Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Starac, jel pasuju ove teksture za SoC. Ja bih radije odigrao kad ugrabim malo slobodnog vremena ponovo prvi deo nego li ovaj, pa ko velim... hm, mozda bi mogao ovaj put i da ga malo usminkam, heh... Taman sam ga malo zaboravio!

Nisam probao, ali mislim da bi trebale pasati.

Konačno i ja nabavi zov pripjata verzija mi 1.60,mislim,pa pre nego što počnem a da ne skidam za džabe sve i svašta molim S.T.A.R.C.A. a i sve druge da me posavetuju šta treba da preuzmem i odakle za najbolji ugiđaj.

Konačno i ja nabavi zov pripjata verzija mi 1.60,mislim,pa pre nego što počnem a da ne skidam za džabe sve i svašta molim S.T.A.R.C.A. a i sve druge da me posavetuju šta treba da preuzmem i odakle za najbolji ugiđaj.

Verzija bi trebala biti 1.6.02.

Ako ces samo mijenjati grafiku, imas moj mod i nove texture za njega. Gameplay je ne bih mijenjao za prvi put.

Od gameplay modova mislim da je najbolji Sigerous Mod (SGM). Tu ima i novih kvestova cini mi se. Skines 1.6 verziju i nadogradis na 1.7.

Ja sam skinuo taj mod, no nisam ga igrao puno jer nisam imao vremena.

Edit:

I treba ti Engleski prevod za SGM, jer to je Ruski mod:

http://www.gsc-game.com/index.php?t...ame_type=xr3&thm_page=1&thm_id=2389&sec_id=19

Poslednja izmena:
evo upravo skidam tvoj realistic mod,da hoću samo grafiku,znači treba mi 1.6.02 verzija,a M.I.S.T.Y. mod,šta je s njim,i gde da skinem srpski,hoće li tvoj realistic mod skinuti senku što me prati?

Poslednja izmena:
Sad već imam problem,nemogu da instaliram ispravku 1.6.01 kao ni 1.6.02,šta da radim.Šta je to user.ltx,gledam al nekontam baš najbolje šta da uradim da bi nestala senka.

@djordje29
Premalo si rekao detalja da bi ti se moglo pomoći.Nabavio si verziju 1.6.00, a to je naj verovatnije ruska verzija (ima i nemačka) ali gde si nabavio i da li je toj verziji potreban "lek" i koliko je velika instalacija, to nam nisi rekao.Pretpostavljma da je u pitanju verzija od oko 3gb kojoj ne treba "lečenje".Ta verzija nemože da se pečuje bez originalnog "xrEngine.exe" iz bin foldera.Mislim da je jedino rešenje da pozajmiš od nekoga taj fajl ko ima onu verziju od 4.3gb a da nije pečovao igru( veličina je 1.1mb).Posle toga moraš pronaći "lekić za 1.6.02 verziju.
Pouzdanog rešenja za sidrom "leteći tanjir" koiko ja znam nema
Što se tiče prevoda na srpski, možeš ga skinuti odavde

Sad već imam problem,nemogu da instaliram ispravku 1.6.01 kao ni 1.6.02,šta da radim.Šta je to user.ltx,gledam al nekontam baš najbolje šta da uradim da bi nestala senka.

Najbolje da nadjes englesku 1.6.02 verziju, i neces imati problem sa sjenkom. Te leak-ovane verzije nisu dobre.

Mozes i M.I.S.T.Y. mod skinuti ako volis vise oblacno vrijeme.
Ali bolje je da skines S.C.O.P.: Realistic i po zelji podesis kakvo zelis vrijeme. To je najmanji problem odraditi.

@purke
Da ruska verzija oko 3Gb,ma kopija teška,u celom Novom Sadu nema zov pripjata,odlepio sam,ako neko zna ko prodaje original nek kaže da poručim sa neta,nema ni u game-s,ni u computerlandgames,eto ti piraterije,ja oću da platim ono nema.
@starac
Ma jok uzeo bi realistic deluje perverzija,sad pošto nemam zakrpu 1.6.02 hoće li realistic raditi na ovoj mojoj 1.6.00,bre komplikovan ovaj stalker sa grafikom.Čemu u meniju igre postoji proveri updata kad mi nikad nije ništa pronašo.
P.S.Vido sam da su vam skinuli prevod sa gamefila..zbog autorskih prava,šupci!

Poslednja izmena:
U Ruskoj verziji prati te senka.:)

Ne razumeš,znaš da su sovjeti uvek bili opterećeni špijunima,tako da su KGB i Staljinovi čekisti uhodili sve i svakoga,pa čak i decu kako bi otkrili dali su im roditelji špijuni,pa zato i kažem da me prati neka senka.;)Instalirao sam realistic mod i kao da mi je oblačnije.Mada mislim da nevredi puno dok god imaš tu senku jer ti zaseni pola ekrana i nemožes dobiti pun užitak.

Ne razumeš,znaš da su sovjeti uvek bili opterećeni špijunima,tako da su KGB i Staljinovi čekisti uhodili sve i svakoga,pa čak i decu kako bi otkrili dali su im roditelji špijuni,pa zato i kažem da me prati neka senka.;)Instalirao sam realistic mod i kao da mi je oblačnije.Mada mislim da nevredi puno dok god imaš tu senku jer ti zaseni pola ekrana i nemožes dobiti pun užitak.

Word :)

Skini englesku 1.6.02 verziju. Rijesit ce problem sa sjenkom i neke druge sitne bugove.

Hvala ti,odakle,imaš neki link?Ja skido s rapida ima 3 verzije zova,koja je koja,ja skino neku na kojoj je pisalo games for windows i neće da radi,odlepio sam,a skido od 8 ujutru do 8 uveče 4,kusur gigabajta,uf!

Hvala ti matori,javim ti sutra dok dodjem kući,ako ne onda za vikend.SUPER!

Zna li se koliko je Complete mod daleko od izbacivanja?

Presao sam Chernobyl i Clear Sky sa njim i bas je bilo uzivanje. Ovaj mi jos stoji na hardu i ceka..

Nema više teme za Clear sky.

Vidi li neko ovaj Clear Sky napolju,a ja u kancelariji,odlepiću!:(

To je pilot koji je valjda finansiran od strane razvojnog tima, pitanje je da li ce biti nesto od toga.

Neko je skoro konstatovo kako u S.T.A.L.K.E.R.-u nema riba,mada i ja mislim ako su kao i tipovi,bolje,ali brate ni na ovom forumu nema riba,šta ti to govori,tuga!

Poslednja izmena:
Meni govori da je IT forum bez "riba" odlican forum i takodje mi govori da jos nisi ozenjen :d

Pa nežalim se ja puno što ih nema,samo konstatujem,dobro je i ovako,da brate imam 3 banke i sretno neoženjen;),misliš da bi pored žene razmišljo o kupovini 6850,S.T.L.K.E.R.-u..,kad bi mi riba opalila jedan realistic mod gemoveriso bi u sekundi.

Naravno da bi razmisljao o stalkeru, retko ko je umro kada se ozenio :)

Da bre, mada mene je moja devojka (živimo zajedno) baš prostrelila pogledom kad sam uzeo 6850:D
Al šta ću, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se...ovo mi je jedini hazard:p

Mislis li da ce mi zena dozvoliti da kupim grafiku i igram igre k'o covek ako batalim pivo?

:d

Nazad
Vrh Dno