Nema to veze sa podešavanjima, to je tako.Na nekim mestima secne bilo koje podešavanje da imaš.Razlog su ogromne mape i naknadna učitavanja objekata i tekstura.Meni se desava to seckanje.Citav dan se ubih igrajuci se sa podesavanjima,ali izgleda da to nema veze.
Red bi bio da ATI vec jednom napravi drajver koji radi!
Sta to nije valjalo u ruskoj, jezik?![]()
Imam neki bag, odakle znam, koja god podešavanja da podesim, izgleda kao na low, samo se texture menjaju, ne verujem da je igra ovoliko ružna + kada uključim sun shafts ne vidim ih... any help?
probao na lappy-u i na desktopu, ati u oba slučaja
Da li je moguce da sa ATi 5870 kartom igras u DX9 i cudis se sto lose izgleda ? Imas jos uvek XP sta li ? Probaj Win 95 on je zakon.
Mi bi tebe trebali da pitamo kako izgleda u DX 11.
Jel ima nekog sa ATi 5xxx da prenese utiske kolika je razlika izmedju DX10 i 11 ?
U onoj ruskoj verziji je razlika izmedju DX10 i DX11 samo na papiru (teselacija). To je moj utisak nisam nesto mnogo igrao.
Slažem se.....ali bitno da je stalkerovski shmek i dalje tu. Jedna od retkih igara koju dozirano sa zadovoljstvom prelazim.
Dzaba crysisu grafika kad sam ga batalio posle par nivoa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari