje u win (kao sa CS-om).
Sto se mene tice Zov Pripjati je odlicna igra koju vredi odigrati (vise puta)..
Sasvim je moguće da u ekipi koja je radila im i Rusa, ali ovo je Ukrajinska ekipa.Probah i ja izasla neka eng verzija ko radi na xpu sto se tice grafike sve sam upalio do kraja sto moze na dx 9 i igra prosto leti
Radili su rusi izgleda vidi se da je ispeglano i sredjeno![]()
Sasvim je moguće da u ekipi koja je radila im i Rusa, ali ovo je Ukrajinska ekipa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari