Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. 2

f24a7aa98215bf8c2e1b6c5289d9864edb069dca.png

Sve u svemu čeka se Definitive edition za koju godinu pa da se odigra igra ponovo kako dolikuje na nekom novom hardware-u.

Nema više apdejta, zabranio im Volodimir ili šta? Nisam platio tako da ne mogu kukati, ali da sam pljunuo full price za ovo bio bi besan kao ris. Money grab, školski primer.

Vidiš kako radi prozivka, čim je pročitao moju poruku Oleg odma okačio, nije časio časa. Odo da probam...

Zavrsio sam je sa oko 60h. Igrica je ok ko zeli pucačina iz prvog lica, licno za meni nije nesto sto bi igrao opet.
Mapa je masivna ali i prazna. Vegetacija je uglavnom skoro ista preko mape. Cooling Towers i Pripyat je za pofalbu.
Tačnost NPC-a prilikom pucanja je luda, kao neke igre iz 2000 hit-scan enemy. Samo malo da pokažeš kosu, sigurno će te pogoditi. Grafika je sasvim ok za igra is 2025. Misije su genericki i lake, "go here 1.5km, go there 2km".
zvuci oružja su izuzetno dobri.

performanse su ispravljene sa ažuriranjima, igrao sam sa stari i5 9400f i 6700xt, sve na ultra 1080p, normalno sa framegen :D

Prilozi

• stalker1.png
    stalker1.png
    4 MB · Pregleda: 64
  • stalker2.png
    stalker2.png
    2.8 MB · Pregleda: 66
  • stalker3.png
    stalker3.png
    3.7 MB · Pregleda: 60
  • stalker4.png
    stalker4.png
    4.7 MB · Pregleda: 66
  • Untitled.png
    Untitled.png
    4.5 MB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl, v1.5.1 - to je poslednja ver.? Taman da krenem, jel bedak sa kontrolerom?

I ova verzija 1.5.1 ima bagove sa vratima koja nece da se otvore.
Periodicno ostaju zaglavljena vrata na oba broda u Zatonu (Sultansk i Shevchenko). Postoje odredjene vratolomije da se zaobidju vrata koje nekad uspeju, a nekad ne.
Uglavnom moze da se odradi usput neki drugi zadatak pa se vrata u medjuvremenu otkljucaju, ali bug je prisutan.

Nazad
Vrh Dno